Dobcia Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='anetta']Prawda? Trza go troche poużywać bez niego na rowerek się nie ruszamy;) [quote name='Pimpek']http://images27.fotosik.pl/75/c72c38827cd0e7b2.jpg BOMBA Zabawka jeszcze w powietrzu A Dobek i Negro są piękni :loveu: Czekam na ich następne foty :D Witaj Pimpku:multi: [quote name='despera']Cudne fotki:loveu: Negruś jak zwykle boski, zwłaszcza fotka ze "stojącymi" uszkami Pozdrawiamy:multi: Pimpek, Dobek i Negro to ten sam pies;) Uszka mu stanęły, bo sam się położył:lol: [quote name='Rinuś']chciałam zacytować fotkę ale nie umiem cytować linków :angryy::placz: mój Negrula ślicznie bawi się zabaweczką:loveu: Prawy klawisz myszki->właściwości->i kopiujesz adres obrazka;) [quote name='sota36']Witojta=- ja troche zaniedbuje wszystkie moje ULUBIONE I UKOCHANE GALERYJE, ale kurcze - czasu malo!!!tak tylko wpadam, se pooglundam i pytam - co on taki ciekawski, zegrzebie wtej ziemi? jakis hajer? Nic nie szkodzi pracusiu:lol: A bo ja wiem?:niewiem: może witaminek:lol: [quote name='wiq']witaj :multi: Witaj wiqusiu:loveu: Dziś nie będzie zdjęć, bo nie mam... Ciemno, zimno i mokro za oknem... Jak po południu na chwile przestało padać, wzięłam dobi na rowerek... ale nim wróciłam do domu, już padało ale chociaż trochę pogonił;) Będąc u Despery w galerii tak mi się przypomniało, ze Wam nie mówiłam jakiego mam psa obronnego:evil_lol: Jest tak dobrym stróżem, że ktoś nam zwinął tabliczkę 'uwaga pies':diabloti::evil_lol: Ale mam filmik z dzisiejszej zabawy butelką...;) http://video.google.pl/videoplay?docid=-496451085895395440&hl=pl Quote
olifka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 http://images27.fotosik.pl/75/c6f9b34f0e1c95d1.jpg Ale minka:loveu::loveu: Quote
eria Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Kreon dziś też szalał z butelką ! w strzępy poszła!! :diabloti: Quote
wiq Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 filmiku nawet nie próbuję otwierać na moim zgrzycie :/ u nas od wczoraj non stop pada.. psy z pola uciekają, a w domu świrują :shake: Quote
Dobcia Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='Pimpek']P.S. Kto to Hasan ? Pies brata, mieszaniec, brutal i żarłok:lol: [quote name='Sznaucerka-Balbina']http://images27.fotosik.pl/75/c6f9b34f0e1c95d1.jpg Ale minka:loveu::loveu: przejął sie:cool3: [quote name='eria']Kreon dziś też szalał z butelką ! w strzępy poszła!! :diabloti: Negra butla ma już dwa dni a jeszcze korka nie odgryzł:p [quote name='wiq']filmiku nawet nie próbuję otwierać na moim zgrzycie :/ u nas od wczoraj non stop pada.. psy z pola uciekają, a w domu świrują :shake: u mnie tez, ale dziś choć z przerwami... teraz akurat jest ulewa:cool1: ale musi być bardzo niskie ciśnienie... już o 22 chce mi się spać, a kawy ze 3 pije:shake: dobi nawet wystarcza tyle ruchu, ile mu funduje... a jak się nudzi to buty z przedpokoju mi znosi:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Cześć Jadziu :) Hasan Twojego brothera jest? To Ci dopiero nowina :evil_lol: A Azuś czyj? :cool1: Quote
eria Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dobcia napisał(a):Negra butla ma już dwa dni a jeszcze korka nie odgryzł:p bo dobi po prostu oszczędny jest :cool3: :cool3: my na jutro już mamy nową butelkę :evil_lol: Quote
Dobcia Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Tina.Sara napisał(a):uuuu :loveu: pikna zabawa :cool3: recyklingowa:cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć Jadziu :) Hasan Twojego brothera jest? To Ci dopiero nowina :evil_lol: A Azuś czyj? :cool1: Część Justynko! Zaległości sie kłaniają:razz: Brat, ten starszy, ale młodszy ode mnie /fajnie to brzmi:evil_lol:/ prawie od samego początku bardzo się wczuł nad opiekę nad Haskiem, a ten kundel tak go polubił, ze szok! Jak ma Krzyśka to świata poza nim nie widzi:lol: Azuś tylko mój:loveu: Quote
Dobcia Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 eria napisał(a):bo dobi po prostu oszczędny jest :cool3: :cool3: my na jutro już mamy nową butelkę :evil_lol: to się Kroen ucieszy:lol: na jutro nie mam świeżych pomysłów na zabawy... może przestanie lać.. eee nie, na to sie nie zanosi... będę improwizować:evil_lol: Quote
Eriu Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Dobcia napisał(a): dobi nawet wystarcza tyle ruchu, ile mu funduje... a jak się nudzi to buty z przedpokoju mi znosi:evil_lol: W ramach zabawy czy delikatnej sugestii, że chce wyjść? :D Szkoda, że Beza wszystko zjada, to by też dołączyła do grona butelkowiczów :roll: A tak ogółem to dzień dobry ;) Quote
despera Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Świetny filmik:loveu: Nes podczas takiej zabawy dołącza coś od siebie, czyli melodyjne "wrrrrrrrrrrr":diabloti: U nas dalej ładna pogoda, mimo to pies śpi w domu:evil_lol: Pozdrawiamy dobciowe psiska:loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Filmik super jest :loveu: U nas też pogoda nie fajna.. u Was pewnie też :evil_lol: Pozdrawiamy :multi: Quote
Dobcia Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='Eriu']W ramach zabawy czy delikatnej sugestii, że chce wyjść? :D Szkoda, że Beza wszystko zjada, to by też dołączyła do grona butelkowiczów :roll: A tak ogółem to dzień dobry ;) Dobry! Negro wszystko nosi, ale buty uwielbia w szczególności;) [quote name='despera']Świetny filmik:loveu: Nes podczas takiej zabawy dołącza coś od siebie, czyli melodyjne "wrrrrrrrrrrr":diabloti: U nas dalej ładna pogoda, mimo to pies śpi w domu:evil_lol: Pozdrawiamy dobciowe psiska:loveu::loveu::loveu: Rozmowny psiak z Nesika:lol: Negro raczej bawi się cicho, chyba ze bardzo się wczuwa;) [quote name='ß@$!@']Filmik super jest :loveu: U nas też pogoda nie fajna.. u Was pewnie też :evil_lol: Pozdrawiamy :multi: Witaj Basiu!!! Miło Cię widzieć:loveu: i wiedzieć ze w końcu wróciłaś z tej poczty:cool3: Pogoda...:shake: Rano miałam jazdę o 10, jakoś do Żywca dojechałam. Ale tak... główny most przez miasto jest zamknięty, a co za tym idzie... miasto jest kompletnie sparaliżowane. Ostatnio był zamknięty w 1997r... W Bielsku ulice pływają, niektóre z powodu wylania potoków są wyłączone z ruchu, jeszcze w takich warunkach nie jeździłam. Ale było całkiem fajnie... te fale po bokach auta:cool3: Martwiłam sie, ze jednak z Żywca do domu nie dojadę, ale na szczęście pozwolono mi samej odwieść się do domu:multi::lol: Miałam zrobić psom zakupy mięsne, ale zostały już na głowie rodziców... Pada bez przerwy od wczoraj, jest już bardzo źle:shake: Przeszukałam komp i jakieś resztunie znalazłam... ;) Quote
eria Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 :loveu: czarny pies na białym tle wygląda przepięknie :loveu: :loveu: moje ulubione zdjęcie Kreona też na białym tle :p u nas leje trzeci dzień non stop:shake: :shake: - na szczęście nie ma nas tu co zalać :multi: psy trzeci dzień bez spaceru:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Śliczne zdjęcia :loveu: Takie... pogodne :loveu: Bielsko faktycznie jest zalane :shake: Ma padać podobno jeszcze przez weekend, większość ulic pozamykana, po chodnikach płynie woda do kostek, alarmy przeciwpowodziowe, straż pożarna wypompowuje wody z piwnic... Co to się dzieje :shake: Quote
Pimpek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 http://images25.fotosik.pl/72/a1c20d16ee8282be.jpg Prze piękny :loveu: Quote
Dobcia Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='eria']:loveu: czarny pies na białym tle wygląda przepięknie :loveu: :loveu: moje ulubione zdjęcie Kreona też na białym tle :p u nas leje trzeci dzień non stop:shake: :shake: - na szczęście nie ma nas tu co zalać :multi: psy trzeci dzień bez spaceru:shake: Mnie też się bardzo podobają takie zdjęcia;) Te braki spacerów dają sie psu we znaki... Negro chodzi i sie patrzy... ale tak, jak on to tylko potrafi... a jak sie pytam ' noooo cooo Negrusiu?' to dostaje głupawki:p albo chodzi do Azusia i na niego szczeka, żeby zszedł z legowiska, a wtedy kradnie mu kocyk:evil_lol: CHCEMY SŁOŃCE!!! [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Śliczne zdjęcia :loveu: Takie... pogodne :loveu: Bielsko faktycznie jest zalane :shake: Ma padać podobno jeszcze przez weekend, większość ulic pozamykana, po chodnikach płynie woda do kostek, alarmy przeciwpowodziowe, straż pożarna wypompowuje wody z piwnic... Co to się dzieje :shake: Następną jazdę mam za tydzień, więc na pewno będzie lepiej... Musiałam parę razy puszczać straż pożarną, a ciągle było słychać syreny. Właśnie sie dowiedziałam, ze i tak miałam szczęście, bo wszystkie inne kursy z nauki jazdy zostały już dziś odwołane :shake: [quote name='Pimpek']http://images25.fotosik.pl/72/a1c20d16ee8282be.jpg Prze piękny :loveu: Dziękujemy;) Quote
wiq Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 u nas przestało padać.. ale się rozleniwiłam i mi się nie chce ruszyć :lol: a z tą kawą to masakra.. zaraz idę po następną :evil_lol: Quote
Dobcia Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='wiq']u nas przestało padać.. ale się rozleniwiłam i mi się nie chce ruszyć :lol: a z tą kawą to masakra.. zaraz idę po następną :evil_lol: Wiguś nie pij tyle... szkodzi na brzuszek:cool3: wiem z doświadczenia:evil_lol: My byśmy się chętnie gdzieś ruszyli... ale.. według prognoz miało być lepiej... i co? za oknem ulewa:cool1: Fotki Negra aportera wszystkiego zostawię już na jutro, a teraz na dobranoc... pluskwiak:p łaził mi po biurku, starał się pewno pomóc ale umiał się tylko gapić:p ...na zdjęciu na kręgach lędźwiowych krokodyla:evil_lol: wczoraj na chwilę wyszło słońce i to było tak niezwykłe, ze nie mogłam tego nie uwiecznić:razz: ;) Quote
eria Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 odorek zieleniaaaaak :loveu: :loveu: a jaki dzielny robaczek , po krokodylu łazi i się nie boi :-o :evil_lol: a widok naprawdę niesamowity! Quote
Dobcia Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 ten śmierdziel mnie ugryzł, jak go chciałam wypuścić:diabloti: ale za to wychodząc na balkon zauważyłam i obfociłam słońce:lol: Quote
basia bonnie Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jadzia, zazdroszcze Ci, bo ja dziś słońca nie widziałam ... albo go nie było, albo ja już ślepnę ;) Quote
Recommended Posts