Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetta']Prawda?
Trza go troche poużywać

bez niego na rowerek się nie ruszamy;)

[quote name='Pimpek']http://images27.fotosik.pl/75/c72c38827cd0e7b2.jpg
BOMBA
Zabawka jeszcze w powietrzu
A Dobek i Negro są piękni :loveu:
Czekam na ich następne foty :D

Witaj Pimpku:multi:

[quote name='despera']Cudne fotki:loveu: Negruś jak zwykle boski, zwłaszcza fotka ze "stojącymi" uszkami Pozdrawiamy:multi:
Pimpek, Dobek i Negro to ten sam pies;)

Uszka mu stanęły, bo sam się położył:lol:

[quote name='Rinuś']chciałam zacytować fotkę ale nie umiem cytować linków :angryy::placz:
mój Negrula ślicznie bawi się zabaweczką:loveu:

Prawy klawisz myszki->właściwości->i kopiujesz adres obrazka;)

[quote name='sota36']Witojta=- ja troche zaniedbuje wszystkie moje ULUBIONE I UKOCHANE GALERYJE, ale kurcze - czasu malo!!!tak tylko wpadam, se pooglundam i pytam - co on taki ciekawski, zegrzebie wtej ziemi? jakis hajer?

Nic nie szkodzi pracusiu:lol:
A bo ja wiem?:niewiem: może witaminek:lol:

[quote name='wiq']witaj :multi:

Witaj wiqusiu:loveu:

Dziś nie będzie zdjęć, bo nie mam... Ciemno, zimno i mokro za oknem... Jak po południu na chwile przestało padać, wzięłam dobi na rowerek... ale nim wróciłam do domu, już padało ale chociaż trochę pogonił;)
Będąc u Despery w galerii tak mi się przypomniało, ze Wam nie mówiłam jakiego mam psa obronnego:evil_lol: Jest tak dobrym stróżem, że ktoś nam zwinął tabliczkę 'uwaga pies':diabloti::evil_lol:

Ale mam filmik z dzisiejszej zabawy butelką...;)

http://video.google.pl/videoplay?docid=-496451085895395440&hl=pl

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pimpek']P.S. Kto to Hasan ?

Pies brata, mieszaniec, brutal i żarłok:lol:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']http://images27.fotosik.pl/75/c6f9b34f0e1c95d1.jpg
Ale minka:loveu::loveu:

przejął sie:cool3:

[quote name='eria']Kreon dziś też szalał z butelką ! w strzępy poszła!! :diabloti:

Negra butla ma już dwa dni a jeszcze korka nie odgryzł:p

[quote name='wiq']filmiku nawet nie próbuję otwierać na moim zgrzycie :/

u nas od wczoraj non stop pada.. psy z pola uciekają, a w domu świrują :shake:

u mnie tez, ale dziś choć z przerwami... teraz akurat jest ulewa:cool1:
ale musi być bardzo niskie ciśnienie... już o 22 chce mi się spać, a kawy ze 3 pije:shake:
dobi nawet wystarcza tyle ruchu, ile mu funduje... a jak się nudzi to buty z przedpokoju mi znosi:evil_lol:

Posted

Dobcia napisał(a):
Negra butla ma już dwa dni a jeszcze korka nie odgryzł:p

bo dobi po prostu oszczędny jest :cool3: :cool3: my na jutro już mamy nową butelkę :evil_lol:

Posted

Tina.Sara napisał(a):
uuuu :loveu: pikna zabawa :cool3:

recyklingowa:cool3:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Cześć Jadziu :)
Hasan Twojego brothera jest? To Ci dopiero nowina :evil_lol: A Azuś czyj? :cool1:

Część Justynko!
Zaległości sie kłaniają:razz:
Brat, ten starszy, ale młodszy ode mnie /fajnie to brzmi:evil_lol:/ prawie od samego początku bardzo się wczuł nad opiekę nad Haskiem, a ten kundel tak go polubił, ze szok! Jak ma Krzyśka to świata poza nim nie widzi:lol:
Azuś tylko mój:loveu:

Posted

eria napisał(a):
bo dobi po prostu oszczędny jest :cool3: :cool3: my na jutro już mamy nową butelkę :evil_lol:

to się Kroen ucieszy:lol:
na jutro nie mam świeżych pomysłów na zabawy... może przestanie lać.. eee nie, na to sie nie zanosi... będę improwizować:evil_lol:

Posted

Dobcia napisał(a):

dobi nawet wystarcza tyle ruchu, ile mu funduje... a jak się nudzi to buty z przedpokoju mi znosi:evil_lol:

W ramach zabawy czy delikatnej sugestii, że chce wyjść? :D
Szkoda, że Beza wszystko zjada, to by też dołączyła do grona butelkowiczów :roll:
A tak ogółem to dzień dobry ;)

Posted

Świetny filmik:loveu: Nes podczas takiej zabawy dołącza coś od siebie, czyli melodyjne "wrrrrrrrrrrr":diabloti: U nas dalej ładna pogoda, mimo to pies śpi w domu:evil_lol: Pozdrawiamy dobciowe psiska:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Eriu']W ramach zabawy czy delikatnej sugestii, że chce wyjść? :D
Szkoda, że Beza wszystko zjada, to by też dołączyła do grona butelkowiczów :roll:
A tak ogółem to dzień dobry ;)

Dobry!

Negro wszystko nosi, ale buty uwielbia w szczególności;)

[quote name='despera']Świetny filmik:loveu: Nes podczas takiej zabawy dołącza coś od siebie, czyli melodyjne "wrrrrrrrrrrr":diabloti: U nas dalej ładna pogoda, mimo to pies śpi w domu:evil_lol: Pozdrawiamy dobciowe psiska:loveu::loveu::loveu:

Rozmowny psiak z Nesika:lol:
Negro raczej bawi się cicho, chyba ze bardzo się wczuwa;)

[quote name='ß@$!@']Filmik super jest :loveu: U nas też pogoda nie fajna.. u Was pewnie też :evil_lol:
Pozdrawiamy :multi:

Witaj Basiu!!! Miło Cię widzieć:loveu: i wiedzieć ze w końcu wróciłaś z tej poczty:cool3:

Pogoda...:shake: Rano miałam jazdę o 10, jakoś do Żywca dojechałam. Ale tak... główny most przez miasto jest zamknięty, a co za tym idzie... miasto jest kompletnie sparaliżowane. Ostatnio był zamknięty w 1997r... W Bielsku ulice pływają, niektóre z powodu wylania potoków są wyłączone z ruchu, jeszcze w takich warunkach nie jeździłam. Ale było całkiem fajnie... te fale po bokach auta:cool3: Martwiłam sie, ze jednak z Żywca do domu nie dojadę, ale na szczęście pozwolono mi samej odwieść się do domu:multi::lol:
Miałam zrobić psom zakupy mięsne, ale zostały już na głowie rodziców...
Pada bez przerwy od wczoraj, jest już bardzo źle:shake:

Przeszukałam komp i jakieś resztunie znalazłam...

;)

Posted

:loveu: czarny pies na białym tle wygląda przepięknie :loveu: :loveu:
moje ulubione zdjęcie Kreona też na białym tle :p

u nas leje trzeci dzień non stop:shake: :shake: - na szczęście nie ma nas tu co zalać :multi:
psy trzeci dzień bez spaceru:shake:

Posted

Śliczne zdjęcia :loveu: Takie... pogodne :loveu:

Bielsko faktycznie jest zalane :shake: Ma padać podobno jeszcze przez weekend, większość ulic pozamykana, po chodnikach płynie woda do kostek, alarmy przeciwpowodziowe, straż pożarna wypompowuje wody z piwnic... Co to się dzieje :shake:

Posted

[quote name='eria']:loveu: czarny pies na białym tle wygląda przepięknie :loveu: :loveu:
moje ulubione zdjęcie Kreona też na białym tle :p

u nas leje trzeci dzień non stop:shake: :shake: - na szczęście nie ma nas tu co zalać :multi:
psy trzeci dzień bez spaceru:shake:

Mnie też się bardzo podobają takie zdjęcia;)

Te braki spacerów dają sie psu we znaki... Negro chodzi i sie patrzy... ale tak, jak on to tylko potrafi... a jak sie pytam ' noooo cooo Negrusiu?' to dostaje głupawki:p albo chodzi do Azusia i na niego szczeka, żeby zszedł z legowiska, a wtedy kradnie mu kocyk:evil_lol:
CHCEMY SŁOŃCE!!!

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Śliczne zdjęcia :loveu: Takie... pogodne :loveu:

Bielsko faktycznie jest zalane :shake: Ma padać podobno jeszcze przez weekend, większość ulic pozamykana, po chodnikach płynie woda do kostek, alarmy przeciwpowodziowe, straż pożarna wypompowuje wody z piwnic... Co to się dzieje :shake:

Następną jazdę mam za tydzień, więc na pewno będzie lepiej...
Musiałam parę razy puszczać straż pożarną, a ciągle było słychać syreny.
Właśnie sie dowiedziałam, ze i tak miałam szczęście, bo wszystkie inne kursy z nauki jazdy zostały już dziś odwołane :shake:

[quote name='Pimpek']http://images25.fotosik.pl/72/a1c20d16ee8282be.jpg
Prze piękny :loveu:

Dziękujemy;)

Posted

u nas przestało padać..
ale się rozleniwiłam i mi się nie chce ruszyć :lol:
a z tą kawą to masakra.. zaraz idę po następną :evil_lol:

Posted

[quote name='wiq']u nas przestało padać..
ale się rozleniwiłam i mi się nie chce ruszyć :lol:
a z tą kawą to masakra.. zaraz idę po następną :evil_lol:

Wiguś nie pij tyle... szkodzi na brzuszek:cool3: wiem z doświadczenia:evil_lol:
My byśmy się chętnie gdzieś ruszyli... ale.. według prognoz miało być lepiej... i co? za oknem ulewa:cool1:

Fotki Negra aportera wszystkiego zostawię już na jutro, a teraz na dobranoc...

pluskwiak:p łaził mi po biurku, starał się pewno pomóc ale umiał się tylko gapić:p
...na zdjęciu na kręgach lędźwiowych krokodyla:evil_lol:

wczoraj na chwilę wyszło słońce i to było tak niezwykłe, ze nie mogłam tego nie uwiecznić:razz:

;)