pinczerka_i_Gizmo Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dobcia napisał(a):Dziękuje dziewczyny, kochane jesteście... ...ale lepiej nie będzie, jeszcze nie... bo to co najgorsze dopiero przede mną... ...nie pisze co się stało, bo wiem, ze jeśli to zrobię, jeśli-mimo najszczerszych chęci-wszyscy będą pisać, jak jest im przykro... to całkiem się rozkleję, a na razie sie trzymam i będę sie starać jak najdłużej... Jeśli poczujesz taką potrzebę, to o tym napiszesz - ale przecież Ty wiesz, co dla Ciebie najlepsze :) Choć czasem podzielenie się z kimś ciężarem swojego serca, jest jak zdjęcie krzyża ze swoich ramion... Tym bardziej trzymam kciuki, jeśli najgorszy moment przed Tobą - pamiętaj, że każda droga jest do przejścia, nawet ta najcięższa... I zawsze masz przyjaciół, bliskich, psy - na których możesz polegać :) Quote
wiq Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 matko, ale mnie wystraszyłaś tymi postami :( trzymaj się kochana! Quote
Dobcia Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Justynko dziękuję Ci, bo na prawdę jest za co... potrafisz pocieszać jak nikt inny... Wiki nie bój się, nie dawno przechodziłam przez to samo, teraz też dam radę... Przepraszam, że nie zdążyłam wszystkich poodwiedzać... Może zajrzę tu jutro, bo w poniedziałek na pewno nie...... ...jak pomyśle, ze jeszcze na wtorek testy muszę powtórzyć... ehhh za dużo tego... Dzięki, że mogłam się Wam wygadać i za słowa pocieszenie... idę się poprzytulać do kochanych futerek;) :-( Quote
despera Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dobciu trzymaj się, jesteśmy z Tobą! Quote
basia bonnie Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 ojej.. co ja mogę dużo mówić.. Jadziu trzymaj się :glaszcze: wspieramy Cię wirtualnie.. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Witaj Kochana :buzi: Jak się dzisiaj czujesz? Quote
Tina.Sara Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 cześć, Jadziu :buzi: trzymamy kciuki, dziewuchy też :buzi: Quote
Od-Nowa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 witamy witamy!! ostatecznie powróciliśmy z wakacji. koniec wyjazdów! Czy też masz już letnie wycieczki za sobą?? Jak sie mają psiaki, mamy duże zaległości... :oops: Quote
:: FiGa :: Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Życie usiane jest przeciwnościami.. kiedy wydaje nam się że jest OK, zawsze musi znaleśc się coś co wszystko zepsuje.. A nam nie pozostaje nic innego jak zacisnąc zeby i nie dac się temu, pokonywac problemy.. Trzymaj sie kochana :calus: Quote
Od-Nowa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 oj teraz dopiero nadrobiłam... będziemy odwiedzać codziennie niosąc troche promieni słońca! a Tobie potrzeba czasu. pamietaj,ze tu jesteśmy! Quote
Dobcia Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Dziękuję wszystkim za tyle ciepłych słów! Jestem Wam bardzo wdzięczna za pocieszenie, nie ma znaczenie, że wirtualne. Dziś jest chyba lepiej... pierwszy szok i niedowierzanie znikły, wróciła rzeczywistość... Choć tak na prawdę nie można się pogodzić z utratą ukochanej osoby, to trzeba iść dalej zachowując w pamięci wspaniałe wspomnienia. Dziś mamy śliczną pogodę, zrobiłam kilka zdjęć... ....to niesamowite, jak psy potrafią wyczuwać ludzkie nastroje... nie raz się o tym przekonałam, ale i tak potrafią mnie moje futrzaki zaskoczyć;) Quote
wiq Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 wiem, czemu tak polubiłaś Bystrą;) Ma takie same ostrogi jak Azuś ;) Cały czas o Tobie myślę i wysyłam pozytywne wibracje.. :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Cieszę się, że już lepiej :) wierzę, że teraz będzie już tylko lżej! Zdjęcia piękne, zwłaszcza ta przedostatnia roślinka :loveu: A Azuś? Jak 10 lat młodszy :loveu: Quote
Marta_Ares Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Witam sliczne fotki zreszta jak zawsze:loveu: :loveu: Trzymaj sie kochana bedzie dobrze!!! Quote
BBeta Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 http://images13.fotosik.pl/90/b72060cefad3d657.jpg :loveu::loveu::loveu: 3maj się :calus: Quote
Od-Nowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Dobciucha się trzyma i robi świetne foty!! a to,że człowiek odchodzi to między bajki włożyć! jeszcze nie raz się spotyka go w innych ludziach... miejscach, lub w nas samych! więcej fot!! nie rozdrabniać się na łzy... ;) Quote
zuzolandia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 wlasnie weszlam i przeczytalam.......... Jadziu kochana trzymaj sie ...........przytulam cie wirtualnie bardzooo bardzoooo mocnoooooooooo !!!!!!!!!!!!!!! buziaczki przesylam !!!!!!!!! Quote
eria Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 http://images28.fotosik.pl/82/354489e9f3f758fc.jpg ale Azuś uśmiechnięty :loveu: wróć do nas Jadziu! Quote
sota36 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Jadzienko - bedzie lepiej! Nie wiem kiedy, ale jestem pewna, ze masz tyle sily, choc moze w to teraz nie wierzysz - ze dasz rade!!!! Potrzebujesz czasu. A my tu jestesmy! Quote
Recommended Posts