anetta Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 O Boże :placz: Łzy mi poleciały po policzkach...Nie wiem co powiedzieć:((((((((( Jest mi bardzo bardzo przykro....Tyle nieszczęść.... ['] :placz: Quote
basia bonnie Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Jadziu, na pewno jest Ci bardzo ciężko.. ale jesteśmy z Tobą.. nam też jest bardzo przykro :( płacz.. to pomaga... [''] Quote
BBeta Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Wszystkiego najlepszego :Rose: Żeby te łzy zamieniły się w uśmiech. Pamiętaj, że po każdej burzy wychodzi słońce Quote
Dobcia Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Wiesz, że teraz będzie bardzo ciężko... Wspominaj, spotkaj się z przyjaciółką - łzy odejmą Ci bólu... Bólu, który w końcu i tak zamieni się w jedno cudowne, gorące wspomnienie w Twoim sercu... które będzie towarzyszyć Ci przez całe życie. Masz Negrulca, on na pewno też to przeżywa... Cóż ja mogę napisać... Czas goi rany, nawet te najgłębsze... :( Nie myśl o tym, że On odszedł, tylko, że jest już szczęśliwy, bez bólu.. i że się spotkacie - kiedyś, ale na pewno! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Jadziu :buzi: Mam nadzieję, że tak właśnie będzie... Nie musisz Justynko nic pisać, ja to wiem, ale potrzebuję czasu...:-( Oglądam sobie zdjęcia z czasów, kiedy żyła jeszcze Sawusia... ahhh... Negruś nie pozwala mi się smucić, przychodzi, skomli, żeby się nim zająć, żeby mu porzucać piłkę...ehhh jak dobrze, że go mam... Dziękuję Ci za życzenia;) anetta napisał(a):O Boże :placz: Łzy mi poleciały po policzkach...Nie wiem co powiedzieć:((((((((( Jest mi bardzo bardzo przykro....Tyle nieszczęść.... ['] :placz: Anetko, dziękuję Ci... Mnie też jest bardzo przykro... Nikt nie miał wpływu, na to co się stało, choć nie łatwo się z tym pogodzić... Pomalutku się pozbieram... ß@$!@ napisał(a):Jadziu, na pewno jest Ci bardzo ciężko.. ale jesteśmy z Tobą.. nam też jest bardzo przykro :( płacz.. to pomaga... [''] Dziękuję Ci Basienko.... To prawda, że płacz pomaga... To zdjęcie jest sprzed 10 lat... widać na nim Sawusie i młodziutkiego Azorka... niestety skanowanie bardzo pogarsza jakość... moje kochane psiaki Quote
sota36 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ciociu Jadziu - nie smutkaj sie! Gutek Quote
Dobcia Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 sota36 napisał(a):Ciociu Jadziu - nie smutkaj sie! Gutek Dziękuję Gutku;) eria napisał(a):Sawusia bardzo podobna do Hasana! Zawsze mieliśmy takie psy, czarne lub czarne podpalane. Tinka była jak Sawcia, tylko wielkości Azorka, a najwcześniejszy pies, jakiego pamiętam, Sunia, była czarna i tak duża, jak Hasan;) Po czwartej wpadłam na genialny pomysł zjedzenia czegoś... Przespałam się godzinkę i trochę mi lepiej... Negruleczek kochany zniósł mi wcześniej cały arsenał zabawek, mój skarbeczek;) Quote
sota36 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Jadziu - moj Atos sie Azusiem zaopiekuje! Mozesz byc spokojniejsza! A poza tym ma swoja Babcie tam:) Quote
eria Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 http://images12.fotosik.pl/108/d63bc4576d642d31.jpg Jadzia!!!! leżę pod biurkiem!!!!!!!!!! no po prostu chyba najlepsza fota Negrowa :loveu: Quote
anetta Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Piękne zdjęcie http://images12.fotosik.pl/108/d63bc4576d642d31.jpg :loveu: Quote
Dobcia Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 BBeta napisał(a):Wszystkiego najlepszego :Rose: Żeby te łzy zamieniły się w uśmiech. Pamiętaj, że po każdej burzy wychodzi słońce Dziękuję Ci Beatko z całego serca;) Dopiero teraz zauważyłam Twojego posta...:oops: sota36 napisał(a):Jadziu - moj Atos sie Azusiem zaopiekuje! Mozesz byc spokojniejsza! A poza tym ma swoja Babcie tam:) Jestem spokojna, wiem że nie jest sam... Teraz gdy zeszłam do przedpokoju i zobaczyłam Jego miseczki nie rozpłakałam sie... ...ale nie potrafię ich zabrać, tak jakby cząstka mnie wciąż wierzyła, że On wróci... eria napisał(a):http://images12.fotosik.pl/108/d63bc4576d642d31.jpg Jadzia!!!! leżę pod biurkiem!!!!!!!!!! no po prostu chyba najlepsza fota Negrowa :loveu: anetta napisał(a):Piękne zdjęcie http://images12.fotosik.pl/108/d63bc4576d642d31.jpg :loveu: Dzięki dziewczyny, cieszę się, że profil dobcia się podoba;) Postaram się dziś wcześniej położyć, bo jestem taka zmęczona... zmęczona, ale nie śpiąca ehhh... ani dwie kawy, ani tabletki nie pomogły na ból głowy, a wypadało by jutro choć trochę przypominać człowieka;) ...i ten ściśnięty żołądek... w ogóle nie mogę jeść... nawet zupy grzybowej zjadłam najwyżej kilka łyżek... ehhh Quote
Samturia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Jadzia, trzymaj się! :) Aż po tych twoich opisach sama się popłakałam...:( Wiem, jak to boli... ja też straciłam psa... :( Trzymaj się kochana :* Quote
despera Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:Rose: Dobek naprawdę piękny, udał ci sie ten portrecik:D Pozdrawiamy serdecznie:) Quote
BBeta Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Dobcia napisał(a):Dopiero teraz zauważyłam Twojego posta...:oops: Nie szkodzi, jak się ma metr pięćdziesiąt osiem to zdarza się od czasu do czasu, że Cie ktoś nie zauważy :diabloti: ;) Buziaki, trzymaj się :calus: Quote
Pimpek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Bardzo mi przykro z powodu Azusia [*]:-( Ale to minie, jeszcze parę tygodni,miesiąc... Lecz tęsknota i ból pozostaną, za każdym razem jak go wspomnisz... Ale trzymaj się ! Będzie dobrze ! Zobaczysz..... Może Azuś wróci do ciebie.... Pod postacią innego psa ? Mówcie co chcecie, ja wierzę że psy i ogólnie zwierzęta mają duszę [*] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Śliczne to zeskanowane zdjęcie :) Wspomnienia... :) I Jadzia w okularach ;) Przychodzę do Was wieczorkiem i podziwiając zdjęcia Negrusia mówię dobry wieczór :loveu: Quote
Od-Nowa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 zjadłabym jagódek... ;) są tu jakieś?? :cool3: Quote
wiq Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ja leżę sobie razem z erią, tyle, że pod swoim biurkiem;) 3maj się!.. z czasem będzie tylko lepiej.. Quote
Dobcia Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Samturia napisał(a):Jadzia, trzymaj się! :) Aż po tych twoich opisach sama się popłakałam...:( Wiem, jak to boli... ja też straciłam psa... :( Trzymaj się kochana :* Dziękuję... ...strata psa musi boleć, w końcu tracimy prawdziwego, oddanego przyjaciela... despera napisał(a):Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:Rose: Dobek naprawdę piękny, udał ci sie ten portrecik:D Pozdrawiamy serdecznie:) Dziękuję za życzenia;) BBeta napisał(a):Nie szkodzi, jak się ma metr pięćdziesiąt osiem to zdarza się od czasu do czasu, że Cie ktoś nie zauważy :diabloti: ;) Buziaki, trzymaj się :calus: Ojejjj... nie chciałam... sama mam tyle centymetrów...;) ...ale małe jest piękne;) Pimpek napisał(a):Bardzo mi przykro z powodu Azusia :-( Ale to minie, jeszcze parę tygodni,miesiąc... Lecz tęsknota i ból pozostaną, za każdym razem jak go wspomnisz... Ale trzymaj się ! Będzie dobrze ! Zobaczysz..... Może Azuś wróci do ciebie.... Pod postacią innego psa ? Mówcie co chcecie, ja wierzę że psy i ogólnie zwierzęta mają duszę Dziękuję... Nie może być inaczej, na pewno ją mają;) Tak cudowne, wierne stworzenia nie mogły by nie mieć duszy;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Śliczne to zeskanowane zdjęcie :) Wspomnienia... :) I Jadzia w okularach ;) Przychodzę do Was wieczorkiem i podziwiając zdjęcia Negrusia mówię dobry wieczór :loveu: Dobry wieczór;) Niezbyt lubię siebie na starszych zdjęciach jako okularnice, ale tak ślicznie wyszły na tym zdjęciu psiaki... A okulary nosiłam chyba do połowy liceum;) Od-Nowa napisał(a):zjadłabym jagódek... ;) są tu jakieś?? :cool3: Tylko w zamrażalce, jakieś lodzinki zamrożone, mogą być?;) wiq napisał(a):ja leżę sobie razem z erią, tyle, że pod swoim biurkiem;) 3maj się!.. z czasem będzie tylko lepiej.. Jak przeczytałam pierwsze zdanie, to trochę mnie zdziwiło, jak możesz leżeć z Erią?;) wolno myślę...;) Trzymam się... tylko jakoś z planów pójścia spać nic mi nie wyszło... ehhh Dziękuję Wszystkim bardzo... kochane jesteście.... Quote
eria Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Wiq przesuń się troche ...... Dzień dobry Jadziu :lol: Wiq ale tu ciasno z Tobą pod tym biurkiem Jakie plany na dziś Jadziu ?? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
wiq Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Napisał wiq ja leżę sobie razem z erią, tyle, że pod swoim biurkiem;-) nie wpycham się tam, gdzie mnie nie chcą :diabloti: hej Jadziu :) Quote
Dobcia Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Cześć Wam;) Ej dziewczyny, dziewczyny... a przyniosły byście sobie dodatkowe krzesło, a nie pod biurkiem się ściskały:p Rano byłam na spacerku, bo nie padało. A teraz pomalutku doprowadzam się do porządku, bo wieczorem wychodzę;) Nadal jest mi ciężko... to takie przykre, kiedy rano przygotowuje jedzenie tylko Negrowi, w jednej miseczce... nikt nie dopomina się o szybkie podanie śniadania głośnym szczekaniem, mogę wyjść w czystym ubraniu i nikt nie wybrudzi mnie swoimi malutkimi łapeczkami skacząć radośnie na powitanie, nikt nie dopomina się pieszczot i drapania za uszkiem w taki sposób, jaki tylko Azuś to robił...ahhh... bardzo mi Go brakuje, tak bardzo...:-( Brat dziś już pojechał do Wrocławia i może nie było by w tym nic złego, gdyby nie postanowił w ostatniej chwili zabrać ze soba swojego /lepszego/ komputera:roll: ale przed świętami z nim wróci, bo za kilka tyg. kupuje laptop. A to znaczy, ze oprucz tych zdjęć, które mam w zapasie juz wgrane do fotosika, nie będzie żadnych innych, nowych do tego czasu... ale to tylko miesiąc;) W końcu sporzadziłam liste zakupów, bo w sobote już jadę do Krakowa...ehhh ...Negruś akurat śpi mi za plecami i chyba ma zły sen, bo bardzo skomli... nooo ale na razie fotki będa, ale muszę wstawiać oszczędnie;) Quote
zuzolandia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Doberek Jadziuniu !!! Ty sie tak nie smutkaj i jedz cosik bo trendy jest byc laseczka o obfitych ksztaltach;-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! my tu z ZUZANKA slodkie buizcazki Ci przesylamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i tulimyyyy mocnooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Pimpek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Bardzo ładne zdjęcia :loveu: Rozumiem że ci ciężko.......... Wiesz, jeśli nie chcesz, nie musisz dawać fot, ja mogę poczekać aż się pozbierasz.... Quote
basia bonnie Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Bardzo ładne zdjęcia ! :) :loveu: Będzie dobrze.. :glaszcze: Quote
Recommended Posts