Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Wiesz, że teraz będzie bardzo ciężko... Wspominaj, spotkaj się z przyjaciółką - łzy odejmą Ci bólu... Bólu, który w końcu i tak zamieni się w jedno cudowne, gorące wspomnienie w Twoim sercu... które będzie towarzyszyć Ci przez całe życie.

Masz Negrulca, on na pewno też to przeżywa...

Cóż ja mogę napisać... Czas goi rany, nawet te najgłębsze... :( Nie myśl o tym, że On odszedł, tylko, że jest już szczęśliwy, bez bólu.. i że się spotkacie - kiedyś, ale na pewno!

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Jadziu :buzi:

Mam nadzieję, że tak właśnie będzie...
Nie musisz Justynko nic pisać, ja to wiem, ale potrzebuję czasu...:-(
Oglądam sobie zdjęcia z czasów, kiedy żyła jeszcze Sawusia... ahhh...
Negruś nie pozwala mi się smucić, przychodzi, skomli, żeby się nim zająć, żeby mu porzucać piłkę...ehhh jak dobrze, że go mam...
Dziękuję Ci za życzenia;)

anetta napisał(a):
O Boże :placz: Łzy mi poleciały po policzkach...Nie wiem co powiedzieć:(((((((((
Jest mi bardzo bardzo przykro....Tyle nieszczęść....
['] :placz:

Anetko, dziękuję Ci...
Mnie też jest bardzo przykro... Nikt nie miał wpływu, na to co się stało, choć nie łatwo się z tym pogodzić...
Pomalutku się pozbieram...

ß@$!@ napisał(a):
Jadziu, na pewno jest Ci bardzo ciężko.. ale jesteśmy z Tobą.. nam też jest bardzo przykro :(
płacz.. to pomaga...

['']

Dziękuję Ci Basienko....
To prawda, że płacz pomaga...

To zdjęcie jest sprzed 10 lat... widać na nim Sawusie i młodziutkiego Azorka... niestety skanowanie bardzo pogarsza jakość...

moje kochane psiaki

• Posted

sota36 napisał(a):
    Ciociu Jadziu - nie smutkaj sie! Gutek

Dziękuję Gutku;)

eria napisał(a):
    Sawusia bardzo podobna do Hasana!

Zawsze mieliśmy takie psy, czarne lub czarne podpalane. Tinka była jak Sawcia, tylko wielkości Azorka, a najwcześniejszy pies, jakiego pamiętam, Sunia, była czarna i tak duża, jak Hasan;)

Po czwartej wpadłam na genialny pomysł zjedzenia czegoś... Przespałam się godzinkę i trochę mi lepiej...

Negruleczek kochany zniósł mi wcześniej cały arsenał zabawek, mój skarbeczek;)

Posted

BBeta napisał(a):
    Wszystkiego najlepszego :Rose: Żeby te łzy zamieniły się w uśmiech. Pamiętaj, że po każdej burzy wychodzi słońce

Dziękuję Ci Beatko z całego serca;)
    Dopiero teraz zauważyłam Twojego posta...:oops:

sota36 napisał(a):
    Jadziu - moj Atos sie Azusiem zaopiekuje! Mozesz byc spokojniejsza! A poza tym ma swoja Babcie tam:)

Jestem spokojna, wiem że nie jest sam...
    Teraz gdy zeszłam do przedpokoju i zobaczyłam Jego miseczki nie rozpłakałam sie...
    ...ale nie potrafię ich zabrać, tak jakby cząstka mnie wciąż wierzyła, że On wróci...

eria napisał(a):
    http://images12.fotosik.pl/108/d63bc4576d642d31.jpg
    Jadzia!!!! leżę pod biurkiem!!!!!!!!!! no po prostu chyba najlepsza fota Negrowa :loveu:

anetta napisał(a):

Dzięki dziewczyny, cieszę się, że profil dobcia się podoba;)

Postaram się dziś wcześniej położyć, bo jestem taka zmęczona... zmęczona, ale nie śpiąca ehhh... ani dwie kawy, ani tabletki nie pomogły na ból głowy, a wypadało by jutro choć trochę przypominać człowieka;)
    ...i ten ściśnięty żołądek... w ogóle nie mogę jeść... nawet zupy grzybowej zjadłam najwyżej kilka łyżek... ehhh

Posted

Dobcia napisał(a):
    Dopiero teraz zauważyłam Twojego posta...:oops:

Nie szkodzi, jak się ma metr pięćdziesiąt osiem to zdarza się od czasu do czasu, że Cie ktoś nie zauważy :diabloti: ;)

Buziaki, trzymaj się :calus:

Posted

Bardzo mi przykro z powodu Azusia
    [*]:-(
    Ale to minie, jeszcze parę tygodni,miesiąc...
    Lecz tęsknota i ból pozostaną, za każdym razem jak go wspomnisz...
    Ale trzymaj się !
    Będzie dobrze !
    Zobaczysz.....
    Może Azuś wróci do ciebie.... Pod postacią innego psa ?
    Mówcie co chcecie, ja wierzę że psy i ogólnie zwierzęta mają duszę
    [*]

Posted

Samturia napisał(a):
    Jadzia, trzymaj się! :)
    Aż po tych twoich opisach sama się popłakałam...:(
    Wiem, jak to boli... ja też straciłam psa... :(
    Trzymaj się kochana :*

Dziękuję...
    ...strata psa musi boleć, w końcu tracimy prawdziwego, oddanego przyjaciela...
    despera napisał(a):
    Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:Rose: Dobek naprawdę piękny, udał ci sie ten portrecik:D Pozdrawiamy serdecznie:)

Dziękuję za życzenia;)

BBeta napisał(a):
    Nie szkodzi, jak się ma metr pięćdziesiąt osiem to zdarza się od czasu do czasu, że Cie ktoś nie zauważy :diabloti: ;)

Buziaki, trzymaj się :calus:

Ojejjj... nie chciałam... sama mam tyle centymetrów...;)
    ...ale małe jest piękne;)

Pimpek napisał(a):
    Bardzo mi przykro z powodu Azusia
  • :-(
    Ale to minie, jeszcze parę tygodni,miesiąc...
    Lecz tęsknota i ból pozostaną, za każdym razem jak go wspomnisz...
    Ale trzymaj się !
    Będzie dobrze !
    Zobaczysz.....
    Może Azuś wróci do ciebie.... Pod postacią innego psa ?
    Mówcie co chcecie, ja wierzę że psy i ogólnie zwierzęta mają duszę

• Dziękuję...
    Nie może być inaczej, na pewno ją mają;)
    Tak cudowne, wierne stworzenia nie mogły by nie mieć duszy;)

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
    Śliczne to zeskanowane zdjęcie :) Wspomnienia... :) I Jadzia w okularach ;)

Przychodzę do Was wieczorkiem i podziwiając zdjęcia Negrusia mówię dobry wieczór :loveu:

Dobry wieczór;)
    Niezbyt lubię siebie na starszych zdjęciach jako okularnice, ale tak ślicznie wyszły na tym zdjęciu psiaki... A okulary nosiłam chyba do połowy liceum;)

Od-Nowa napisał(a):
    zjadłabym jagódek... ;)
    są tu jakieś?? :cool3:

Tylko w zamrażalce, jakieś lodzinki zamrożone, mogą być?;)

wiq napisał(a):
    ja leżę sobie razem z erią, tyle, że pod swoim biurkiem;)

3maj się!.. z czasem będzie tylko lepiej..

Jak przeczytałam pierwsze zdanie, to trochę mnie zdziwiło, jak możesz leżeć z Erią?;) wolno myślę...;)
    Trzymam się... tylko jakoś z planów pójścia spać nic mi nie wyszło... ehhh

Dziękuję Wszystkim bardzo... kochane jesteście....

Posted

Wiq przesuń się troche ......

Dzień dobry Jadziu :lol:

Wiq ale tu ciasno z Tobą pod tym biurkiem

Jakie plany na dziś Jadziu ??

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Cześć Wam;)

Ej dziewczyny, dziewczyny... a przyniosły byście sobie dodatkowe krzesło, a nie pod biurkiem się ściskały:p

Rano byłam na spacerku, bo nie padało. A teraz pomalutku doprowadzam się do porządku, bo wieczorem wychodzę;)

Nadal jest mi ciężko... to takie przykre, kiedy rano przygotowuje jedzenie tylko Negrowi, w jednej miseczce... nikt nie dopomina się o szybkie podanie śniadania głośnym szczekaniem, mogę wyjść w czystym ubraniu i nikt nie wybrudzi mnie swoimi malutkimi łapeczkami skacząć radośnie na powitanie, nikt nie dopomina się pieszczot i drapania za uszkiem w taki sposób, jaki tylko Azuś to robił...ahhh... bardzo mi Go brakuje, tak bardzo...:-(

Brat dziś już pojechał do Wrocławia i może nie było by w tym nic złego, gdyby nie postanowił w ostatniej chwili zabrać ze soba swojego /lepszego/ komputera:roll: ale przed świętami z nim wróci, bo za kilka tyg. kupuje laptop. A to znaczy, ze oprucz tych zdjęć, które mam w zapasie juz wgrane do fotosika, nie będzie żadnych innych, nowych do tego czasu... ale to tylko miesiąc;)

W końcu sporzadziłam liste zakupów, bo w sobote już jadę do Krakowa...ehhh

...Negruś akurat śpi mi za plecami i chyba ma zły sen, bo bardzo skomli...

nooo ale na razie fotki będa, ale muszę wstawiać oszczędnie;)

Posted

Doberek Jadziuniu !!!
    Ty sie tak nie smutkaj i jedz cosik bo trendy jest byc laseczka o obfitych ksztaltach;-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! my tu z ZUZANKA slodkie buizcazki Ci przesylamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i tulimyyyy mocnooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!