Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie!!!
Stęskniłam się za Wami:loveu:
A tu wesoło było, ojjj wesoło:cool3: Dziękuje Wam za odwiedziny podczas mojej nieobecności;)

Ale się wydało, że i za Krakowem się stęskniłam, choć może nie za egzaminami:evil_lol: A moim ukochanym futrzakom przywiozłam krakowskie żwacze:p no cóż, takiego dobra w żywieckich sklepach nie ma...

Justynko, egzamin testowy mam w najbliższy wtorek, na praktyczny czeka się... do 5 tygodni:roll:

Zrobiłam dziś chłopakom świeże foteczki, ale tylko dwa zdążyłam obrobić, bo ukochani bracia zrobili na kompie swoje porządki i sie z tym gratem dogadać nie mogę:diabloti: jak tylko przeinstaluje system będzie reszta;)

a teraz lecę do Was:multi:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
JADZIAAAAA!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:
Wróciłaś :loveu:

5 tygodni? Czemu tak długo? Wszystko można zapomnieć :roll:

http://images21.fotosik.pl/418/075ff464dce49ba2.jpg

Żwaczami kusisz? :cool3:

W Krk czeka się 2,5msc... w BB temu tak długo, bo między innymi krakusy u nas zdają, a to niestety wydłuża kolejkę. W BB średnio po 3 razach się udaje zaliczyć, a tam po 7.
Mam nadzieję, że nie zapomnę:lol:

Sznaucerka-Balbina napisał(a):

Dzięki!!!

eria napisał(a):
ooo Jadzia wróciła :multi::multi::multi:
i juz na wstępie takie piękne foteczki :loveu::loveu:

Zaraz będą kolejne:cool3:

wiq napisał(a):
no witaaam :multi:
łee.. prawko znów na tapecie.. :evil_lol:

Nie 'łee' tylko :loveu::loveu::loveu:/:evil_lol:/

:evil_lol:

Azuni się w ostatnich dniach bardzo poprawiło, tylko go muszę podtuczyć;)

Posted

Witam wszystkich;)
Cieszę się, że zdjęcia futrzaków sie podobają;)

Nowych nie mam, nie wiem kiedy będą... Właściwie miałam nie wchodzić na dogo, nie dawno wróciłam do domu... ale nie mam co ze sobą zrobić...
Nie mam nawet siły pisać, co się stało... Ciekawe ile nieszczęść może spaść na człowieka...? Podobno tyle, ile jest w stanie udźwignąć...ehhh
Zabrałam oba psiaki na porządny spacer, ale nawet nie myślałam żeby zabrać aparat...
... nie wiem, co ja bym zrobiła bez tych moich kochanych futerek;)

Posted

Dobcia napisał(a):
Witam wszystkich;)
Cieszę się, że zdjęcia futrzaków sie podobają;)

Nowych nie mam, nie wiem kiedy będą... Właściwie miałam nie wchodzić na dogo, nie dawno wróciłam do domu... ale nie mam co ze sobą zrobić...
Nie mam nawet siły pisać, co się stało... Ciekawe ile nieszczęść może spaść na człowieka...? Podobno tyle, ile jest w stanie udźwignąć...ehhh
Zabrałam oba psiaki na porządny spacer, ale nawet nie myślałam żeby zabrać aparat...
... nie wiem, co ja bym zrobiła bez tych moich kochanych futerek;)

Czasem takie sprawy(albo tyle spraw) zwala nam się na głowie, że nie jesteśmy w stanie sobie z nimi poradzić... i właśnie w takich sytuacjach najbardziej można odczuć tą niezwykłą przyjaźń łączącą psa z człowiekiem - on, nie pytając o powód, potrafi wywołać uśmiech na Twojej twarzy.

Mam nadzieję, że już lepiej :* Trzymam za Ciebie kciuki Kochana!

Posted

Dziękuje dziewczyny, kochane jesteście...
...ale lepiej nie będzie, jeszcze nie... bo to co najgorsze dopiero przede mną...
...nie pisze co się stało, bo wiem, ze jeśli to zrobię, jeśli-mimo najszczerszych chęci-wszyscy będą pisać, jak jest im przykro... to całkiem się rozkleję, a na razie sie trzymam i będę sie starać jak najdłużej...