anetta Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Witaj Jadzia :calus: :) [SIZE="1"]Troche Ci zazdroszcze wyjazdu do Krk... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Witaj Jadziu :) Ależ Azorek jest, spał przecież przy Tobie całą tą noc(choć nie przespaną) - zaraz obok Twojego serducha :) Zabierasz Negrusia w sobotę już ze sobą? http://images28.fotosik.pl/87/d5b6e791776530cb.jpg Piękne zdjęcie, piękne kolory, piękny pies :loveu: Quote
Dobcia Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 zuzolandia napisał(a):Doberek Jadziuniu !!! Ty sie tak nie smutkaj i jedz cosik bo trendy jest byc laseczka o obfitych ksztaltach;-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! my tu z ZUZANKA slodkie buizcazki Ci przesylamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i tulimyyyy mocnooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję za tulaski;) To ja trendy nie będę, bo jestem z tych, co to mogą jeść wszystko, w każdej ilości i nic nie utyją;) Pimpek napisał(a):Bardzo ładne zdjęcia :loveu: Rozumiem że ci ciężko.......... Wiesz, jeśli nie chcesz, nie musisz dawać fot, ja mogę poczekać aż się pozbierasz.... Dziękuję hmmm... Pimpkowa;)/bo ja właściwie nie wiem, jak masz na imię:oops:/, ale akurat wstawianie zdjęć to sama przyjemność;) ß@$!@ napisał(a):Bardzo ładne zdjęcia ! :) :loveu: Będzie dobrze.. :glaszcze: Dziękuję Basiu;) anetta napisał(a):Witaj Jadzia :calus: :) Troche Ci zazdroszcze wyjazdu do Krk... Witaj Anetko;) A dlaczego zazdrościsz? pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Witaj Jadziu :) Ależ Azorek jest, spał przecież przy Tobie całą tą noc(choć nie przespaną) - zaraz obok Twojego serducha :) Zabierasz Negrusia w sobotę już ze sobą? http://images28.fotosik.pl/87/d5b6e791776530cb.jpg Piękne zdjęcie, piękne kolory, piękny pies :loveu: Witaj Justynko;) Może masz racje... mimo tego całego koszmaru choć sny mam radosne...ehhh... Zdecydowałam, ze najpierw się urządzę, a za tydz. wracam na weekend i wtedy wezmę dobeczka;) Wróciłam pozytywnie nastawiona ze spotkania ploteczkowego;) Miło posłuchać, że choć inny są szczęśliwi;) Jak zwykle, byłam wcześniej na umówionym miejscu.... i co zrobiłam z wolną chwilą? Poszłam do zoologicznego i kupiłam dobci wielką, wędzoną kość:) Quote
zuzolandia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Kochaniutka no ja tez z tych wszystkozracych a nietyjacych;-) a tak bym chciala plaskodooopie zlikwidowac a tu nic ....gacie se musze z duzymi kieszeniami kupowac zeby jakos wygladac heeehehehh jak sie urzadzisz to moze ciem odwiedzimy ????? heheeheheh Quote
eria Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 do Krakowa daleko nie ma :lol: nie jest głupim pomysłem urządzenie kiedyś wycieczki z Foxiastą do Krakowa :cool3:a i z Zuzolą można by się wybrać :) Quote
zuzolandia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 nooooooooooo mozna jechac raz dwa na autobana i juz my som;-) to urzadzaj sie Jadziu a my na parapetowa przyjedziemy ;-) Quote
wiq Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 o jak ja Wam zazdroszczę tego nietycia :placz: ja jestem z tych tyjących od samego patrzenia :evil_lol: ale mam nadzieję, że mnie czasem odwiedzicie.. ;) Quote
Dobcia Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 zuzolandia napisał(a):Kochaniutka no ja tez z tych wszystkozracych a nietyjacych;-) a tak bym chciala plaskodooopie zlikwidowac a tu nic ....gacie se musze z duzymi kieszeniami kupowac zeby jakos wygladac heeehehehh jak sie urzadzisz to moze ciem odwiedzimy ????? heheeheheh No pewno!!! Zapraszam!!!:lol: Nie mam dużo do urządzania, bo mieszkam w tym samym miejscu 3 rok, tylko skład w mieszkaniu zmienił mi się na zwierzolubny;) Spodnie z kieszeniami są fajne, na smakole:lol: eria napisał(a):do Krakowa daleko nie ma :lol: nie jest głupim pomysłem urządzenie kiedyś wycieczki z Foxiastą do Krakowa :cool3:a i z Zuzolą można by się wybrać :) Właśnie... całkiem bliziutko!!! zuzolandia napisał(a):nooooooooooo mozna jechac raz dwa na autobana i juz my som;-) to urzadzaj sie Jadziu a my na parapetowa przyjedziemy ;-) To bardzo dobry pomysł!:) wiq napisał(a):o jak ja Wam zazdroszczę tego nietycia :placz: ja jestem z tych tyjących od samego patrzenia :evil_lol: ale mam nadzieję, że mnie czasem odwiedzicie.. ;) Ehhh ja co bym chciała utyć, bo spodnie na mnie wiszą, to nic z tego, nie da rady...;) Odwiedzimy na pewno! Niech tylko zrobię to prawko... juz nie długo:) Quote
zuzolandia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 DZIENDOBEREK !!!!!!!!!!!!!!!!! no to skoro oficjalne zaproszenie mamy to cosik sie zorganizuje prawda Anula ???? ehehhe pewnie niedlugo tutaj dotrze ;-) tulaski przesylamy !!!! Quote
eria Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ja jestem bardzo za !!!!!!! :multi::multi:zapakujemy się do Zuzowego autka z Foksiastą, Kreoś se muzyczki w domu posłucha :evil_lol: i w droge! Tylko się trza jakimiś kontaktami wymienić :) Quote
Dobcia Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Cześć!!! Taaak!!! Kreoś posłucha radia zet, a Ania i Foxia z Zuzolkami przyjadą!!!:) Ale ze mnie fujara.... zepsułam sobie komputer...:oops: nie wiem, czy go zainfekowałam wirusem czy coś jeszcze gorszego, a brata nie ma, nie ma kto naprawić... Jutro będe juz w Krakowie, ten tydzień będzie luźniejszy, więc na pewno znajde czas, żeby posiedzieć na necie na uczelni i Was poodwiedzać. Bo teraz jestem u znajomego, więc za długo nie mogę być;) Mam nadzieję, ze czasami ktoś tu pościera kurze, zanim wróci mi ciągłość połączenia ze swiatem;) Na razie;) Quote
sota36 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 zuzolandia napisał(a):Kochaniutka no ja tez z tych wszystkozracych a nietyjacych;-) a tak bym chciala plaskodooopie zlikwidowac a tu nic ....gacie se musze z duzymi kieszeniami kupowac zeby jakos wygladac heeehehehh jak sie urzadzisz to moze ciem odwiedzimy ????? heheeheheha my mozemy???? eria napisał(a):do Krakowa daleko nie ma :lol: nie jest głupim pomysłem urządzenie kiedyś wycieczki z Foxiastą do Krakowa :cool3:a i z Zuzolą można by się wybrać :)juz o Gutku zapominja:( zuzolandia napisał(a):nooooooooooo mozna jechac raz dwa na autobana i juz my som;-) to urzadzaj sie Jadziu a my na parapetowa przyjedziemy ;-)taaa autobana i raz dwa! To nieporozumienie!!!! Quote
eria Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ale Negro nie jest suczką !! jakby Negro był suczką to i Kreon mógłby jechać Quote
sota36 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 No tak, bo Gut agresywny jest... po tatku.... :( Quote
anetta Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 :hand: Eee to z netem nie jest tak źle, masz na uczelni, dobre i to :p [SIZE="1"]Wyśle Ci pw, nie będe tutaj truć.. Quote
:: FiGa :: Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Witaj Jadziu :calus: Dopiero dziś zabawiłam dłużej na dogo i przeczytałam o Azusiu.. :( Tak trudno pogodzić się z tym.. :( :calus: Ktoś kiedyś powiedział że najgorszą i jedyną krzywdą jaką robi pies swojemu właścicielowi jest własnie to że odchodzi.. http://images25.fotosik.pl/88/10b488ae17a58067.jpg To zdjęcie jest cudowne, godne by oprawić je w ramke i postawić na półce... :loveu: Quote
samograj Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Witaj Jadziu!!! Gogunia mi powiedziała o Azusiu!!! Strasznie mi przykro z powodu odejścia Twoich dziadków i Azusia [*] [*] [*]. Wiem jak to boli.... ja teraz rzadko bywam na forum...mam swoje ogromne problemy, ale nie mogłam przejść obojętnie obok Twojego nieszczęścia. Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam i całuję i przytulam i pamiętaj....... CZAS LECZY RANY!!! Wiem coś o tym. Trzymaj się cieplutko. Quote
gogunia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Dobciu, Strasznie przykro jest mi z powodu Azusia :-( To dla niego: Teraz też pewnie się bardzo cieszy i Cię ogląda ;) Quote
zuzolandia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 doberek;-) przylazlim powycirac kurze bo cosik tu brudniasto;-) heeeee damt znac jak siem wprosimy do ciebie ;-) jo mysla ze i wiecej tym lepiej heeeee!!! Quote
despera Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Dzień dobry, wpadłam tylko sie przywitać;) Quote
BBeta Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Wy sprzątajcie, a ja posiedze i popatrze :diabloti: :cool3: Quote
Pimpek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Dzień dobry wam wszystkim :loveu: Co tam u Negra,Hasana i u ciebie ?:cool3: Quote
Tina.Sara Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ło matko, wracam ze szpitala a tu takie wieści :o Dla Azusia [*] Quote
Dobcia Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Witajcie kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale sie za Wami stesknilam!!! Jolu, zgadzam sie z Zuzankami-czym wiecej tym lepiej!!!:) Samograjko bardzo Ci dziekuje. Wiem, co przeszlas i jak Ci bylo trudno. Czas... mnie na razie nie pomaga... może kiedys, ale jeszcze nie teraz... Gosiu, Figusiu, Karolina dziekuje. Dziwnie wracac do domu, w ktorym nie ma babci, nie ma Azusia... A z dworca prosto jechalam do domu, a nie jak zawsze najpierw do dziadkow... W takich chwilach dociera do mnie znacznie bardziej, ze Ich juz nie ma... a wlasciwie ciagle nie moge w to wszystko uwiezyc... Figusiu o tym samym pomyslalam wlasnie i wywolalam sobie to zdjecie i kilka innych z Azusiem i powiesze sobie w duzej antyramce:) Dziekuje wszystkim sprzatajacym i tym przygladajacym sie tez:p Internet bede miec w Krakowie w poniedzialek, a przynajmniej na ten dzien jestem umowiona z facetem od podlanczania;) Wtedy bede mogla nadrobic zaleglosci u Was, bo dzis na pewno nie zdaze w tempie 1strona/5min...:P Brat w domu co nieco naprawil kompa, ale mamy wirusa... i net chodziiii jakbyyy nieee moglll i nie moge wstawiac wszystkich emotikonek i polskich znakow i cytowac ehhh:P Nie wyszlo mi z netem na uczelni, bo strasznnie zabiegana bylam... i dobrze, bo nie mialam czasu na myslenie... Jak wrocilam, zabralam Negrusia na dlugasny spacer, dopiero co wrocilismy, i nie straszny byl nam deszcz i ciemnosci!!! Jejjjj jak ja sie za nim strasznie stesknilam!!! Nie moge przestac go glaskac i miziac!!! Ale juz w niedziele musze byc w Krakowie/oboje musimy!/ i szkoda, bo wlasnie w niedziele jest w Bielskim schronisku festyn, dni otwarte i nie bede mogla pomoc....:( Ale sie rozgadalam:P ...to teraz jakies fotki;) palaszowanie kosteczki;) ;) Quote
Recommended Posts