Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

zuzolandia napisał(a):
Doberek Jadziuniu !!!
Ty sie tak nie smutkaj i jedz cosik bo trendy jest byc laseczka o obfitych ksztaltach;-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! my tu z ZUZANKA slodkie buizcazki Ci przesylamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i tulimyyyy mocnooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję za tulaski;)
To ja trendy nie będę, bo jestem z tych, co to mogą jeść wszystko, w każdej ilości i nic nie utyją;)

Pimpek napisał(a):
Bardzo ładne zdjęcia :loveu:
Rozumiem że ci ciężko..........
Wiesz, jeśli nie chcesz, nie musisz dawać fot, ja mogę poczekać aż się pozbierasz....

Dziękuję hmmm... Pimpkowa;)/bo ja właściwie nie wiem, jak masz na imię:oops:/, ale akurat wstawianie zdjęć to sama przyjemność;)

ß@$!@ napisał(a):
Bardzo ładne zdjęcia ! :) :loveu:
Będzie dobrze.. :glaszcze:

Dziękuję Basiu;)

anetta napisał(a):
Witaj Jadzia :calus: :)
Troche Ci zazdroszcze wyjazdu do Krk...

Witaj Anetko;)
A dlaczego zazdrościsz?

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Witaj Jadziu :)

Ależ Azorek jest, spał przecież przy Tobie całą tą noc(choć nie przespaną) - zaraz obok Twojego serducha :)

Zabierasz Negrusia w sobotę już ze sobą?

http://images28.fotosik.pl/87/d5b6e791776530cb.jpg

Piękne zdjęcie, piękne kolory, piękny pies :loveu:

Witaj Justynko;)
Może masz racje... mimo tego całego koszmaru choć sny mam radosne...ehhh...

Zdecydowałam, ze najpierw się urządzę, a za tydz. wracam na weekend i wtedy wezmę dobeczka;)

Wróciłam pozytywnie nastawiona ze spotkania ploteczkowego;) Miło posłuchać, że choć inny są szczęśliwi;)
Jak zwykle, byłam wcześniej na umówionym miejscu.... i co zrobiłam z wolną chwilą? Poszłam do zoologicznego i kupiłam dobci wielką, wędzoną kość:)

Posted

Kochaniutka no ja tez z tych wszystkozracych a nietyjacych;-) a tak bym chciala plaskodooopie zlikwidowac a tu nic ....gacie se musze z duzymi kieszeniami kupowac zeby jakos wygladac heeehehehh
jak sie urzadzisz to moze ciem odwiedzimy ????? heheeheheh

Posted

do Krakowa daleko nie ma :lol: nie jest głupim pomysłem urządzenie kiedyś wycieczki z Foxiastą do Krakowa :cool3:a i z Zuzolą można by się wybrać :)

Posted

o jak ja Wam zazdroszczę tego nietycia :placz:
ja jestem z tych tyjących od samego patrzenia :evil_lol:
ale mam nadzieję, że mnie czasem odwiedzicie.. ;)

Posted

zuzolandia napisał(a):
Kochaniutka no ja tez z tych wszystkozracych a nietyjacych;-) a tak bym chciala plaskodooopie zlikwidowac a tu nic ....gacie se musze z duzymi kieszeniami kupowac zeby jakos wygladac heeehehehh

No pewno!!! Zapraszam!!!:lol:
Nie mam dużo do urządzania, bo mieszkam w tym samym miejscu 3 rok, tylko skład w mieszkaniu zmienił mi się na zwierzolubny;)
Spodnie z kieszeniami są fajne, na smakole:lol:

eria napisał(a):
do Krakowa daleko nie ma :lol: nie jest głupim pomysłem urządzenie kiedyś wycieczki z Foxiastą do Krakowa :cool3:a i z Zuzolą można by się wybrać :)

Właśnie... całkiem bliziutko!!!

zuzolandia napisał(a):
nooooooooooo mozna jechac raz dwa na autobana i juz my som;-)
to urzadzaj sie Jadziu a my na parapetowa przyjedziemy ;-)

To bardzo dobry pomysł!:)

wiq napisał(a):
o jak ja Wam zazdroszczę tego nietycia :placz:
ja jestem z tych tyjących od samego patrzenia :evil_lol:
ale mam nadzieję, że mnie czasem odwiedzicie.. ;)

Ehhh ja co bym chciała utyć, bo spodnie na mnie wiszą, to nic z tego, nie da rady...;)
Odwiedzimy na pewno! Niech tylko zrobię to prawko... juz nie długo:)

Posted

ja jestem bardzo za !!!!!!! :multi::multi:zapakujemy się do Zuzowego autka z Foksiastą, Kreoś se muzyczki w domu posłucha :evil_lol: i w droge!
Tylko się trza jakimiś kontaktami wymienić :)

Posted

Cześć!!!
Taaak!!! Kreoś posłucha radia zet, a Ania i Foxia z Zuzolkami przyjadą!!!:)

Ale ze mnie fujara.... zepsułam sobie komputer...:oops: nie wiem, czy go zainfekowałam wirusem czy coś jeszcze gorszego, a brata nie ma, nie ma kto naprawić...

Jutro będe juz w Krakowie, ten tydzień będzie luźniejszy, więc na pewno znajde czas, żeby posiedzieć na necie na uczelni i Was poodwiedzać. Bo teraz jestem u znajomego, więc za długo nie mogę być;)

Mam nadzieję, ze czasami ktoś tu pościera kurze, zanim wróci mi ciągłość połączenia ze swiatem;)

Na razie;)

Posted

zuzolandia napisał(a):
a my mozemy????

eria napisał(a):
juz o Gutku zapominja:(

zuzolandia napisał(a):
nooooooooooo mozna jechac raz dwa na autobana i juz my som;-)
to urzadzaj sie Jadziu a my na parapetowa przyjedziemy ;-)
taaa autobana i raz dwa! To nieporozumienie!!!!

Posted

Witaj Jadziu :calus:
Dopiero dziś zabawiłam dłużej na dogo i przeczytałam o Azusiu.. :(
Tak trudno pogodzić się z tym.. :( :calus:
Ktoś kiedyś powiedział że najgorszą i jedyną krzywdą jaką robi pies swojemu właścicielowi jest własnie to że odchodzi..

http://images25.fotosik.pl/88/10b488ae17a58067.jpg
To zdjęcie jest cudowne, godne by oprawić je w ramke i postawić na półce... :loveu:

Posted

Witaj Jadziu!!!
Gogunia mi powiedziała o Azusiu!!!
Strasznie mi przykro z powodu odejścia Twoich dziadków i Azusia
[*]
[*]
[*].
Wiem jak to boli.... ja teraz rzadko bywam na forum...mam swoje ogromne problemy, ale nie mogłam przejść obojętnie obok Twojego nieszczęścia.
Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam i całuję i przytulam i pamiętaj....... CZAS LECZY RANY!!! Wiem coś o tym.
Trzymaj się cieplutko.

Posted

Witajcie kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale sie za Wami stesknilam!!!

Jolu, zgadzam sie z Zuzankami-czym wiecej tym lepiej!!!:)

Samograjko bardzo Ci dziekuje. Wiem, co przeszlas i jak Ci bylo trudno. Czas... mnie na razie nie pomaga... może kiedys, ale jeszcze nie teraz...

Gosiu, Figusiu, Karolina dziekuje.

Dziwnie wracac do domu, w ktorym nie ma babci, nie ma Azusia... A z dworca prosto jechalam do domu, a nie jak zawsze najpierw do dziadkow... W takich chwilach dociera do mnie znacznie bardziej, ze Ich juz nie ma... a wlasciwie ciagle nie moge w to wszystko uwiezyc...

Figusiu o tym samym pomyslalam wlasnie i wywolalam sobie to zdjecie i kilka innych z Azusiem i powiesze sobie w duzej antyramce:)

Dziekuje wszystkim sprzatajacym i tym przygladajacym sie tez:p
Internet bede miec w Krakowie w poniedzialek, a przynajmniej na ten dzien jestem umowiona z facetem od podlanczania;) Wtedy bede mogla nadrobic zaleglosci u Was, bo dzis na pewno nie zdaze w tempie 1strona/5min...:P
Brat w domu co nieco naprawil kompa, ale mamy wirusa... i net chodziiii jakbyyy nieee moglll i nie moge wstawiac wszystkich emotikonek i polskich znakow i cytowac ehhh:P
Nie wyszlo mi z netem na uczelni, bo strasznnie zabiegana bylam... i dobrze, bo nie mialam czasu na myslenie...

Jak wrocilam, zabralam Negrusia na dlugasny spacer, dopiero co wrocilismy, i nie straszny byl nam deszcz i ciemnosci!!! Jejjjj jak ja sie za nim strasznie stesknilam!!! Nie moge przestac go glaskac i miziac!!!
Ale juz w niedziele musze byc w Krakowie/oboje musimy!/ i szkoda, bo wlasnie w niedziele jest w Bielskim schronisku festyn, dni otwarte i nie bede mogla pomoc....:(

Ale sie rozgadalam:P
...to teraz jakies fotki;) palaszowanie kosteczki;)

;)