Jump to content
Dogomania

Odyseja Oczki dobiegła do końca:):)Jest w swoim domku:):):)

Recommended Posts

Posted

Miałam kiedyś Oczkę w subskrypcjach, a teraz znów sobie zapiszę.

A waży pewnie tak z 15-17 kg. Wielkości może spaniela, tylko grubcia. U Zuzki sobie przytyła na gotowanym, Zuzka zawsze mówiła, że gotuje, bo psy później przyzwoicie wyglądają...

Posted

Oj chyba więcej ;) :oops: prawie 10kg to waży mój "westik"... a taki bardzo gruby nie jest- troszkę boczki ma, ale że to kastrat z mega apetytem, cały czas podżera jedzenie innym- a suki mają inne, takie jakby bardziej kaloryczne (cziłki coś w rodzaju super premium). I porównując Oczkę z Pakiem- dałabym jej 12-13kg...:hmmmm:

Posted

Mój OMC (o mało co) jamnik też 10 waży i jest szczupły tylko napakowaną klatę ma, bo sportowiec ;) A Oczka przy nim to kawał baby, widziałam ją na żywo, ostatnio trzy dni temu. Obstawiam 15kg :) Zobaczymy ;)

Posted

[quote name='ocelot']mmd nie żartuj? az tak przytyła? Ona jechała do Zuzki ważąc 8 kg[/QUOTE]
Mi się Oczka zawsze kojarzyła z mikropsem, może tak sobie w głowie utrwaliłam na początku wątku... Nawet na zdjęciach potem myślałam, że to kruszyna. Jednak wirtualnie to nie to samo, co realnie psa widzieć. Zuzka zadbała o Oczkę...

Posted

Zuzia zawsze dogadzała swoim psiakom.Widziałam jak gotowała dla nich krupniczek na żeberkach i z serduszkami.A one czekały cierpliwie, nęcone zapachami, wpatrzone w Zuzkę i czekały na te pyszności.
Dzieczynce Oczce może troszke biegania by sie przydało,moja Nusia i Milka wzięte od Zuzki też wazyły ponad stan.
CiotkaE

Posted

zmienie drastycznie temat.
poradzcie mi coś. Myłam laptopa i hmmm okazałam sie niezłą głupotą, psiknełam na niego, klawiatura płynem do mycia okien.
Przestała klawiatura działać, teraz wyje przy włączaniu i się wyłancza.
Czy ja go zepsułam na bank?

Posted

[quote name='ocelot']mmd nie żartuj? az tak przytyła? Ona jechała do Zuzki ważąc 8 kg[/QUOTE]
No to może mi się jednak źle zdawało. Dojedzie na miejsce to bedzie zważona :)

Posted

No cóż ona mi się drobniejsza od Maksa wydawała, a Maks 12 kg waży:)ale zobaczymy na miejscu.

Część klawiszy mi działa, część zwariowała, może do jutra się zrobią. Podłączyłam sobie klawiaturę zabawkową Stasia:)pisze, ale jak wolno!!!!!!!

Posted

[quote name='ocelot']zmienie drastycznie temat.
poradzcie mi coś. Myłam laptopa i hmmm okazałam sie niezłą głupotą, psiknełam na niego, klawiatura płynem do mycia okien.
Przestała klawiatura działać, teraz wyje przy włączaniu i się wyłancza.
Czy ja go zepsułam na bank?[/QUOTE]
Moja koleżanka kiedyś rozebrała jak najbardziej się dało (bez rozkręcania itd) i po prostu położyła na parapecie- tylko uwaga na słońce... Po dwóch dniach samo wyschło...:hmmmm: A jej do wody wpadł ;)...

[quote name='bric-a-brac']Mi się Oczka zawsze kojarzyła z mikropsem, może tak sobie w głowie utrwaliłam na początku wątku... Nawet na zdjęciach potem myślałam, że to kruszyna. Jednak wirtualnie to nie to samo, co realnie psa widzieć. Zuzka zadbała o Oczkę...[/QUOTE]
Ja od początku patrząc na Oczkę mam wrażenie że ona jest jednak z tych tęższych piesków- w typie welsh corgi. Tak więc 8kg to strasznie bidna chudziutka była:sad:... Po zdjęciach widać, że to taka tęższa, mocniejsza budowa.

Posted

Zrobiłam- a właściwie cały czas robię, bo już padam z nóg i jutro kończę- [B][COLOR="teal"]kolejny bazarro dla dziewczyn- podręczniki[/COLOR][/B]. Jeżeli coś macie, może warto wystawić to razem, tylko później, przy rozliczaniu, każda będzie rozliczać swoje książki- co Wy na to?
To link do bazarka- proszę o rozsyłanie, może komuś jeszcze coś jest potrzebne...?
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/215110-Podręczniki-dla-Oczki-i-Kamy-zostały-po-śmierci-Zuzki-pod-opieką-Dogomaniaków...?"]http://www.dogomania.pl/threads/215110-Podręczniki-dla-Oczki-i-Kamy-zostały-po-śmierci-Zuzki-pod-opieką-Dogomaniaków...?[/URL]

Posted

[quote name='pawel1w25']Poszła moja deklaracja za październik na Oczkę - 50.00 zł.[/QUOTE]

Pawle dziękujemy:)chcemy w poniedziałek jej zamówć woreczek karmy, kilka puszek i mi się marzy, że wystarczy na jakąś piłeczkę i przysmaczek

Posted

[COLOR=green][B]Bardzo dziękuję że jesteście tutaj z nami i Oczką :lol: :lol: :lol:.[/B][/COLOR]

Nie wiem o której przyjedzie do nas Teresa z sunią, ale będe prosiła o mocne trzymanie kciuków, żeby wszystko było ok. i żeby psiaki się zaakceptowały.