mmd Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Miałam kiedyś Oczkę w subskrypcjach, a teraz znów sobie zapiszę. A waży pewnie tak z 15-17 kg. Wielkości może spaniela, tylko grubcia. U Zuzki sobie przytyła na gotowanym, Zuzka zawsze mówiła, że gotuje, bo psy później przyzwoicie wyglądają... Quote
Szarotka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Miala racje z tym gotowanym. Ja gotuje i psu i koto, a teraz to robi tz. bo ja jestem tu:):) Quote
obraczus87 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 No tak, ale czasami az za bardzo przyzwoicie :) ja tam lubię szczupłe psiaki ;) Quote
Onaa Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 A ja myślałam że Oczka waży tak nie wiecej niż 10kg. Quote
Vesper Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Oj chyba więcej ;) :oops: prawie 10kg to waży mój "westik"... a taki bardzo gruby nie jest- troszkę boczki ma, ale że to kastrat z mega apetytem, cały czas podżera jedzenie innym- a suki mają inne, takie jakby bardziej kaloryczne (cziłki coś w rodzaju super premium). I porównując Oczkę z Pakiem- dałabym jej 12-13kg...:hmmmm: Quote
sylwija Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 troszkę się pannie przytyło ;) ja tez potwierdzam, same dobre opinie słyszałam o Acanie powodzenia dla Oczki i dla dogo07 Quote
mmd Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Mój OMC (o mało co) jamnik też 10 waży i jest szczupły tylko napakowaną klatę ma, bo sportowiec ;) A Oczka przy nim to kawał baby, widziałam ją na żywo, ostatnio trzy dni temu. Obstawiam 15kg :) Zobaczymy ;) Quote
ocelot Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 mmd nie żartuj? az tak przytyła? Ona jechała do Zuzki ważąc 8 kg Quote
bric-a-brac Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 ocelot napisał(a):mmd nie żartuj? az tak przytyła? Ona jechała do Zuzki ważąc 8 kg Mi się Oczka zawsze kojarzyła z mikropsem, może tak sobie w głowie utrwaliłam na początku wątku... Nawet na zdjęciach potem myślałam, że to kruszyna. Jednak wirtualnie to nie to samo, co realnie psa widzieć. Zuzka zadbała o Oczkę... Quote
NusiaiJa Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Zuzia zawsze dogadzała swoim psiakom.Widziałam jak gotowała dla nich krupniczek na żeberkach i z serduszkami.A one czekały cierpliwie, nęcone zapachami, wpatrzone w Zuzkę i czekały na te pyszności. Dzieczynce Oczce może troszke biegania by sie przydało,moja Nusia i Milka wzięte od Zuzki też wazyły ponad stan. CiotkaE Quote
rita60 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Witaj cioteczko,miło było cię poznać...szkoda tylko,że w takich okolicznosciach:-( Quote
NusiaiJa Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Witaj Rita ,mnie również miło że poznałam cioteczki z Łodzi , aczkolwiek w smutnych okolicznościach... Quote
ocelot Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 zmienie drastycznie temat. poradzcie mi coś. Myłam laptopa i hmmm okazałam sie niezłą głupotą, psiknełam na niego, klawiatura płynem do mycia okien. Przestała klawiatura działać, teraz wyje przy włączaniu i się wyłancza. Czy ja go zepsułam na bank? Quote
bric-a-brac Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Wysusz suszarką? Ja kiedyś zalałam, ale od razu obróciłam do góry nogami i suszyłam, udało się. Quote
mmd Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 ocelot napisał(a):mmd nie żartuj? az tak przytyła? Ona jechała do Zuzki ważąc 8 kg No to może mi się jednak źle zdawało. Dojedzie na miejsce to bedzie zważona :) Quote
ocelot Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 No cóż ona mi się drobniejsza od Maksa wydawała, a Maks 12 kg waży:)ale zobaczymy na miejscu. Część klawiszy mi działa, część zwariowała, może do jutra się zrobią. Podłączyłam sobie klawiaturę zabawkową Stasia:)pisze, ale jak wolno!!!!!!! Quote
Vesper Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Bazarek ładnie nam idzie- już mamy około 60-ciu złotych dla dziewczyn na jedzonko :lol: Proszę o dalsze rozsyłanie linku- jeszcze sporo rzeczy zostało! ;) Quote
Vesper Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 ocelot napisał(a):zmienie drastycznie temat. poradzcie mi coś. Myłam laptopa i hmmm okazałam sie niezłą głupotą, psiknełam na niego, klawiatura płynem do mycia okien. Przestała klawiatura działać, teraz wyje przy włączaniu i się wyłancza. Czy ja go zepsułam na bank? Moja koleżanka kiedyś rozebrała jak najbardziej się dało (bez rozkręcania itd) i po prostu położyła na parapecie- tylko uwaga na słońce... Po dwóch dniach samo wyschło...:hmmmm: A jej do wody wpadł ;)... bric-a-brac napisał(a):Mi się Oczka zawsze kojarzyła z mikropsem, może tak sobie w głowie utrwaliłam na początku wątku... Nawet na zdjęciach potem myślałam, że to kruszyna. Jednak wirtualnie to nie to samo, co realnie psa widzieć. Zuzka zadbała o Oczkę... Ja od początku patrząc na Oczkę mam wrażenie że ona jest jednak z tych tęższych piesków- w typie welsh corgi. Tak więc 8kg to strasznie bidna chudziutka była:sad:... Po zdjęciach widać, że to taka tęższa, mocniejsza budowa. Quote
Vesper Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Zrobiłam- a właściwie cały czas robię, bo już padam z nóg i jutro kończę- kolejny bazarro dla dziewczyn- podręczniki. Jeżeli coś macie, może warto wystawić to razem, tylko później, przy rozliczaniu, każda będzie rozliczać swoje książki- co Wy na to? To link do bazarka- proszę o rozsyłanie, może komuś jeszcze coś jest potrzebne...? http://www.dogomania.pl/threads/215110-Podręczniki-dla-Oczki-i-Kamy-zostały-po-śmierci-Zuzki-pod-opieką-Dogomaniaków...? Quote
pawel1w25 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Poszła moja deklaracja za październik na Oczkę - 50.00 zł. Quote
ocelot Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 pawel1w25 napisał(a):Poszła moja deklaracja za październik na Oczkę - 50.00 zł. Pawle dziękujemy:)chcemy w poniedziałek jej zamówć woreczek karmy, kilka puszek i mi się marzy, że wystarczy na jakąś piłeczkę i przysmaczek Quote
Onaa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Bardzo dziękuję że jesteście tutaj z nami i Oczką :lol: :lol: :lol:. Nie wiem o której przyjedzie do nas Teresa z sunią, ale będe prosiła o mocne trzymanie kciuków, żeby wszystko było ok. i żeby psiaki się zaakceptowały. Quote
ocelot Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Dogo07 napisał(a):Bardzo dziękuję że jesteście tutaj z nami i Oczką :lol: :lol: :lol:. Nie wiem o której przyjedzie do nas Teresa z sunią, ale będe prosiła o mocne trzymanie kciuków, żeby wszystko było ok. i żeby psiaki się zaakceptowały. Trzymamy dogo, oj trzymamy..... ja dzisiaj lecę do schroniska będę rzadziej zaglądać na dogo, ale.... zajrzę po powrocie Quote
Recommended Posts