Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja mam chyba jakis ten numer telefonu przeklety bo co na niego ogloszenia wystawianet o glucho i cicho... ale oczywiscie tel dziala wiec spoko oko. no niech dzwonia!!:D
ps. ja tam z niczym nie przesadzam:D hehe

• 1 month later...
  • Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj a Klusia juz czwarty mieciac w schronie...bidulka.
A ludzie sa podli, do mnie kiedys tez zadzwonila jakas babka w sprawie adopcji, ja jej powiedzialam, zeby pposzla do schronu wybrac,a ona, ze byla bo spodobala jej sie jakas ze strony schroniska ale zobaczyla ja na zywo a ona taka ''tlusta''.....szok poprostu

Posted

paniMysza napisał(a):
jejku. strasznie mi jej szkoda. przecież można ją spokojnie odchudzić. co to za problem?

tak, ale w domowych warunkach..przy odpowiedniej dawce ruchu...bidulka, Lunka tez fajna taka i ponoc grubiutka sie zrobila:( biedne te psiaki..

Posted

paniMysza napisał(a):
no tak, w domowych warunkach to nie problem. tylko do tego domu musi trafic.
może wydarzenie na fb jej zrobić? co myslicie?

pewnie, nie zaszkodzi:)
ja zrobie jej allegro.

Posted

tak sobie myślę, bo wcześniej ktoś pisał, ze nie trzeba jej DT, czy jednak nie warto by było też popróbować z tymczasem? może ktoś by sie znalazł,kto nie moze miec psa na dłużej, a zechciałby odchudzic kluskę? no i pisałyście też, ze ona jest atakowana w swoim boksie, ze ma pogryzione uszko...

Posted

Teraz doszło do tego boksu kilka nowych suczek i niestety, jak się robi ciasno, to są poszarpane uszka - tego się nie uniknie, a i Klusia oddać potrafi. Cały problem tkwi też w tym, że miski z jedzeniem sa ogromne, wypełnione tuczącym makaronem i ...czort wie czym jeszcze (nie chcę analizować) i jedne psy traktują tę żywność , jak zło konieczne, a inne jedzą, bo im nie szkodzi, więc jedzą więcej od innych , a ruchu mają niewiele, bo co to za ruch, pobiegać kilka razy do krat by szczeknąć , no i te, co im makaron nie szkodzi, wyglądają jak Klusia! Lunka! Polcia! Szlag mnie już trafia, na Lunke też pomysłu nie mam, one już dawno powinny byc w domach swoich, dawno powinny chodzić na wyczerpujące spacery, byc na diecie wysokobiałkowej i niskowęglowodanowej - czyli dokładnie odwrotnej od tej, co mają teraz.