paniMysza Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 To mała przeurocza psinka. wiek ok 5 lat. Nic jej nie brak! jest tylko do kochania! Siedzi we wrocławskim schronie.jej numer schroniskowy to 2032/10 a na szyi 860. Została znaleziona 28 grudnia. Wyprowadzając innego psiaka ona nam wyskoczyła z boksu. tuliła sie do nas i nie chciała tam wracać. Szczerze mówiąc jest niesamowita! zobaczcie sami: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Uru Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 a jaka słodka. jest niesamowita. pozytywna od pazurków po sam koniuszek swego noska Quote
bros Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 mala uciekinierka :) wyłożyła się na śnieżku i dala cycuchy do głaskania :) wylizała ciotce Uru buzie Quote
Koperek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Właśnie się zastanawiałam, dlaczego Karola nie zawarła w mailu do mnie fotek tej małej, a tu proszę :) hehe Maleńka ma wątek! Nooo nie dość, że wyleciała to ciotki lecialy za nią i chyba biegły szybciej niż mała, bo ją złapały hahahaha :D MAŁA JEST REWELACYJNA! Quote
Koperek Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Dopiero teraz doczytałam tytuł i zdziwiło mnie to bardzo- PO CO MAŁEJ DT??? Przecież jest masa psów z naszego schronu, która o wiele bardziej miejsca osobnego potrzebuje niż bohaterka tego wątku. Ona powinna od razu do domu iść. Nie potrzeba jej "naprawiać" ani zewnętrznie, ani psychicznie, więc tylko obciążycie kogoś dodatkowym obowiązkiem, który i tak pewnie będzie kosztować... Quote
Basia1244 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Koperek napisał(a):Dopiero teraz doczytałam tytuł i zdziwiło mnie to bardzo- PO CO MAŁEJ DT??? Przecież jest masa psów z naszego schronu, która o wiele bardziej miejsca osobnego potrzebuje niż bohaterka tego wątku. Ona powinna od razu do domu iść. Nie potrzeba jej "naprawiać" ani zewnętrznie, ani psychicznie, więc tylko obciążycie kogoś dodatkowym obowiązkiem, który i tak pewnie będzie kosztować... Dokładnie to samo pomyślałam , ale nie chciałam się wysuwać na prowadzenie. Poza tym ona jest łatwo adopcyjna,niestara, zdrowa, z fajnym charakterem, bez widocznych defektów, w schronie siedzi ledwo dwa tygodnie i pewnie w przyszłym już jej nie będzie. Quote
Basia1244 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 mam te numerki - schroniskowy 2032/10 na szyi 860 znaleziona 28 grudnia Quote
Uru Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 pomyliłam się! wczoraj wszystko na szybko pisalam. Juz zmieniam. jasne ze DT jej nie potrzebny. wrr. sorki Quote
wieso Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 ona taka troche jamnikowata....dodajcie ja na jamniki.... Quote
Uru Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 dodałąm ją na jamniki. Rasy/grupa 4. nie moge jakoś wkleić linka Quote
danka1234 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 co u suni ,czy nadal szuka domu? potrzebuje informacji do aktualizacji watku jamników i jamnikowatych na którym jest wklejona. Quote
Basia1244 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Jeszcze jest w schronie. Próbowałam ją w poniedziałek zareklamować, ale... z nią jest ten problem, że dużo za dużo je i w schronie....przytyła - tak tak, są psy, które tyją w schronie - to zjawisko rzadkie , ale ona wygląda już jak paróweczka na krótkich nóżkach, albo nawet walec na wykałaczkach :( Nie chcieli jej, bo ma tendencję do tycia, sama nie wiem, czy w ogóle jest szansa ja odchudzić w schronie, bo tam po prostu stawiają michy i idą, a jedne psy zjadają duuużo za dużo , choć jedzenie jest ekhmmm nie najlepszej jakości i wyglądu. Quote
Uru Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 kurcze,przykra wiadomosc :( zajrze do malucha jutro.moze uda sie zabrac na jakies potruchtanie. Quote
Basia1244 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Powiem szczerze, że odradzam, tam są te dwie wredoty dołożone i tak podgryzają koleżanki, a nasza Klucha jest pierwsza do bicia. Quote
Uru Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 zatem dobrze. tak czy owak podpytalabym o to przed wyprowadzeniem. ale skoro juz wiesz jak jest to nie bede robic malej niedzwiedziej przyslugi. Quote
Basia1244 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Spoko - tam sa te dwie takie starsze jazgoty - przyjrzyj się, podgryzają nawet jak przy kracie staniesz, są nie sympatyczne. Szkoda mi tej Klusi, powinna była zaraz wyjśc ze schronu i dawno temu byc na diecie, a ona tam jakoś sobie radzi, ale nie chcą jej , bo tyje :( a ona brdzo sympatyczna jest - Uru - dawaj tekst, zrobimy ogłoszenia, bo tak to nic nie wskóramy, ajak bedzie tekst, to siuę zrobi ogłoszenia i wypromuje klusię Quote
Uru Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 oki Basiu. jutro napisze tekst,wroce od aliego i napisze. teraz siedze na tekstami astów . juz mi sie wszystko pomiesza. Quote
Basia1244 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Zrobiłam jej póki co: http://www.wroclawiak.pl/108202_pisane_psia_lapa.html http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-pisane-psia-lapa-W0QQAdIdZ263346005 http://www.mojpupil.pl/modules.php?name=Ogloszenia&op=zapisz http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/do_adopcji/psy/showAdvert5144989.html i wysłałam ją na FB do reklamowania Quote
Uru Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Basiu susper ogloszenia!teksciek zdecydowanie lepszy niz ten moj nocny prosty krótki i w ogole bleee;) powodzenia mała! Quote
Basia1244 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 No już nie przesadzaj ciotka! Tylko telefon odbieraj :D , bo tam twoje namiary są, jeszcze podorabiam ogłoszeń, ale to już jutro :) Quote
Recommended Posts