Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To mała przeurocza psinka. wiek ok 5 lat. Nic jej nie brak! jest tylko do kochania!
Siedzi we wrocławskim schronie.jej numer schroniskowy to 2032/10 a na szyi 860. Została znaleziona 28 grudnia.
Wyprowadzając innego psiaka ona nam wyskoczyła z boksu. tuliła sie do nas i nie chciała tam wracać. Szczerze mówiąc jest niesamowita! zobaczcie sami:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie się zastanawiałam, dlaczego Karola nie zawarła w mailu do mnie fotek tej małej, a tu proszę :) hehe Maleńka ma wątek!

Nooo nie dość, że wyleciała to ciotki lecialy za nią i chyba biegły szybciej niż mała, bo ją złapały hahahaha :D

MAŁA JEST REWELACYJNA!

Posted

Dopiero teraz doczytałam tytuł i zdziwiło mnie to bardzo- PO CO MAŁEJ DT???

Przecież jest masa psów z naszego schronu, która o wiele bardziej miejsca osobnego potrzebuje niż bohaterka tego wątku. Ona powinna od razu do domu iść. Nie potrzeba jej "naprawiać" ani zewnętrznie, ani psychicznie, więc tylko obciążycie kogoś dodatkowym obowiązkiem, który i tak pewnie będzie kosztować...

Posted

Koperek napisał(a):
Dopiero teraz doczytałam tytuł i zdziwiło mnie to bardzo- PO CO MAŁEJ DT???

Przecież jest masa psów z naszego schronu, która o wiele bardziej miejsca osobnego potrzebuje niż bohaterka tego wątku. Ona powinna od razu do domu iść. Nie potrzeba jej "naprawiać" ani zewnętrznie, ani psychicznie, więc tylko obciążycie kogoś dodatkowym obowiązkiem, który i tak pewnie będzie kosztować...

Dokładnie to samo pomyślałam , ale nie chciałam się wysuwać na prowadzenie. Poza tym ona jest łatwo adopcyjna,niestara, zdrowa, z fajnym charakterem, bez widocznych defektów, w schronie siedzi ledwo dwa tygodnie i pewnie w przyszłym już jej nie będzie.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Jeszcze jest w schronie. Próbowałam ją w poniedziałek zareklamować, ale... z nią jest ten problem, że dużo za dużo je i w schronie....przytyła - tak tak, są psy, które tyją w schronie - to zjawisko rzadkie , ale ona wygląda już jak paróweczka na krótkich nóżkach, albo nawet walec na wykałaczkach :( Nie chcieli jej, bo ma tendencję do tycia, sama nie wiem, czy w ogóle jest szansa ja odchudzić w schronie, bo tam po prostu stawiają michy i idą, a jedne psy zjadają duuużo za dużo , choć jedzenie jest ekhmmm nie najlepszej jakości i wyglądu.

Posted

zatem dobrze. tak czy owak podpytalabym o to przed wyprowadzeniem. ale skoro juz wiesz jak jest to nie bede robic malej niedzwiedziej przyslugi.

Posted

Spoko - tam sa te dwie takie starsze jazgoty - przyjrzyj się, podgryzają nawet jak przy kracie staniesz, są nie sympatyczne. Szkoda mi tej Klusi, powinna była zaraz wyjśc ze schronu i dawno temu byc na diecie, a ona tam jakoś sobie radzi, ale nie chcą jej , bo tyje :( a ona brdzo sympatyczna jest - Uru - dawaj tekst, zrobimy ogłoszenia, bo tak to nic nie wskóramy, ajak bedzie tekst, to siuę zrobi ogłoszenia i wypromuje klusię