paniMysza Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 aha, kluska ma ogloszenia na cafe anima, ale gratka i na allegro. ma też wydarzenie na FB. Quote
danka1234 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='paniMysza']aha, kluska ma ogloszenia na cafe anima, ale gratka i na allegro. ma też wydarzenie na FB.[/QUOTE] zapisz to w 1 poscie by nie szukac po watku tekst z allegra widziałam, przydał by sie jednak nowy,bardziej przyciagający-ja niestety tez takich pisac nie potrafie. Quote
paniMysza Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 no ja niestety tez nie potrafie napisać takiego tekstu. ale wydaje mi sie, ze ten allegrowy wystarczy:) Quote
paniMysza Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 odnowiłam klusi allegro: http://allegro.pl/piekniejsza-niz-jamnik-klusia-blaga-o-dom-basset-i1611543495.html Quote
paniMysza Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 klusia najprawdopodobniej pod koniec tygodnia pojedzie do domu tymczasowego. bedzie tam mogła przebywac do sierpnia, potem natalia na dwa miesiace wyjezdza. dlatego bardzo was prosz,e o pomoc w szukaniu domu stalego, albo chociaz domu tymczasowego na sierpień i wrzesnień. mam tez prosbe do wolontariuszek schroniskowych, zeby szepnęly w biurze, ze po kluche sie zgłosimy i zeby nie pobierano od nas opłat, bo kluskow jedzie tylko na tymczas. i jeszcze jedna sprawa, czy któras z was moje drogie mogłaby wpisac kluche na liste oczekujacych na sterylkę?;) Quote
paniMysza Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 kluska własnie pojechala do domu tymczasowego:) Quote
NikaEla Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 paniMysza napisał(a):kluska własnie pojechala do domu tymczasowego:) to dobre wieści Quote
danka1234 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 dobrze ze udało się z tymczasem bedzie mozna uzyskac wiecej informacji i ładnych zdjeć do ogłoszen. Quote
NikaEla Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 tyle, że DT tylko na 2 miesiące.... a może aż na dwa? Quote
paniMysza Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 danka1234 napisał(a):dobrze ze udało się z tymczasem bedzie mozna uzyskac wiecej informacji i ładnych zdjeć do ogłoszen. beda nowe fotki i informacje za kilka dni, jak juz kluska trochę ochłonie i zdadomowi się. zrobie jej wtedy nowe allegro, natalia da ogłoszenie do wyborczej i bedziemy cie prosiły o wstawienie info o niej na sos dla jamników:) Quote
paniMysza Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Nikaragua napisał(a):tyle, że DT tylko na 2 miesiące.... a może aż na dwa? natalia ma dobrą reke do szukania psiakom nowych domów. ostatnio w ciagu chyba niecałych dwóch tygodni znalazła domy dla 6 szczeniaczków. poza tym miała bardzo duzo psich bid u siebie, które teraz mieszkaja juz u dobrych ludzi. bedzie dobrze:) jak jeszcze dogomaniaczki nam pomogą, na pewno szybko ktoś sie dla kluski znajdzie;) Quote
danka1234 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='paniMysza']beda nowe fotki i informacje za kilka dni, jak juz kluska trochę ochłonie i zdadomowi się. zrobie jej wtedy nowe allegro, natalia da ogłoszenie do wyborczej i bedziemy cie prosiły o wstawienie info o niej na sos dla jamników:) ja pomoge z ogłoszeniami na strone sos dla jamników samemu sie wstawia psy do adopcji,instrukcja jest w 1 poście wątku jamnikow i jamnikowatych(w podanym linku) Jamniki i jamnikowate do adopcji z całej Polski!! Quote
paniMysza Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 aha, to nie wiedziała:) to czekamy teraz tylko na fotki i info z DT. Quote
Uru Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Pani Myszo,z terminem sterylizacji nadal nic nie wiadomo? jutro jestem w schronie wiec moge wszystko ustalic Quote
paniMysza Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 natalia, która wzięła kluske nie ustalała nic w schronisku. powiedziała mi, ze chciałaby zeby mała najpierw troche sie uspokoiła (była zestresowana bardzo) i ochłoneła w domowych warunkach. nie chce fundowac jej od razu kojelnego stresu. ale wiem, ze i tak w schronisku nie robia zabiegów od razu, tylko trzeba czekac w kolejce, wiec moze warto pogadać z wetem o klusce. na pewno termin trzeba bedzie skonsultowac tez z DT. Quote
Uru Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 ok, wiec nie ma klopotu. nr do Natali bede miała wiec zdzwonimy sie z nią i zobaczymy czu juz bedziemy sie umawiac na terminy. Quote
Basia1244 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 zapraszam po ogłoszenia - jedyne 10 zł a warto! http://www.dogomania.pl/threads/208321-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-50-za-10-z%C5%82-na-mega-d%C5%82ug!-Zapraszamy-do-15-czerwca Quote
paniMysza Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 nowe wydarzenie kluski: http://www.facebook.com/mobileprotection#!/event.php?eid=208039905902050 :) z ogłoszeniami na razie się wstrzymam, bo jest juz potencjalny chętny. dam znać, jak będe wiedziała wiecej:) Quote
paniMysza Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 kluska już w swoim własnym, bardzo fajnym domku:) Quote
Basia1244 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Cudownie! To ja myślę, że twoja koleżanka musi natychmiast wziąć następną suczkę, bo ma wyjątkową rękę do adopcji :) Quote
paniMysza Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 dam jej kilka dni wytchnienia i zapytam;) a jamnisia z boksu klusi nadal w schronie? wiesz cos może? Quote
Recommended Posts