Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paniMysza']aha, kluska ma ogloszenia na cafe anima, ale gratka i na allegro. ma też wydarzenie na FB.[/QUOTE]

zapisz to w 1 poscie by nie szukac po watku
tekst z allegra widziałam, przydał by sie jednak nowy,bardziej przyciagający-ja niestety tez takich pisac nie potrafie.

• 2 weeks later...
Posted

klusia najprawdopodobniej pod koniec tygodnia pojedzie do domu tymczasowego. bedzie tam mogła przebywac do sierpnia, potem natalia na dwa miesiace wyjezdza. dlatego bardzo was prosz,e o pomoc w szukaniu domu stalego, albo chociaz domu tymczasowego na sierpień i wrzesnień.

mam tez prosbe do wolontariuszek schroniskowych, zeby szepnęly w biurze, ze po kluche sie zgłosimy i zeby nie pobierano od nas opłat, bo kluskow jedzie tylko na tymczas. i jeszcze jedna sprawa, czy któras z was moje drogie mogłaby wpisac kluche na liste oczekujacych na sterylkę?;)

Posted

danka1234 napisał(a):
dobrze ze udało się z tymczasem bedzie mozna uzyskac wiecej informacji i ładnych zdjeć do ogłoszen.

beda nowe fotki i informacje za kilka dni, jak juz kluska trochę ochłonie i zdadomowi się. zrobie jej wtedy nowe allegro, natalia da ogłoszenie do wyborczej i bedziemy cie prosiły o wstawienie info o niej na sos dla jamników:)

Posted

Nikaragua napisał(a):
tyle, że DT tylko na 2 miesiące.... a może aż na dwa?

natalia ma dobrą reke do szukania psiakom nowych domów. ostatnio w ciagu chyba niecałych dwóch tygodni znalazła domy dla 6 szczeniaczków. poza tym miała bardzo duzo psich bid u siebie, które teraz mieszkaja juz u dobrych ludzi. bedzie dobrze:)
jak jeszcze dogomaniaczki nam pomogą, na pewno szybko ktoś sie dla kluski znajdzie;)

Posted

[quote name='paniMysza']beda nowe fotki i informacje za kilka dni, jak juz kluska trochę ochłonie i zdadomowi się. zrobie jej wtedy nowe allegro, natalia da ogłoszenie do wyborczej i bedziemy cie prosiły o wstawienie info o niej na sos dla jamników:)

ja pomoge z ogłoszeniami
na strone sos dla jamników samemu sie wstawia psy do adopcji,instrukcja jest w 1 poście wątku jamnikow i jamnikowatych(w podanym linku)
Jamniki i jamnikowate do adopcji z całej Polski!!

Posted

natalia, która wzięła kluske nie ustalała nic w schronisku. powiedziała mi, ze chciałaby zeby mała najpierw troche sie uspokoiła (była zestresowana bardzo) i ochłoneła w domowych warunkach. nie chce fundowac jej od razu kojelnego stresu. ale wiem, ze i tak w schronisku nie robia zabiegów od razu, tylko trzeba czekac w kolejce, wiec moze warto pogadać z wetem o klusce. na pewno termin trzeba bedzie skonsultowac tez z DT.

Posted

ok, wiec nie ma klopotu. nr do Natali bede miała wiec zdzwonimy sie z nią i zobaczymy czu juz bedziemy sie umawiac na terminy.