Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wlasnie spryciaz jeden :evil_lol: diabelek wcielony wie co tzreba zrobic zeby z pancia bunia zostac

:roll: tylko czemu az tak drastycznie nie mog wymyslicz czegos innego :p

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pituś już się zrasta.
Cała opuchlizna zeszła z paluszków i rozrabia na całego :lol:
Dzisiaj nawet jeden pacjent zaproponował,że skoro Pitus taki kruchy ,to do budy go trzeba dac:crazyeye:
Wyjaśniłam uprzejmie,że budę to atłasem trzeba by wyłożyc i przy grzejniku postawic :angryy:

Posted

.....i zapomniałas dodac, że buda odpowiedniej wielkosci byc musi, aby osobistego lekarza pomiescila:evil_lol:, żeby Pitus całodobowo pod kontrola był i miziańsko miał zapewnione:evil_lol:, bo bez tego nie zaśnie.. Aaaa i przedsionek dla ciotek odwiedzających by sie przydał i salonik na zabawki... :lol::lol:

Posted

Zdjęcia specjalnie dla cioteczek :loveu:
Poranny Pituś tuż po przyjściu do pracy

I już zmęczony Pitus po całym dniu pracy:shake:

Poza tym czuje się dobrze,choc jest ciut mniej aktywny i domaga sie więcej pieszczot.
Zapomniała bym napisac,że Pituś próbuje za wszelka cene pozbyc sie opatrunku i trzeba pilnowac hultaja prawie non stop :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Pituś obciąża kontuzjowaną łapkę:multi: :multi: :multi:

Życzę mu zdrowych łapek i stawów biodrowych wolnych od dysplazji, no i oczywiście wspaniałego domku...

:tree1: :x-mas: :tree1: :x-mas: :tree1: :x-mas:

Posted

Z okazji Świat Bożego Narodzenia oraz Nowego roku wszystkim psiakom życzę znalezienia nowego domku a opiekującym się bidami ludziom o wielkich sercach życzę, aby im sił, zdrowia i wytrwałości starczyło!!!!:tree1::tree1::tree1:

ps. Buniu - mała od 2 dni ma się coraz lepiej:loveu::loveu::loveu: długo to trwało,ale jednak nie dała za wygraną i wygrała (mam nadzieję) z parwo!!!

Posted

Pituś życzy wszystkim dogomaniakom zdrowych ,wesołych i spokojnych Świąt :loveu::loveu::loveu:
Za 3 tygodnie rtg złamanej nóżki.
Póki co,Pituś z zapałem zdziera bandaże ochronne i scotcha podskóbuje:cool3:
Buziaki od słodkiego łubuza :lol:
P>S>
Zdjęcia wkrótce

Posted

Bardzo dziękujemy za życzenia :loveu::loveu::loveu:
Dzisiaj minęły 4 tgodnie i jeden dzień od tego fatalnego złamania :roll:
Za dwa tygodnie zrobimy kontrolne bad.rtg i mam nadzieję,że nóżka będzie jak nowa :evil_lol:
Póki co łatamy usztywnienie,gdyż Pituś już się niecierpliwi obecnoscia scotcha na nóżce i pożądnie go ponadgryzał:mad:
Zresztą moje wyjściowe buciki też :cool3:
Okazało się,że Pitek uwielbia sztuczne ognie i fajerwerki ,mam nadzieję ,że w przyszłym roku będzie się nimi cieszył już w nowym domku ;)

Posted

Pituś jedzie jutro na zdjęcie rtg.
Mam nadzieję,że bedzie można już zdjąc resztki usztywnienia:evil_lol:
A tutaj dzisiejsze wybryki Pitusia :lol:

Pit i Lider,sami zobaczcie jaki wyrosłem

Dzikie swawole

Oczywiście wszystko pod moją kontrolą

Zmęczyłem się

Posted

Pituś po dzisiejszych wybrykach w zimowym słońcu ledwo żyje :roll:
Rozwala się na poduszce,pomrukuje i wiem,ze bolą go łapinki.
Jutro oprócz zdjęcia czeka go iniekcja Bonharenu...
Postaram się przy okazji troszkę krwi pitusiowej pobrac,gdyż moim zdaniem Pitek ma zdecydowanie za mały apetyt i jest zbyt szczupły.
Wiem,że przy jego problemach z nózkami to dobrze,ale lepiej przekonac się ,że wszystko jest ok,a nie się martwic:razz:
Mam nadzieję,że podobają Wam się zdjęcia?
Taka cisza tutaj...