pati Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 wlasnie spryciaz jeden :evil_lol: diabelek wcielony wie co tzreba zrobic zeby z pancia bunia zostac :roll: tylko czemu az tak drastycznie nie mog wymyslicz czegos innego :p Quote
bunia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Pituś już się zrasta. Cała opuchlizna zeszła z paluszków i rozrabia na całego :lol: Dzisiaj nawet jeden pacjent zaproponował,że skoro Pitus taki kruchy ,to do budy go trzeba dac:crazyeye: Wyjaśniłam uprzejmie,że budę to atłasem trzeba by wyłożyc i przy grzejniku postawic :angryy: Quote
Benia-b Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 .....i zapomniałas dodac, że buda odpowiedniej wielkosci byc musi, aby osobistego lekarza pomiescila:evil_lol:, żeby Pitus całodobowo pod kontrola był i miziańsko miał zapewnione:evil_lol:, bo bez tego nie zaśnie.. Aaaa i przedsionek dla ciotek odwiedzających by sie przydał i salonik na zabawki... :lol::lol: Quote
bunia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Faktycznie :roll: Zapomniałam :p Benia Pituś dla Ciebie buziaki przesyła :loveu: Quote
lewkonia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Może być buda dla Pitusia, ale pokojowa:p . Blisko łóżka Pańci oczywiście.:evil_lol: Quote
Benia-b Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Czuję się zaszczycona-taki buziak od Księciunia to nie byle co:evil_lol: Bardzo dziękuję:loveu: Quote
bunia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Zdjęcia specjalnie dla cioteczek :loveu: Poranny Pituś tuż po przyjściu do pracy I już zmęczony Pitus po całym dniu pracy:shake: Poza tym czuje się dobrze,choc jest ciut mniej aktywny i domaga sie więcej pieszczot. Zapomniała bym napisac,że Pituś próbuje za wszelka cene pozbyc sie opatrunku i trzeba pilnowac hultaja prawie non stop :cool3: Quote
lewkonia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Jakby chciał powiedzieć - "patrzcie jaki jestem malutki i biedniutki" A bestyjka rośnie jak na drożdżach. Teraz niech ta łapinka zdrowieje. Quote
Radek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ślicznie wygląda na tej fotce. Taki niewinny ONkowy szczeniorek. Quote
Marlena:) Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Właśnie co tam u śliczniastego szczeniora...:loveu: ???? Quote
lewkonia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Pituś obciąża kontuzjowaną łapkę:multi: :multi: :multi: Życzę mu zdrowych łapek i stawów biodrowych wolnych od dysplazji, no i oczywiście wspaniałego domku... :tree1: :x-mas: :tree1: :x-mas: :tree1: :x-mas: Quote
andzia69 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Z okazji Świat Bożego Narodzenia oraz Nowego roku wszystkim psiakom życzę znalezienia nowego domku a opiekującym się bidami ludziom o wielkich sercach życzę, aby im sił, zdrowia i wytrwałości starczyło!!!!:tree1::tree1::tree1: __________________ ps. Buniu - mała od 2 dni ma się coraz lepiej:loveu::loveu::loveu: długo to trwało,ale jednak nie dała za wygraną i wygrała (mam nadzieję) z parwo!!! Quote
bunia Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Pituś życzy wszystkim dogomaniakom zdrowych ,wesołych i spokojnych Świąt :loveu::loveu::loveu: Za 3 tygodnie rtg złamanej nóżki. Póki co,Pituś z zapałem zdziera bandaże ochronne i scotcha podskóbuje:cool3: Buziaki od słodkiego łubuza :lol: P>S> Zdjęcia wkrótce Quote
Benia-b Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 A my Pitusiowi życzymy duzo zdrówka, i dla Pańci cierpliwości i Spokojnych Świąt :loveu: Quote
lewkonia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Zdrowiej Pitusiu, zdrowiej, bo kto jak kto, ale ty dosyć się już nachorowałeś.... Quote
lewkonia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Dużo zdrówka w nowym 2007 roku Pitusiu!!!! Quote
Radek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Pitusiu, w nowym roku życzę Ci wspaniałego domu, takiego, gdzie bardzo kocha się onkowate psiaki. Quote
bunia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Bardzo dziękujemy za życzenia :loveu::loveu::loveu: Dzisiaj minęły 4 tgodnie i jeden dzień od tego fatalnego złamania :roll: Za dwa tygodnie zrobimy kontrolne bad.rtg i mam nadzieję,że nóżka będzie jak nowa :evil_lol: Póki co łatamy usztywnienie,gdyż Pituś już się niecierpliwi obecnoscia scotcha na nóżce i pożądnie go ponadgryzał:mad: Zresztą moje wyjściowe buciki też :cool3: Okazało się,że Pitek uwielbia sztuczne ognie i fajerwerki ,mam nadzieję ,że w przyszłym roku będzie się nimi cieszył już w nowym domku ;) Quote
lewkonia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Buniu kochana... jak tam łapinka naszego ulubieńca? Quote
bunia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Pituś jedzie jutro na zdjęcie rtg. Mam nadzieję,że bedzie można już zdjąc resztki usztywnienia:evil_lol: A tutaj dzisiejsze wybryki Pitusia :lol: Pit i Lider,sami zobaczcie jaki wyrosłem Dzikie swawole Oczywiście wszystko pod moją kontrolą Zmęczyłem się Quote
bunia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Teraz same portreciki :lol: I zabawa z nową koleżanką Quote
bunia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Pituś po dzisiejszych wybrykach w zimowym słońcu ledwo żyje :roll: Rozwala się na poduszce,pomrukuje i wiem,ze bolą go łapinki. Jutro oprócz zdjęcia czeka go iniekcja Bonharenu... Postaram się przy okazji troszkę krwi pitusiowej pobrac,gdyż moim zdaniem Pitek ma zdecydowanie za mały apetyt i jest zbyt szczupły. Wiem,że przy jego problemach z nózkami to dobrze,ale lepiej przekonac się ,że wszystko jest ok,a nie się martwic:razz: Mam nadzieję,że podobają Wam się zdjęcia? Taka cisza tutaj... Quote
andzia69 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Buniu - zdjątka są super!!!!! Czy Pituś szuka domu czy już nie???? Bo w koncu to nie wiem:oops: Quote
Recommended Posts