Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wpadam na chwile...caly czas chybocze sie z netem, nie wiem kiedy bedzie
wybaczcie, ale skad taka koszmarna cena? czy ktos moz napisac, nie mam czasu przeczytac watku, a dostalam wiadomosc od Pidzej, ze takie pieniadze sa zbierane
nasze psy lataly do Francji SKY EUROPE w ubieglym roku i za dwa cena nie byla taka jak za jednego Pitusia, nawet polowa tego czyzby od ubieglego roku tak poszly ceny w gore? a roznica w cenie miedzy paryzem i Lyonem minimalna

a znosza podroz swietnie, look jest bagazowy zwierzecy, temperatura tezodpowiednio dostosowana nie ma sie czego obawiac, ostatnio lecialy znacznie dalej i tez zniosly podroz dobrze, choc jedno z nich nie najlepszego zdrowia

Posted

Koszmarna cena wynika z tego,że chcemy Pitusia zawieźć na miejsce osobiście samochodem.
Odległość jest znaczna ok.1750 km.
W końcu Pit jest u nas 7 miesięcy,a to co już w życiu przeszedł i wycierpiał to wręcz nie do opisania.
Poza tym na miejscu może się okazać,że jednak Pit nie przypadnie im do gustu i co wtedy?
Tak przynajmniej wróci z powrotem:oops:
Ale bądźmy dobrej myśli :lol:
Póki co czekamy na zdjęcia ogrodu.

Posted

lewkonia napisał(a):
Łódź ma podpisaną umowę partnerską z Lyonem.
W Lyonie prężnie działa polski konsulat.

Pomóc może wydział promocji UMŁ.

No tak, ale jak ta umowa mogłaby pomóc Pitusiowi?

Posted

Bardzo ściśle współpracuje ze sobą Politechnika Łódzka i Uniwersytet Mody z Lyonu. To daję nadzieję na jakąś zbiórkę, ewentualnie nocleg dla ekipy, która Pita tam zawiezie.

Łódź aktywnie współpracuje z Lyonem i często wyjeżdżają tam grupy młodzieży. Może by tak dosiąść się do autokaru???:roll:

Prezydent miasta też pielęgnuje tą współpracę... a akcja z Pitem to świetna reklama dla takiej współpracy.

Jutro planuję odwiedzić wydział promocji UMŁ.

Posted

A czy nowy domek Pitusia jest mobilny? Bo gdzieś natknęłam się na wątek, gdzie o ile dobrze pamiętam nick, wandul 66 oferuje transport tirem do Turynu. Nie wiem czy przewóz dużego psa wchodziłby w grę, ale zawsze można zapytać. Z Turynu do Lyonu jest jakieś 300km, więc stosunkowo niedaleko.