lewkonia Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Pituś szykuj się na baaardzo waaażne badanie. Bądź grzeczny i nie przynieś wstydu buni.:eviltong: Quote
pati Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Pitus trzymaj sie kochany. Juz raz wygrales los na loteri teraz to juz bedzie tylko z gorki. Quote
lewkonia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ortopeda po obejrzeniu łapek zadecydował, że potrzebna jest operacja. Gdy rozmawiałam z bunią, był operowany. Trzymajmy kciuki za zdrówko Pitusia.:happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: Quote
pati Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Tak tak Pitus trzymaj sie. Trzeba szybko wyzdrowiec i do nowego doku jechac. czekamy na informacje jak sie ma pieknis po zabiegu Quote
MichalMi Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Pituś jest już u buni i dochodzi do siebie po "atrakcjach" dzisiejszego dnia. operacja bardzo sie przeciągneła, ale o jej efektach najlepiej niech napisze bunia. Quote
bunia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Pituś po pierwszej operacji :crazyeye: Jeszcze jedna w planach i Pituś będzie jak nowy :lol: Potrzebne kciuki i pluszaki dla Pitusia :cool3: Quote
lewkonia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Pituś wył z bólu całą noc, a bunia płakała razem z nim.:placz: :placz: :placz: Teraz Pituś śpi, a bunia pracuje z zapałkami w oczach. Quote
pati Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Pitus wytrzymaj. Teraz boli ale potem bedziesz biegal jak gazela :multi: a co tam u niego? wiadomo cos ? jak ma sie dzisiaj ? Quote
majafaja Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Pitek! trzymaj sie!! i niech Cie nie boli za bardzo!! Quote
bunia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Dzisiaj Pituś chętnie zjadł śniadanko. Niestety jeszcze nie chodzi na tej operowanej nóżce i nadal go boli. No cóż w końcu to była operacja. Dzisiaj jadę na kontrolne badanie rtg. Ja dla odmiany po tak koszmarnym stresie walczę z grypą Dziękuję za słowa pocieszenia i kciuki za zdrowie Pitusia :loveu: Quote
lewkonia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Buniu:loveu: :loveu: :loveu: - zdrowiej nam razem z Pitusiem. Ta nieprzespana noc dała ci się we znaki i stąd juz droga krótka do złapania jakiejś paskudnej infekcji. Pituś w takich wspaniałych rękach na pewno będzie zdrowiał.:lol: Quote
bunia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Pituś po operacji Pituś w kloszu :placz: Tylko proszę się z Pitusia nie śmiać :shake: Mam nadzieję,że z dnia na dzień będzie już tylko lepiej :roll: Quote
MichalMi Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 takiej lampy to ja jeszcze nie widziałem :) Quote
lewkonia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Michał - na moją ONkę Figę, która chodziła w kołnierzu sąsiedzi wołali ....zakonnica!?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Więc nie naśmiewaj się z Pitusia. Quote
pati Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Pitus i tak jestes przystojniak jak sie patrzy. A kiedy operacja na druga lapke? Quote
Kar0la Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Pituś, ale cię Bunia wystroiła...:evil_lol: Zdrowiejcie nam oboje. Quote
lewkonia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Buniu - podrap go, lub pogłaszcz po tej wygolonej szyneczce:loveu: Quote
MichalMi Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 lewkonio- jak możesz tak przekręcać- Pituś nie ma wygolonej szyneczki, tylko starannie wydepilowaną papugę ;) Quote
majafaja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 piekny chłopak :) z gołodupkiem:) ps: buniu mi sie cos wydaje ze ten psiak to chyba zrosl sie z Twoim serduchem:P Quote
lewkonia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Bunia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ma serduszko olbrzymie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: , ale możliwości lokalowo- finansowe mają niestety swoje granice kochane cioteczki. Poza tym ratuje w nieszczęściu tyle psich i kocich nieszczęść, że już dawno ma "chody" u św. Franciszka z Asyżu. Pituś na razie musi nabierać sił...a i druga operacja w planach. Quote
Recommended Posts