Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tym domkiem dla Pitusia ,to naprawdę koszmar.
Jak jest dom z ogrodem ,to na zewnątrz chcą psa :oops:
A jak bloki ,to pracują po 12 godzin i nie mogą wziąśc :shake:
No nic szukam dalej .
Póki co wczorajszy Pituś o zachodzie słońca

Posted

To prawda, że Pituś jest tak podobny do mojej Norci. Zawsze, gdy oglądam jego zdjęcia to aż się łezka w oku kręci. Niestety moja Saruśka bardzo boi się psów, więc ONek w domu to byłby dla niej koszmar :(
Musiała sporo przejść, bo każdego napotkanego psa omija na długość smyczy :shake:
Z tego co czytam w wątky wynika, że on i z charakteru też podobny do Noraska. Szczekliwy, wesoły i nie lubiący "obsługi" podczas wizyt u lekarza:)
Ktoś, kto da mu dom będzie miał wielkie szczęście.

Posted

Proszę o moc ciepłych myśli.
Jutro Pituś ma odwiedziny super dobrej rodziny.
Jeżeli oni się nie zdecydują ,to ja się wieszam :placz:
Jutroprzyjeżdża tez do niego nasza ,wspaniała pani Magda-Masażysta od zwierząt aby fachowo ocenic nóżkę pitusiową.
Czyli podwójne kciuki na jutro poroszę dla Pitusia

Posted

bunia- u mnie Byziek z Plutonowym kciuki już gniotą- zmobilizujemy jeszcze kudłacza, to z podstawowego składu 12 kciukali się uzbiera :evil_lol:
musi być dobrze :cool3:

Posted

Niestety domek nie odwiedził Pitusia :shake:
Była u nas pani Magda i porządnie Pitusia pomasowała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Było super fachowo,dlatego już w poniedziałek jedziemy do pani Madzi na następny masaż....
My z naszymi masażami do pięt nie dorastamy:roll:
Umówimy się odrazu na zdjęcie gdyż istnieje prawdopodobieństwo,że kośc udowa ociera o staw i dlatego Pitus tak długo na tej nodze nie chodzi:-(
Pituś dzisiaj miał pecha,gdyż Lider cały czas zabierał miu babawkę.
Pozowania nie było tylko podchody pod zabawkę
Sami zobaczcie
Wójek oddaj mi babawkę

Jak dogonie ,to ugryzę...

Obszczekam

Pańcia zrób coś!!!

Niecierpię go :razz:

Mam piłeczkę

Muszę odpocząc

Posted

Pituś wczoraj w nocy złamał nogę.
Adopcja wstrzymana na ok.6 tygodni.
Jeżeli kogoś to interesuje,to wstaię zdjęcia Pita po zabiegu

Ponieważ Pituś, ni jak nie chce nas opuścic,a już szykował się domek więc postanowił desperacko złamac noge niż nas opuścic

Posted

Łomatko:crazyeye:-Bunia-co Ty takiego w sobie masz, że faceci tak wariuja, łamią nogi, aby tylko zainteresowanie wzbudzic:cool3:. Musisz go chyba odstawic od siebie, bo gotów i druga złamac, aby tylko do nowego domku nie iśc:evil_lol:

Posted

Benia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Narazie Pitusiowi noga spuchła i czeka go zmiana opatrunku:crazyeye:
Adopcja zawieszona na 6 tygodni,więc mam nadzieję,że przez ten czas już nic nie wymyśli.
Masz pozdrowienia od Pitusia.
To dzięki Tobie wogóle chodzi:Rose:

Posted

Oj ten Pituś. On kocha Bunię nad życie. Jest zazdrosny o wszystkie psiaki. Pańcia ma głaskać i kochać tylko jego. Ciekawe co jeszcze chłopak wymyśli.

A swoją drogą to bidulek z niego z tą nogą w gipsie.

Posted

Pituś cierpiący i chyba troszkę w swoim żywiole :cool3:
Dzisiaj odwiedziła nas ciocia Katya i przywiozła superaśnego milutkiego króliczka dla Pitusia :loveu:
Pit dokładnie sprawdził czy dobrze zszyty i dalej udawał wielce cierpiącego wymuszając tym samym ciągłe mizianie:evil_lol:
Dzisiaj zakupiliśmy kolejny zestaw super witamin dla Pitusia w celu przyspieszenia zrastania się nóżki;)
Oj Pituś...

Posted

Wszystkie pomysły, na zabicie czasu, ponownie unieruchomionego Pitusia wskazane:lol:
Cielęce kosteczki ,to i zabawa i zdrowie dla Pitusia.
Dziękujemy :loveu:

Posted

On wiedział co robi.:evil_lol: Teraz Pani musi poświęcić mu więcej czasu i to on jest teraz najbiedniejszy i najbardziej potrzebujący. Och Pituś, Pituś. No, ale on jest taki uroczy, że jemu można wybaczyć chyba wszystko.:loveu: