Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bonjour !

J' espère que vous allez bien, nous, ça va !
Quelques nouvelles du gros bébé : Il s' habitue de plus en plus aux hommes ! La comportementaliste canin est venue mardi après-midi a la maison et a rencontré toute la famille. Elle nous a donné plein de conseils que nous appliquons bien sûr. Avec de la patience (beaucoup bien sûr) tout va s' arranger !
Je l' emmène le 23 chez la vétérinaire pour des radios du train arrière et voir ce qu 'il y aura a faire pour soulager les douleurs. Il mange bien et a pris un peu de poids.
Et il fait le fou avec les autres toutous !
Je joins quelques photos et je vous fais plein plein de gros bisous,
Sonia

Tłumaczenie:

Dzień Dobry!

Mam nadzieję, że dobrze się macie, u nas wszystko w porządku!
Kilka nowinek o dużym dzieciaku: Przyzwyczaja się coraz bardziej do mężczyzn! Psia behawiorystka była u nas we wtorek po południu i poznała całą naszą rodzinę. Dała nam mnóstwo rad, do których oczywiście się stosujemy. Trzeba (dużo) cierpliwości, ale wszytko się ułoży!
23 kwietnia zabieram go (Pitusia - przyspis tłumacza) do pani weterynarz
na prześwietlenie tylnego zawieszenia i żeby zobaczyć czy da się mu ulżyć w bólu. Ładnie je i przybrał trochę na wadze.
Wygłupia się z resztą psów!
Dołączam kilka zdjęć i mnóstwo wielkich buziaków,
Sonia

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oczywiście Pituś jest z nich wszystkich najładniejszy

no i wzruszyłam się - Pituś ma cały czas bandankę wylicytowaną przeze mnie dla niego ;)

Posted

Haniu osobiście spakowałam,słonko wyprała i już na drogę była piękna i wyprasowana.To szczęśliwa bandanka,tak samo jak teraz Pituś:loveu:

Posted

Ależ się ubawiłam tymi zdjęciami- widzę, że futra zdominowały cały domek Soni :cool3: Już na początku psy miały wieeeelkie łóżko. Ale teraz widzę, że się jeszcze rozrosło :lol: A Pituś na kanapie to już poezja- hrabia z Niego wychodzi :cool3: Cieszę się, że wszystko dobrze się układa..... Chłopaki- Pit i Tripod wyraźnie zaprzyjaźnieni :cool3: Cudowne wieści :lol:
Katyu- pozdrów od Nas Sonię bo ja mogę najwyżej powiedzieć " Bonjour Sonia" :lol:

Posted

Buniu najlepsze życzenia dla Pitusia od Kropkowego Forum. I dla ciebie oczywiście też. Mam nadzieję że następne kropki "potrzebujące" będą miały tak dobry domek. Pozdrawiam.

• 7 months later...
Posted

Ha! Ciekawe czy cioteczki i wujkowie pamiętają jeszcze o Pitusiu...
Otóż Pituś ma się bardzo dobrze!!!!!!

Dzień dobry Kasiu,
Zapewniam Cię że Pituś ma się bardzo dobrze!
Właściwie to ja miałam w ostatnich miesiącach problemy ze zdrowiem, ale już zaczynam czuć się lepiej.
Pituś został zoperowany z sukcesem 18 sierpnia. Opiera się teraz naprawdę na swojej łapce. Chodzi więc na 4 łapach, a nawet skacze!
Biega coraz szybciej po ogrodzie.
Wyślę Wam zdjęcia najszybciej jak to będzie możliwe.
Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku.
Ściskam Was mocno,
Sonia.

• 3 months later...
Posted

[quote name='katya']Ha! Ciekawe czy cioteczki i wujkowie pamiętają jeszcze o Pitusiu...
Otóż Pituś ma się bardzo dobrze!!!!!!

Dzień dobry Kasiu,
Zapewniam Cię że Pituś ma się bardzo dobrze!
Właściwie to ja miałam w ostatnich miesiącach problemy ze zdrowiem, ale już zaczynam czuć się lepiej.
Pituś został zoperowany z sukcesem 18 sierpnia. Opiera się teraz naprawdę na swojej łapce. Chodzi więc na 4 łapach, a nawet skacze!
Biega coraz szybciej po ogrodzie.
Wyślę Wam zdjęcia najszybciej jak to będzie możliwe.
Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku.
Ściskam Was mocno,
Sonia.

Bunia na pewno bardzo się cieszy z powrotu do zdrowia Pitusia.