katya Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Bonjour ! J' espère que vous allez bien, nous, ça va ! Quelques nouvelles du gros bébé : Il s' habitue de plus en plus aux hommes ! La comportementaliste canin est venue mardi après-midi a la maison et a rencontré toute la famille. Elle nous a donné plein de conseils que nous appliquons bien sûr. Avec de la patience (beaucoup bien sûr) tout va s' arranger ! Je l' emmène le 23 chez la vétérinaire pour des radios du train arrière et voir ce qu 'il y aura a faire pour soulager les douleurs. Il mange bien et a pris un peu de poids. Et il fait le fou avec les autres toutous ! Je joins quelques photos et je vous fais plein plein de gros bisous, Sonia Tłumaczenie: Dzień Dobry! Mam nadzieję, że dobrze się macie, u nas wszystko w porządku! Kilka nowinek o dużym dzieciaku: Przyzwyczaja się coraz bardziej do mężczyzn! Psia behawiorystka była u nas we wtorek po południu i poznała całą naszą rodzinę. Dała nam mnóstwo rad, do których oczywiście się stosujemy. Trzeba (dużo) cierpliwości, ale wszytko się ułoży! 23 kwietnia zabieram go (Pitusia - przyspis tłumacza) do pani weterynarz na prześwietlenie tylnego zawieszenia i żeby zobaczyć czy da się mu ulżyć w bólu. Ładnie je i przybrał trochę na wadze. Wygłupia się z resztą psów! Dołączam kilka zdjęć i mnóstwo wielkich buziaków, Sonia Quote
irma Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 oczywiście Pituś jest z nich wszystkich najładniejszy no i wzruszyłam się - Pituś ma cały czas bandankę wylicytowaną przeze mnie dla niego ;) Quote
bunia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Haniu osobiście spakowałam,słonko wyprała i już na drogę była piękna i wyprasowana.To szczęśliwa bandanka,tak samo jak teraz Pituś:loveu: Quote
asiak Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 cóż za wspaniała sielanka :multi: psiejsko czarodziejsko :lol: Quote
lewkonia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A jak ja zazdroszczę Pitusiowi taaakiego kotecka Quote
Slonko Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ależ się ubawiłam tymi zdjęciami- widzę, że futra zdominowały cały domek Soni :cool3: Już na początku psy miały wieeeelkie łóżko. Ale teraz widzę, że się jeszcze rozrosło :lol: A Pituś na kanapie to już poezja- hrabia z Niego wychodzi :cool3: Cieszę się, że wszystko dobrze się układa..... Chłopaki- Pit i Tripod wyraźnie zaprzyjaźnieni :cool3: Cudowne wieści :lol: Katyu- pozdrów od Nas Sonię bo ja mogę najwyżej powiedzieć " Bonjour Sonia" :lol: Quote
bea_m Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Buniu najlepsze życzenia dla Pitusia od Kropkowego Forum. I dla ciebie oczywiście też. Mam nadzieję że następne kropki "potrzebujące" będą miały tak dobry domek. Pozdrawiam. Quote
katya Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ha! Ciekawe czy cioteczki i wujkowie pamiętają jeszcze o Pitusiu... Otóż Pituś ma się bardzo dobrze!!!!!! Dzień dobry Kasiu, Zapewniam Cię że Pituś ma się bardzo dobrze! Właściwie to ja miałam w ostatnich miesiącach problemy ze zdrowiem, ale już zaczynam czuć się lepiej. Pituś został zoperowany z sukcesem 18 sierpnia. Opiera się teraz naprawdę na swojej łapce. Chodzi więc na 4 łapach, a nawet skacze! Biega coraz szybciej po ogrodzie. Wyślę Wam zdjęcia najszybciej jak to będzie możliwe. Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku. Ściskam Was mocno, Sonia. Quote
andzia69 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 super zdjecia:loveu:super wiesci:loveu::loveu::loveu: Quote
Benia-b Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Pamietamy o Pitusiu:loveu: Jak mozna by zapomniec takiego uszastego przystojniaka-ale dobre wiadomosci!!! Quote
lewkonia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='katya']Ha! Ciekawe czy cioteczki i wujkowie pamiętają jeszcze o Pitusiu... Otóż Pituś ma się bardzo dobrze!!!!!! Dzień dobry Kasiu, Zapewniam Cię że Pituś ma się bardzo dobrze! Właściwie to ja miałam w ostatnich miesiącach problemy ze zdrowiem, ale już zaczynam czuć się lepiej. Pituś został zoperowany z sukcesem 18 sierpnia. Opiera się teraz naprawdę na swojej łapce. Chodzi więc na 4 łapach, a nawet skacze! Biega coraz szybciej po ogrodzie. Wyślę Wam zdjęcia najszybciej jak to będzie możliwe. Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku. Ściskam Was mocno, Sonia. Bunia na pewno bardzo się cieszy z powrotu do zdrowia Pitusia. Quote
Recommended Posts