pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Patkant napisał(a): Justyna, a co Ty myślisz, że ja to fotograf? :diabloti: Zdjęć nie mam, niestety. Aparat wyjechał na wakacje, jak wróci to coś popstrykam. :razz: Pewnie, że jesteś fotografem - nie zapomnę tej pięknej serii Gizmowych fotek, która zrobiłaś podczas pobytu w BB :loveu: Tak więc nie wykręcaj się - pożyczaj od TZcika aparat i Ice fotki rób! :mad: Quote
Patkant Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 TZ również aparatu nie ma. :eviltong: Jego szanowna siostra zabrała na wyjazd. :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Patkant napisał(a):TZ również aparatu nie ma. :eviltong: Jego szanowna siostra zabrała na wyjazd. :diabloti: Biedne dzieci. :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Patkant Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Biedne dzieci. :diabloti: :diabloti: :diabloti: :mad::mad: Zawsze możesz Ty przyjechać i pofocić. :razz: Nie, nie, ja wcale Cie nie zapraszam. :evil_lol: Nie wyobrażaj sobie za dużo. :eviltong::eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Patkant napisał(a)::mad::mad: Zawsze możesz Ty przyjechać i pofocić. :razz: Nie, nie, ja wcale Cie nie zapraszam. :evil_lol: Nie wyobrażaj sobie za dużo. :eviltong::eviltong: I po tych słowach Justa strzela focha i już nigdy się w Nowym Targu nie pojawi :eviltong: Quote
Patkant Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):I po tych słowach Justa strzela focha i już nigdy się w Nowym Targu nie pojawi :eviltong: :roflt::roflt: a właśnie się umówiłyśmy co do 3 dniowego pobytu w NT. :evil_lol: Quote
Bonsai Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 phi... a Patka mówiła, że galeria ożyła... i kazała MI fotki wstawiac, a sama ostatnio wstawiała swoje w lutym.... :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 No bo ona tak wszystkich podpuszcza a sama się wymiguje... :diabloti: Quote
Patkant Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 A czy nie mówiłam, że aparat wraca dopiero 30 lipca do domu? :diabloti: Dziś moja Tita została wykąpana, wyczesana i ... podcięta. :cool3::cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Patkant napisał(a):A czy nie mówiłam, że aparat wraca dopiero 30 lipca do domu? :diabloti: Dziś moja Tita została wykąpana, wyczesana i ... podcięta. :cool3::cool3: I co z tego? Narzekać zawsze można :cool1: Ja jednak wolę zwrot IKA :evil_lol: Pewnie jeszcze piękniejsza niż przedtem :loveu: Quote
furciaczek Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 http://img211.imageshack.us/img211/7402/ika0581uy.jpg slodki nochalek:loveu: Quote
Torzysława Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 PRZEUROcZY PSIAKK!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 A ja już miałam nadzieję, że stał się cud i Patka reaktywowała swoją galerię :roll: Złudne nadzieje :diabloti: Quote
Pimpek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ika jest prze śliczna :loveu: Jakie ma słodkie minki :loveu: Ja teraz lecę do cioci, ale będę tu często wpadać :cool3: Super foty :loveu: Mizianko dla ślicznej Iki :loveu: I kiełbaska :diabloti: Quote
anmi0 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Witamy!!!:loveu: Ja też mieszkam w Nowym Targu :P poznałam po ogrodzeniu mojej szkoły! Pozdrawiamy:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Jaki ten świat mały ;) A już myślałam, że stał się cud i właścicielka zaglądnęła do swojej galerii... :diabloti: Quote
anmi0 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Oj szkoda, że jej nie ma! wreszcie kogoś z NT znalazłam Quote
Patkant Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Justynko, masz rację! Stał się cud - właścicielka zaglądnęła do galerii! :eviltong: Anmi0 - jakie ogrodzenie? Czyżby chodziło Ci o gimnazjum 1 (ach, stare dobre lata w tej szkole... :evil_lol:)? A tak nawiasem mówiąc, to jest tu jeszcze kilka osób z NT. :) Quote
anmi0 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Tak, tak gimnazjum:eviltong: Tak? patrzyłam tylko nie mają galeri, albo wogóle postów, albo się nie odzywają:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Zaraz niebo zwali się na ziemię, Patka na dogo :-o Quote
Bonsai Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 .. ciekawe na jak długo i czy pojawią się fotki... :) Quote
Recommended Posts