Patkant Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='BBeta']Ja się chwilowo zadowole tymi, które wstawiłaś, ale jak znajdziesz troche czasu to napstrykaj jeszcze jakieś ;) Uff... jak dobrze :evil_lol::evil_lol: Znalazłam jeszcze dwa zdjęcia (Iki "posłanko" u mnie na piętrze): Quote
Patkant Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 BBeta napisał(a):Nowy dywan :diabloti: :eviltong: :cool3: Taa... taki nowoczesny. :diabloti: Szczeka, lata - pełen serwis :diabloti::diabloti: Quote
Xiara Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Patkant napisał(a):Taa... taki nowoczesny. :diabloti: Szczeka, lata - pełen serwis :diabloti::diabloti: A posłanko dla dywanika gratis dostałaś? ;) Quote
Patkant Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Xiara napisał(a):A posłanko dla dywanika gratis dostałaś? ;) Pewnie, że gratis. :cool3::cool3: Tylko przesyłka dość dużo kosztowała :niewiem: jedyne 199,99zł :diabloti::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 I zabawa: Witam!!! Zdjęcia oczywiście :cool3:. Ja to jak zwykle wchodzę jak wszyscy wyjdą. Ale trudno. Acha, chciałam powiedziec, bo wcześniej zapomniałam, że avatar masz świetny i niepowtarzlny. :klacz: Quote
Patkant Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Ewa&kumpel napisał(a): Acha, chciałam powiedziec, bo wcześniej zapomniałam, że avatar masz świetny i niepowtarzlny. :klacz: Ach dziękuję, dziękuję :cool3: choć właściwie to dziś doszłam do wniosku, że pasowałoby go zmienić... :hmmmm::hmmmm: Quote
Ewa&kumpel Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 No jeżeli musisz to trudno. Ale moim skromnym zdaniem ten jest super. Gdyby był konkurs na najbardziej oryginalny avatar z pewnością miałabyś ogromne szanse na wygraną. Quote
Patkant Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):No jeżeli musisz to trudno. Ale moim skromnym zdaniem ten jest super. Gdyby był konkurs na najbardziej oryginalny avatar z pewnością miałabyś ogromne szanse na wygraną. No i co zrobiłaś!? :mad::mad: Teraz przez Ciebie odechciało mi się go zmieniać.:diabloti::mad::mad: A już miałam taką piękną koncepcję... :evil_lol::evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Patkant napisał(a):No i co zrobiłaś!? :mad::mad: Teraz przez Ciebie odechciało mi się go zmieniać.:diabloti::mad::mad: A już miałam taką piękną koncepcję... :evil_lol::evil_lol: :smilecol: No, nie gniewaj się... :glaszcze: DOBRANOC Quote
Xiara Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):No jeżeli musisz to trudno. Ale moim skromnym zdaniem ten jest super. Gdyby był konkurs na najbardziej oryginalny avatar z pewnością miałabyś ogromne szanse na wygraną. Zgadzam się :cool3: Ten jest super :) Quote
Ewa&kumpel Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Witam. Coś mi się nie wyświetla Twój banerek u mnie. Czyżbyś jednak coś robiła. A tak poważnie wpadłam zapytac co u Was słychac?? :lol: Quote
Patkant Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Xiara napisał(a):Zgadzam się :cool3: Ten jest super :) Eh... Wy podłe kłamczuchy i lizusy :evil_lol::evil_lol::mad: Ewa&kumpel napisał(a):Witam. Coś mi się nie wyświetla Twój banerek u mnie. Czyżbyś jednak coś robiła. A tak poważnie wpadłam zapytac co u Was słychac?? :lol: Nie, ja z nim nic nie robiłam. Powinien być na swoim miejscu :diabloti: Ale za to widzę, że Ty wzbogadziłaś się o śliczny "kumpelowski" baner. :cool3: No, no no... :razz: Właśnie próbowałam wyczesać Ice uszy - to zwiała mi na dwór :mad::mad: Quote
Ewa&kumpel Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ale za to widzę, że Ty wzbogadziłaś się o śliczny "kumpelowski" baner. :cool3: No, no no... :razz: DOBRY WIECZOR>>> Właściwie to baner dostałam w prezencie. A co ciekawego słychac u Was? :grins: Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Powiedz, czy złapałaś Ikę jak Ci uciekła od tego czesania. A w ogóle to wpadłam powiedziec czesc. I życzyc miłego dzionka... :cool3: Quote
Patkant Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):A Właściwie to baner dostałam w prezencie. A co ciekawego słychac u Was? :grins: Ulala, prezent. :cool3: U nas w porządku. Choć jak wiadomo mogłoby być lepiej... :mad: A u Ciebie?? :p Ewa&kumpel napisał(a):Powiedz, czy złapałaś Ikę jak Ci uciekła od tego czesania. A w ogóle to wpadłam powiedziec czesc. I życzyc miłego dzionka... :cool3: Nie złapałam :diabloti: I teraz nie chce mi dać dotknąć uchów-śmierdziuchów bo myśli, że będę robić e'be grzebykiem :evil_lol::evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Nie złapałam :diabloti: I teraz nie chce mi dać dotknąć uchów-śmierdziuchów bo myśli, że będę robić e'be grzebykiem :evil_lol::evil_lol:[/quote] Fajniutkie takie wiszące futrzaste uchole. Zawsze mi się podobały... Quote
Ewa&kumpel Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ty to nie dosc, ze nocny marek jestes, to jeszcze po innych galeriach biegasz, a u Ciebie pustka. Niedobra, niedobra... Trzeba to zmienic... :evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Hej. Co dobrego słychac. Wreszcie wszystko wróciło do normy z DGM... :lol: Quote
Patkant Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Ty to nie dosc, ze nocny marek jestes, to jeszcze po innych galeriach biegasz, a u Ciebie pustka. Niedobra, niedobra... Trzeba to zmienic... :evil_lol: A no pustka u mnie, pustka... :roll: Niestety, brak nowych zdjęć spowodowany jest chwilową "niedyspozycją" aparatu... :shake: Ale mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni... :cool1: Ewa&kumpel napisał(a):Hej. Co dobrego słychac. Wreszcie wszystko wróciło do normy z DGM... :lol: U mnie w porządku. Szkoła strasznie przytłacza... W tym tygoniu nawet nie miałam chwili by wpaść na dgm. :roll: A u Was jak? Quote
Patkant Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Some new picts: (tak niewielka ilosc zdjęc Iki spowodowana jest tym, iż zajęta ona była przekopywaniem się na drugą stronę kuli ziemskiej :p) Quote
Bonsai Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Fajne. Fajnie, że u Was tyle śniegu. I pieski takie szczęśliwe... Quote
Patkant Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Właśnie nie fajnie, że tyle śniegu! :angryy: Bo ja chcę w końcu pojechać z Iką na rower, na rolki...:roll: A od środy zapowiadają śnieżyce... :placz: Quote
Ewa&kumpel Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 (tak niewielka ilosc zdjęc Iki spowodowana jest tym, iż zajęta ona była przekopywaniem się na drugą stronę kuli ziemskiej :p) Śliczne fotki... :loveu: A czego Ty tam szukałaś po drugiej stronie kuli ziemskiej...? Widzę, że Ikusia bardzo pomagała Ci przekopac się tam... :eviltong: Quote
Recommended Posts