Patkant Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Jeszcze kilka zdjęć... Reszta ufoconych "skoków za śnieżką": w powietrzu: A Ika cały czas byłą zajęta... i na koniec: Quote
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Przyjmuje na nocha... :crazyeye: Latające złotko, które jeszcze w powietrzu tańcuje lambadę... A Ika dalej kopie ... Dokopała się w końcu??? :evil_lol: Quote
Bonsai Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ale chuda jest Ika! Albo mi się wydaje. :p Quote
Patkant Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Oj wydaje Ci się Bonsai. :p Ona cały czas coś podjada w domu. Zresztą - sam fakt, że jej podnieść nie mogę o czymś świadczy. :evil_lol: Ewa - no niestety w momencie jak zaczęła wyciągać siano z dziury, którą rozkopywała, to ją zapięłam na smycz i z ciężkim sercem (dbając o myszy :razz:) zabrałam ją z miejsca zbrodni. Quote
Patkant Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Ach i jeszcze jedno, Bonsai śliczny banner!! Któż Ci go wykonał? Czy może sama zrobiłaś? :loveu: Quote
Bonsai Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Mnie sie tak srednio podoba. Ale tamten mi sie juz znudzil. Banner zrobila justys95. Quote
Xiara Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Fotki :loveu: Śliczne ;) I witam po mojej długiej nieobecności :) Quote
Patkant Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Uff znowu mnie dawno nie było... Ale za to nowa porcja fotek! Spacer po wałach... i w końcu, po godzinie, zaczęło się "kopanie" i oczywiście nie zabrakło wygryzania ziemi zębami: Xiara witaj, witaj! :p jak u Ciebie?? Quote
Xiara Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Patkant']Xiara witaj, witaj! :p jak u Ciebie?? A jakoś leci :lol: Pyszczek umorusany :loveu: Świetne fotki :) Quote
Patkant Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 A my świętujemy dzisiaj... PIĄTE URODZINY IKI! :BIG::BIG: [SIZE=3]Oczywiście Ikusia dostała już dwie kości i moc buziaków oraz spędziła ponad dwie godziny nad rzeką (dłuuugi, urodzinowy spacerek). :B-fly: Quote
Xiara Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 To my składamy spóźnione życzonka urodzinowe:) :BIG: :BIG: :new-bday: :BIG: :BIG: Quote
Ewa&kumpel Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Bonsai napisał(a):Sto lat dla Iki ode mnie. A ode mnie 200 lat. Nie byłam u Was długo, długo... Sorry, ale walczę z czasem... I z niczym wyrobic się nie mogę... A co tam u Was ciekawego. Mizianko dla Ikulki w sam środek nochalka... :lol: Quote
groszek83 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Chciałam zapytać czy psy ze schroniska w Nowym Targu mają może jakąś stronke im poświęconą może Wiesz coś naten temat???Bo szukałam ale nigdzie nie znalazłam Quote
Patkant Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Strona schroniska w NT: http://www.pieski.nowytarg.pl/ Niestety, nie jest ona tak dopracowana jak być powinna. :roll: Czyżbyś chciała zaadoptować jakiegoś psa? :razz: Quote
groszek83 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Bardzo bym chciała ale nie teraz:roll::roll: teraz mam 3 psy dwa koty i żółwia więc miejsca brak ale kolejny mój pies bedzie ze schroniska dzieki za podanie adresu:loveu::loveu::loveu::multi: już chyba pół roku szukam i nic Quote
Patkant Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 A no właśnie cisza... I sama nie wiem czemu. :mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Jak się gospodyni nie odzywa to cisza... :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ikusia pewnie tęskni, a pancia sobie po ciepłych krajach wędruje :roll: :p Quote
Patkant Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Klepcia :crazyeye: macie szczeniaki? (widzę w podpisie) Pinczerka, ja tu caly czas zaglądam, tylko skoro nikt nie pisze, to przecież nie będę się narzucać. :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
klepcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Patkant napisał(a):Klepcia :crazyeye: macie szczeniaki? (widzę w podpisie) Mamy :D:D 8 sztuczek :D:D Zostałaś jakby cioteczną babcią :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Patkant napisał(a):Klepcia :crazyeye: macie szczeniaki? (widzę w podpisie) Pinczerka, ja tu caly czas zaglądam, tylko skoro nikt nie pisze, to przecież nie będę się narzucać. :diabloti::evil_lol::evil_lol: Phi :p Nieudana wymówka :p Fotki chcę :p Quote
Patkant Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Klepcia! No to szczerze gratuluję! Ale super! :) Jak się ma "mamuśka"? Opiekuje się ładnie maluszkami? Nie jest wymęczona? :) Justyna, a co Ty myślisz, że ja to fotograf? :diabloti: Zdjęć nie mam, niestety. Aparat wyjechał na wakacje, jak wróci to coś popstrykam. :razz: Quote
Recommended Posts