Jump to content
Dogomania

Startujemy. Galeria Ikuśki - setera szkockiego (gordona)

Recommended Posts

Posted

Siostry jej przepraszam, ale ja naprawde ostatnio nie mam na nic czasu. Ostatni tydzień to była po prostu lawina sprawdzianów, zadań i przeróżnych zajęć, przez które nawet nie miałam czasu żeby się do Was odezwać. :placz:

To chociaż tutaj piszcie; na naszym forum; moim bl.; na pw; na e-maila; sms'y; gadu, ... jest tyyyle mozliwości, żebyście się ze mna skontaktowały, że szkoooda gadać :loveu: :loveu:

Wyniki będą w poniedziałek, to dam Wam znać. :p

Justyś gratulacje. :loveu: jak do Ciebie przyjade to sobie z niego pokożystam :diabloti: :diabloti:

Ola jak tam w schronisku?:razz:

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patkuś ja Cię dokładnie rozumiem, ten tydzień miałam równie zawalony, poprzedni też, a na kolejny szykują sie 4 sprawdziany i minimum 2kartkówki nie mówiąc o masie zadań domowych i odpowiedzi. Coś się uwzieli na nas :angryy:

Opowiedz co tam u Ciebie bo stęsknione jesteśmy (a przynajmniej ja :P )!

I się pochwalę, że też w schronisku byłam :razz:

Posted

BYŁAŚ W SCHRONISKU? :crazyeye: :crazyeye:
Jak było?? Opowiadaj! Opisuj! :razz:

U mnie.. no co... Wszystko w porządku. Każdy dzień jest teoretycznie (bo w praktyce to bywa różnie) taki sam jak poprzedni. :shake:

Jestem teraz u Ł.. Jak dojdę do domu to napiszę do Was e-maile... bo pasowałoby w końcu pogadać! ;)

Postaram się najpóźniej do jutra wrzucić fotki Iki-Renifera :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Heeej Siostra.... Wiem, szkoła jest beznadziejna. Wiem to z autopsji. Wczoraj do 1 pisałam tę pracę (tak całkiem na odwal się) a debilka stwierdziła, że nie chce jej się tego zbierać. :| I tak dobrze , że o 1 skończyłam , Kasia i Effqa męczyły się do 3. :P

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Tak to "ziooooomofffffsko" zabrzmiało :evil_lol:

No ba. :] Bo Ewka mówi się szbciej jak Ewelina. :P No, ewentualnie zdarzy mi się wymsknąć bratowa..... :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

W koncu (po ogromnej przerwie) wrzucam kilka fotek mojej psiny (uwaga! robione telefonem, więc nie są najlepszej jakości).

I oczywiscie nie moze zabraknąć fotki najlepszego kumpla Iki:

Właśnie mialam wrzucać moje zdjęcie, ale ostatecznie się jakoś rozmyśliłam. :diabloti:

Posted

[quote name='Patkant']
Właśnie mialam wrzucać moje zdjęcie, ale ostatecznie się jakoś rozmyśliłam. :diabloti:
To ja Cie zaraz wyręcze!

Nareszcie fotki!!!! :loveu: Wiecej, więcej! :D