Patkant Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Siostry jej przepraszam, ale ja naprawde ostatnio nie mam na nic czasu. Ostatni tydzień to była po prostu lawina sprawdzianów, zadań i przeróżnych zajęć, przez które nawet nie miałam czasu żeby się do Was odezwać. :placz: To chociaż tutaj piszcie; na naszym forum; moim bl.; na pw; na e-maila; sms'y; gadu, ... jest tyyyle mozliwości, żebyście się ze mna skontaktowały, że szkoooda gadać :loveu: :loveu: Wyniki będą w poniedziałek, to dam Wam znać. :p Justyś gratulacje. :loveu: jak do Ciebie przyjade to sobie z niego pokożystam :diabloti: :diabloti: Ola jak tam w schronisku?:razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Patkuś ja Cię dokładnie rozumiem, ten tydzień miałam równie zawalony, poprzedni też, a na kolejny szykują sie 4 sprawdziany i minimum 2kartkówki nie mówiąc o masie zadań domowych i odpowiedzi. Coś się uwzieli na nas :angryy: Opowiedz co tam u Ciebie bo stęsknione jesteśmy (a przynajmniej ja :P )! I się pochwalę, że też w schronisku byłam :razz: Quote
Patkant Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 BYŁAŚ W SCHRONISKU? :crazyeye: :crazyeye: Jak było?? Opowiadaj! Opisuj! :razz: U mnie.. no co... Wszystko w porządku. Każdy dzień jest teoretycznie (bo w praktyce to bywa różnie) taki sam jak poprzedni. :shake: Jestem teraz u Ł.. Jak dojdę do domu to napiszę do Was e-maile... bo pasowałoby w końcu pogadać! ;) Postaram się najpóźniej do jutra wrzucić fotki Iki-Renifera :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 No jestem już zarejestrowaną wolontariuszką i zaczynam "pracę" od następnej soboty, już w nowym schronisku :loveu: W takim razie czekam z utęsknieniem na maila :) i fotki! Quote
Patkant Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Justa maila wysłałam, z Ola gadałam na gadu. :loveu: Fotek nie ma bo aparat jest u dziadka... :roll: A jakie są warunki w schronisku? Quote
Patkant Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Aparatu jak nie było tak nie ma... :mad: Quote
Patkant Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Już jest. Ale teraz to ja w ogóle czasu nie mam... wpadłam tylko na moment na kompa, żeby poczte mailową sprawdzić i zaraz musze wyjść z domu. :shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 A tu maila od Justy nie ma... :diabloti: Nie martw się, już jutro piątek :* Quote
Bonsai Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Heeej Siostra.... Wiem, szkoła jest beznadziejna. Wiem to z autopsji. Wczoraj do 1 pisałam tę pracę (tak całkiem na odwal się) a debilka stwierdziła, że nie chce jej się tego zbierać. :| I tak dobrze , że o 1 skończyłam , Kasia i Effqa męczyły się do 3. :P Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Bonsai napisał(a):Effqa Tak to "ziooooomofffffsko" zabrzmiało :evil_lol: Quote
Bonsai Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Tak to "ziooooomofffffsko" zabrzmiało :evil_lol: No ba. :] Bo Ewka mówi się szbciej jak Ewelina. :P No, ewentualnie zdarzy mi się wymsknąć bratowa..... :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Bonsai napisał(a):No ba. :] Bo Ewka mówi się szbciej jak Ewelina. :P No, ewentualnie zdarzy mi się wymsknąć bratowa..... :evil_lol: Czy ja o czymś nie wiem? :crazyeye: Quote
Bonsai Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Czy ja o czymś nie wiem? :crazyeye: Spoko, mój brat i Ewka tez nic nie wiedzą. :D Jeszcze. :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Bonsai napisał(a):Spoko, mój brat i Ewka tez nic nie wiedzą. :D Jeszcze. :evil_lol: Oj Ty swatko wredna... :p Quote
Bonsai Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Oj Ty swatko wredna... :p Swatam innych, a z soba sobie nie potrafie poradzic, nie? :] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Bonsai napisał(a):Swatam innych, a z soba sobie nie potrafie poradzic, nie? :] No nie mów mi, że narzekasz na samotność... :razz: Quote
Bonsai Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):No nie mów mi, że narzekasz na samotność... :razz: Już nie . :D Quote
Patkant Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Wesołych Świąt wszystkim życzę! :) Quote
Patkant Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 W koncu (po ogromnej przerwie) wrzucam kilka fotek mojej psiny (uwaga! robione telefonem, więc nie są najlepszej jakości). I oczywiscie nie moze zabraknąć fotki najlepszego kumpla Iki: Właśnie mialam wrzucać moje zdjęcie, ale ostatecznie się jakoś rozmyśliłam. :diabloti: Quote
Bonsai Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Patkant'] Właśnie mialam wrzucać moje zdjęcie, ale ostatecznie się jakoś rozmyśliłam. :diabloti: To ja Cie zaraz wyręcze! Nareszcie fotki!!!! :loveu: Wiecej, więcej! :D Quote
Patkant Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Ooo nieee, to ja juz wole sama wrzucić. :p Eh... czekam i czekam na tego księdza (kolęda), a jego ani widu, ani słychu.. :roll: Quote
Patkant Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Dwa zdjęcia Iki (robione wczoraj): No niech będzie. W końcu czas się w pełni ujawnić ;) Quote
Bonsai Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Uderzające podobieństwo! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :diabloti: Quote
Recommended Posts