Patkant Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 BBeta napisał(a):Jaka fajna poduszeczka :loveu: :cool3: Tia, taka kudłata i uciekająca. :diabloti: klepcia napisał(a):hehe widzeze ten sposób trzymania glowy to rodzinny :) Demi i Nabra ( siostra i siostrzenica IKI ) nie potrafia inaczej stanac. Zawsze ktoras musi sie na ktorejs oprzec:) Ostatnio widzę, że nasze Kudłate mają wiele rodzinnych cech :cool3: Kiedy moja Droga stworzysz własną galerie sweterkową? :mad: Quote
klepcia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Patkant napisał(a): Kiedy moja Droga stworzysz własną galerie sweterkową? :mad: Oj chyba nie predko. Nie mam talentu ani do prowadzenia czekos takiego. Ale zapraszam do zaglądania od czasu do czasu na strone Nelisy co jakis czas pojawiaja sie jakies nowe zdjecia w galeriach. Quote
Patkant Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Kolejna mini-porcja fotek :cool3: ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Czy Ika ma jakąś sesję bez Hektora? Bo jeszcze ludzie pomyślą, że masz dwa psy :evil_lol: Choć w zasadzie Hektorek to prawie Twój jest :razz: Śliczna zaśniżona Ikusia, jak pozuje do zdjęcia :loveu: I jakie ucho ma oblodzone ;) Miło tak na śnieg popatrzeć, u mnie znów zielono za oknem :roll: Quote
Patkant Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czy Ika ma jakąś sesję bez Hektora? Bo jeszcze ludzie pomyślą, że masz dwa psy :evil_lol: Choć w zasadzie Hektorek to prawie Twój jest :razz: Pewnie, że mój :cool3: po tym jak Ł. jest u mnie i Ika go na krok nie odstępuje; lub gdy ja jestem u Ł. a Hektor ciągle się koło mnie na łóżko wpycha, to doszliśmy do wniosku, że Ika Łukaszowa, a Hektor Patrycjowy. :razz::diabloti: Zresztą odkąd Ł. na studiach to nikt się psem (tak jak Ł.) nie zajmuje, więc tylko ja go ciągne na spacer. :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Śliczna zaśniżona Ikusia, jak pozuje do zdjęcia :loveu: I jakie ucho ma oblodzone ;) Miło tak na śnieg popatrzeć, u mnie znów zielono za oknem :roll: Ucho oblodzone - choć to był dopiero początek spaceru. :mad: U Was zielono!? :crazyeye::crazyeye: U mnie sypie i sypie, i sypie, i sypie,... :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 "Patkant" napisał(a): U Was zielono!? :crazyeye::crazyeye: U mnie sypie i sypie, i sypie, i sypie,... :roll: No jak u Was potrafi śnieg spaść w wakacje to się nie dziwię, że teraz prawdziwa zima ;) Quote
Patkant Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):No jak u Was potrafi śnieg spaść w wakacje to się nie dziwię, że teraz prawdziwa zima ;) Czyżbym o czymś nie wiedziała, albo czegoś nie pamietała... ? :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 No przecież ze 2 czy 3 laata temu(a może więcej) w Zakopanem było w wakacje takie totalne ochłodzenie i śnieg spadł :roll: Widzisz, Zakopane ponad 100km ode mnie a wiem więcej od Ciebie ;) Quote
Patkant Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 AAAAAAAaaaaaaaa :p:p No to pamiętam, pamiętam. :cool3: Ale ten śnieg nie trzymał się długo, więc nie ma co wspominać. :diabloti::diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Wiatr się Ikusi w sierść wplątał... śliczna panna z niej :loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Dobry wieczór. Ja u Was po raz pierwszy, ale mam nadzieję, że nie ostatni. Ikunia jest cudowna, czarna panienka i jaka elegancka. A ja uwielbiam wszystkie psy, a czarne w szczególności (sama mam takiego czarnuszka). Quote
Patkant Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Ewa witaj w galerii!! :multi::multi: JUtro wrzucę może jakieś nowe fotki (o ile uda mi się zabrać aparat na spacer :cool3:). U nas non stop sypie śnieg :roll::roll: Quote
Xiara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Witam, ja tu również po raz pierwszy ;) Ikusia jest śliczna :loveu: :loveu: Czekamy na nowe foteczki :) Pozdrawiam. Quote
Patkant Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Cześć Xiara!! :multi: Postaram się niedługo coś wrzucić. A teraz jedna fotka z ostatniego "pstrykania": ;) Quote
Bonsai Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Patka to u Ciebie jeszcze jest choinka? My trzymamy zawsze do święta Matki Boskiej Gromnicznej, a to już za nami. :P Quote
BlackSheWolf Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ja tez pierwszy raz tu jestem :D ahh... te setery :D pieekne :) poglaszcz tam Ike ode mnie :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Niech zgadnę... czyżby Ika na tym zdjęciu... szczekała? :evil_lol: Bonsai, u mnie też zawsze choinka stoi do 2 lutego, ale w tym roku mamy nową i mama zarządziła, że drzewko ma stąć dopóki mój brat zza granicy nie wróci :cool3: Quote
Patkant Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Bonsai']Patka to u Ciebie jeszcze jest choinka? My trzymamy zawsze do święta Matki Boskiej Gromnicznej, a to już za nami. :P Zdjęcia robione w styczniu u Łukasza w domu. :cool3: Choinek już dawno nie ma. :evil_lol: [quote name='butterfly15']ja tez pierwszy raz tu jestem :D ahh... te setery :D pieekne :) poglaszcz tam Ike ode mnie :D Skoro pierwszy raz to witam serdecznie :multi: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Niech zgadnę... czyżby Ika na tym zdjęciu... szczekała? :evil_lol: Bonsai, u mnie też zawsze choinka stoi do 2 lutego, ale w tym roku mamy nową i mama zarządziła, że drzewko ma stąć dopóki mój brat zza granicy nie wróci :cool3: Szczekała? Phi... Mało powiedziane. Ona wyła, piszczała, śpiewała - wszystko by tylko dać jej kawałek czekolady. :evil_lol::evil_lol: Justa - a Twoj brat kiedy przyjeżdża? W kwietniu? :diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Brat? Planowo po 8 lutego, ale jak by przyjechał w kwietniu to choinka i do kwietnia postać może :evil_lol: Quote
Patkant Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Hahahaha :lol::lol: Ale będzie śmiechu jak u państwa L. choinka będzie stała do kwietnia :evil_lol::evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dzień dobry. Kochana, no i co z tym zdjęciami... Buziaczki :loveu: Quote
Xiara Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Kochana, no i co z tym zdjęciami... Właśnie, gdzie foteczki? :razz: Quote
Patkant Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']Dzień dobry. Kochana, no i co z tym zdjęciami... Buziaczki :loveu: [quote name='Xiara']Właśnie, gdzie foteczki? :razz: [quote name='BBeta']Czekamy na foteczki ;) Eh Wy marudy :diabloti::mad::mad: Już wrzucam, wrzucam :razz::razz: I zabawa: Jak narazie więcej zdjęć brak :evil_lol::evil_lol: Quote
BBeta Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ja się chwilowo zadowole tymi, które wstawiłaś, ale jak znajdziesz troche czasu to napstrykaj jeszcze jakieś ;) Quote
Recommended Posts