Jump to content
Dogomania

Startujemy. Galeria Ikuśki - setera szkockiego (gordona)

Recommended Posts

Posted

BBeta napisał(a):
Jaka fajna poduszeczka :loveu: :cool3:

Tia, taka kudłata i uciekająca. :diabloti:

klepcia napisał(a):
hehe widzeze ten sposób trzymania glowy to rodzinny :)
Demi i Nabra ( siostra i siostrzenica IKI ) nie potrafia inaczej stanac. Zawsze ktoras musi sie na ktorejs oprzec:)

Ostatnio widzę, że nasze Kudłate mają wiele rodzinnych cech :cool3:
Kiedy moja Droga stworzysz własną galerie sweterkową? :mad:

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patkant napisał(a):

Kiedy moja Droga stworzysz własną galerie sweterkową? :mad:

Oj chyba nie predko. Nie mam talentu ani do prowadzenia czekos takiego. Ale zapraszam do zaglądania od czasu do czasu na strone Nelisy co jakis czas pojawiaja sie jakies nowe zdjecia w galeriach.

Posted

Czy Ika ma jakąś sesję bez Hektora? Bo jeszcze ludzie pomyślą, że masz dwa psy :evil_lol: Choć w zasadzie Hektorek to prawie Twój jest :razz:

Śliczna zaśniżona Ikusia, jak pozuje do zdjęcia :loveu: I jakie ucho ma oblodzone ;)

Miło tak na śnieg popatrzeć, u mnie znów zielono za oknem :roll:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czy Ika ma jakąś sesję bez Hektora? Bo jeszcze ludzie pomyślą, że masz dwa psy :evil_lol: Choć w zasadzie Hektorek to prawie Twój jest :razz:
Pewnie, że mój :cool3: po tym jak Ł. jest u mnie i Ika go na krok nie odstępuje; lub gdy ja jestem u Ł. a Hektor ciągle się koło mnie na łóżko wpycha, to doszliśmy do wniosku, że Ika Łukaszowa, a Hektor Patrycjowy. :razz::diabloti:

Zresztą odkąd Ł. na studiach to nikt się psem (tak jak Ł.) nie zajmuje, więc tylko ja go ciągne na spacer.
:evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Śliczna zaśniżona Ikusia, jak pozuje do zdjęcia :loveu: I jakie ucho ma oblodzone ;)

Miło tak na śnieg popatrzeć, u mnie znów zielono za oknem :roll:
Ucho oblodzone - choć to był dopiero początek spaceru. :mad:

U Was zielono!? :crazyeye::crazyeye: U mnie sypie i sypie, i sypie, i sypie,... :roll:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
No jak u Was potrafi śnieg spaść w wakacje to się nie dziwię, że teraz prawdziwa zima ;)

Czyżbym o czymś nie wiedziała, albo czegoś nie pamietała... ? :diabloti:

Posted

Dobry wieczór.
Ja u Was po raz pierwszy, ale mam nadzieję, że nie ostatni.
Ikunia jest cudowna, czarna panienka i jaka elegancka.
A ja uwielbiam wszystkie psy, a czarne w szczególności (sama mam takiego czarnuszka).

Posted

Ewa witaj w galerii!! :multi::multi:

JUtro wrzucę może jakieś nowe fotki (o ile uda mi się zabrać aparat na spacer :cool3:).

U nas non stop sypie śnieg :roll::roll:

Posted

Niech zgadnę... czyżby Ika na tym zdjęciu... szczekała? :evil_lol:

Bonsai, u mnie też zawsze choinka stoi do 2 lutego, ale w tym roku mamy nową i mama zarządziła, że drzewko ma stąć dopóki mój brat zza granicy nie wróci :cool3:

Posted

[quote name='Bonsai']Patka to u Ciebie jeszcze jest choinka? My trzymamy zawsze do święta Matki Boskiej Gromnicznej, a to już za nami. :P
Zdjęcia robione w styczniu u Łukasza w domu. :cool3:
Choinek już dawno nie ma. :evil_lol:

[quote name='butterfly15']ja tez pierwszy raz tu jestem :D ahh... te setery :D pieekne :) poglaszcz tam Ike ode mnie :D
Skoro pierwszy raz to witam serdecznie :multi:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Niech zgadnę... czyżby Ika na tym zdjęciu... szczekała? :evil_lol:

Bonsai, u mnie też zawsze choinka stoi do 2 lutego, ale w tym roku mamy nową i mama zarządziła, że drzewko ma stąć dopóki mój brat zza granicy nie wróci :cool3:
Szczekała? Phi... Mało powiedziane. Ona wyła, piszczała, śpiewała - wszystko by tylko dać jej kawałek czekolady. :evil_lol::evil_lol:

Justa - a Twoj brat kiedy przyjeżdża? W kwietniu? :diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Ewa&kumpel']Dzień dobry.
Kochana, no i co z tym zdjęciami...
Buziaczki :loveu:

[quote name='Xiara']Właśnie, gdzie foteczki? :razz:

[quote name='BBeta']Czekamy na foteczki ;)
Eh Wy marudy :diabloti::mad::mad: Już wrzucam, wrzucam :razz::razz:

I zabawa:

Jak narazie więcej zdjęć brak :evil_lol::evil_lol: