Patkant Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Uderzajace podobienstwo do czego...? :mad::mad:Chyba nie do Iki!? Quote
Patkant Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Ooo Ty wredna...:diabloti: Przyjedź tylko do NT... :mad::mad: Quote
Bonsai Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Patkant'] Przyjedź tylko do NT... :mad::mad: Dziękuję za zaproszenie. :loveu: :loveu: :loveu: Tylko Rrrr wezme ze soba... Jak mu pwoiedziałam, że u Ciebie śnieg od 2 tyg. to zapytał "jutro jedziemy? " eh, co on ma z tym śniegiem... :p Quote
Patkant Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Bonsai']zapytał "jutro jedziemy? " Jakie JUTRO!? DZISIAJ!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chętnie zapraszam. :D Quote
Bonsai Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Patkant napisał(a):Jakie JUTRO!? DZISIAJ!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chętnie zapraszam. :D I tak długą odpoiedź skrobałaś przez 3 min. ? :diabloti: Quote
Patkant Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Szukałam literek na klawiaturze. :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Bonsai Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Tak myślałam. :D Idę spąc, jutro rano wstaję i Robertowi prezent daję. :D Quote
Patkant Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Ależ Ci się rym udał. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobranoc Siostra :loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Fotki Iki i Hektorka! :multi: :multi: :multi: Ona jest cudowna :loveu: Jak to to zdjęcie o którym myślę, to wstawiaj szybciutko! :mad: Quote
Patkant Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Jak to to zdjęcie o którym myślę, to wstawiaj szybciutko! :mad: Moja droga o co chodzi? :cool3:Cyzby CI chodzilo o moja ftoke, ktora juz wrzucilam kilka postow wyzej? :eviltong::evil_lol: Quote
BBeta Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Całe wieki mnie tutaj nie było, ale to dlatego, że mi sie gdzieś Wasza galeria zapodziała :eviltong: ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ups, ominęłam parę stron :oops: :oops: :oops: Quote
Patkant Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 BBeta jak miło Cię widzieć :loveu: Zaraz lece do Twojej galerii... :diabloti: Justynko - ladnie to tak omijac strony? :mad: Quote
BBeta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A mi by było miło jakbym mogła obejrzeć jakieś nowe fotki :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ja też bym oglądnęła :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Patkant napisał(a):Dwa zdjęcia Iki (robione wczoraj): No niech będzie. W końcu czas się w pełni ujawnić ;) Witam my po raz pierwszy:D ale śliczny psiaczek:loveu: moja koleżanka ma takiego podobnego tylko że tamten to mieszaniec:evil_lol: Quote
Patkant Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Paulina serdecznie witam :p Postaram się niedlugo wrzucić fotki z zimowych spacerów :cool3: Quote
Patkant Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 W końcu zabraliśmy aparat na spacer z Kudłatymi. :p Pomimo ogromnego wiatru Psy z radością szalały po śniegu Oczywiście nie zabrakło psich wyścigów Po 1,5h wymęczone (ale bardzo szczęśliwe) Kudłacze wyprzytulały się i poszły spać. :p Myślę, że jak na dziś tyle fotek wystarczy. :diabloti: Pozdrawiam wszystkich :) I jeszcze na zakończenie: Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Patkant']W końcu zabraliśmy aparat na spacer z Kudłatymi. :p Pomimo ogromnego wiatru Psy z radością szalały po śniegu Oczywiście nie zabrakło psich wyścigów Po 1,5h wymęczone (ale bardzo szczęśliwe) Kudłacze wyprzytulały się i poszły spać. :p Myślę, że jak na dziś tyle fotek wystarczy. :diabloti: Pozdrawiam wszystkich :) I jeszcze na zakończenie: śliczne:loveu: i widze goldenka:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Fotki!!! I to ile fotków! :multi: :multi: :multi: Świetne to zdjęcie, tak łeb w łeb :) A to pobija wszystko, sweet :) Jaka u Was pogoda? Czyżby na Podhalu nadal zima, czy roztopy jak wszędzie? Ice i Hektorowi nie przyczepiają się kulki śniegu do sierści? :) Quote
Patkant Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Jaka u Was pogoda? Czyżby na Podhalu nadal zima, czy roztopy jak wszędzie? Ice i Hektorowi nie przyczepiają się kulki śniegu do sierści? :) U nas sypie non stop. :roll: Śnieg albo grad - cały czas. Aż się nie chce na dwór wychodzić. :shake: Jest zimno, ślisko i biało. Oj pewnie, że się im przyczepiają. Hektor to miał cały brzuch i ogon w kulkach. A Ika łapy i uszy. :diabloti::diabloti: Jeszcze jakby tego było mało to wpadły w krzaki, na których były rzepy, więc całą sierść miały posklejaną. :diabloti: Quote
BBeta Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Patkant'] Jaka fajna poduszeczka :loveu: :cool3: Quote
klepcia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Patkant'] Po 1,5h wymęczone (ale bardzo szczęśliwe) Kudłacze wyprzytulały się hehe widzeze ten sposób trzymania glowy to rodzinny :) Demi i Nabra ( siostra i siostrzenica IKI ) nie potrafia inaczej stanac. Zawsze ktoras musi sie na ktorejs oprzec:) Quote
Recommended Posts