Patkant Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Jestem na dogo już od... dawna (:oops:) a nie zdążyłam jeszcze przedstawić mojej kochanej Psinki :) Trzask! Psina zdziwiona usłyszała dźwięk aparatu - no niestety :) jej pyszczek zdażyłam już uwiecznić na mym sprzęcie: I następne: trafiła się fotka z cudowną (głupkowatą) :) minką: następnie poszłyśmy nad rzekę... Oczywiście Ikusia odrazu wynalazła 'domek myszy"... Poczym zaczęło się... Ostatecznie dziura była dość duża... "oo prawie mnie nie widać": A oto zdjecie psiny - całej brudnej od ziemii i trawy: I jeszcze kilka fotek... Tak więc - galerie uważam za otwartą ;) Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 no skoro otwarta to trza to opić :beerchug: :beerchug: :beerchug: psina bardzo ładna - domagam się więcej info o psinie i więcej fot :mad: :diabloti: Quote
Patkant Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Tak - przyjade z Nowego Targu do Warszawy :D (tożto caaaaałkiem niedaleko :P) to to opijemy :) Psina ma już skończone 4 latka :) rodowód ma. wystawiana - tez była. Szczeniaków niestety nie miała... Co tu jeszcze o niej dodać. Okropna z niej wariatka (ale Ty mając 3 psiaki pewnie coś o tym wiesz :) ). Jej imie hodowlane to: Donia ze Strzeleckiego Rodu. :) Chyba tyle jesli chodzi o Ike :) Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 nie mam pojęcia gdzie ten Nowy targ :evil_lol: :evil_lol: pijemy ja u siebie Ty u Ciebie ;) ;) i znowu mi zaras wytkną żem pijus :evil_lol: :evil_lol: ale ja tylko kawe ;) Quote
Patkant Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Nowy Targ to 20km od Zakopanego (w strone Krakowa), a do Krakowa mam jakieś 1-1,5 godz. autem :D (to juz wiesz mniej więcej gdzie to jest?) Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ma fajne czyste pysio córcia to ty tutaj ,,kawe''dzisiaj pijesz:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ma fajne czyste pysio córcia to ty tutaj ,,kawe''dzisiaj pijesz:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no pewnie że tu też :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patkant Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Fotki robione w ogrodzie.:cool3: Filmik nagrywany w ogrodzie: Link A tak poza tym to... dzień doberek wszystkim :) Quote
shangri_la Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 przepiekne zdjecie, strasznie mi sie podobaja gordony, w koncu to najwieksze z seterow:cool3: takie majestatyczne czekam na wiecej foteczek :loveu: pozdrawiam Quote
Vectra Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Dzieńdobry :multi: :multi: :multi: fajną ma fryze Ika :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Patkant Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Vectra właśnie jej obcięłam tą cudowną grzywke :D już ma normalnego fryza (takiego seterkowatego) :) Ikuśka została porządnie wyszorowana (czyt. wykąpana). Oj ale psina jest na mnie zła :mad:... już tyle pięknych zapachów sobie wyhodowała a ja ją tak bezlitośnie wykąpałam w pachnącym ( :diabloti: ) szamponie dla psów.:cool3::diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Uwielbiam gordonki :loveu: Daj jeszcze kilka nie bądź sknerus :p Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 ale śliczna psina;). Nie taplają jej się te uszy w jedzeniu?:cool3: Quote
Patkant Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 No dobra, dobra - dam jeszcze kilka zdjęć ;) Podczas snu... Hehe Luthien - teraz to już nie. Ale jak była mała to jej kucyki robiliśmy bo inaczej caaaaałeee uszy były z jedzonka :D Quote
BeaC Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Witam Ciebie i twoja fajną suczkę. A to co jest na zdjęciu????????(gdzie jest pysk?????- zagadka :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Patkant Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Hehe... szukaj, szukaj a znajdziesz ;) Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o kurcze - jaka poplątana:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:a co ona robi tak wogóle?:lol: Quote
Patkant Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 No co Ty! :) Przecież tak się najlepiej śpi :p:lol::lol: nie wiesz co tracisz ;) Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Patkant']No co Ty! :) Przecież tak się najlepiej śpi :p:lol::lol: nie wiesz co tracisz ;) widocznie musze spróbować:evil_lol: . Tylko niewiem czy wygne tak moją tylną nogę:evil_lol: Quote
misiaczek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Patkant napisał(a): Ikuśka została porządnie wyszorowana (czyt. wykąpana). Oj ale psina jest na mnie zła :mad:... już tyle pięknych zapachów sobie wyhodowała a ja ją tak bezlitośnie wykąpałam w pachnącym ( :diabloti: ) szamponie dla psów.:cool3::diabloti: Jak mogłaś jej to zrobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Ika jest śliczna :loveu:.Nie będę orginalna i powiem to co inni.Mi też bardzo podobają się gordonki :). Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Patkant']Vectra właśnie jej obcięłam tą cudowną grzywke :D już ma normalnego fryza (takiego seterkowatego) :) Ikuśka została porządnie wyszorowana (czyt. wykąpana). Oj ale psina jest na mnie zła :mad:... już tyle pięknych zapachów sobie wyhodowała a ja ją tak bezlitośnie wykąpałam w pachnącym ( :diabloti: ) szamponie dla psów.:cool3::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:własnie mnie dziwiła ta fryzura :mad:no wiesz jak mogłas wykąpać .....a ona tak się starała :p Quote
Patkant Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Ja też się musiałam starać żeby ją wykąpać ;) - nawet sobie nie wyobrażasz jak ciężko ją było zaciągnąć do łazienki, nie mówiąc już o wsadzeniu pod prysznic i późniejszym przetrzymywaniu jej tam ;) (ostatecznie dla ułatwienia mi 'sprzatania psiaka' wlazłam z nią pod prysznic ;) ) Quote
Vectra Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Ty wstrętna no :mad: :mad: psa szorować :mad: :mad: biedna Ikusia paskudną pańcie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Quote
Patkant Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 No, no, no Vectra - nie mów, że Ty swoich psiaków nie szorujesz ;) ;) (szlaufem na dodatek :D) Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 :cool3:mój też panikuje w wannie jakby mu największa krzywdę robili :shake:a od początku ostrożnie , spokojnie z nim się postępowało , za to pokaz mu rzekę , jeziorko .......o to jest frajda:p Quote
Recommended Posts