Jump to content
Dogomania

Czy twój pies tarzał się w odchodach?  

176 members have voted

1. 1. Czy twój pies tarzał się w odchodach?

• Tak, w odchodach zwierzęcych
    • Tak, w ludzkich odchodach
    • Tak, w ludzkich i zwierzęcych odchodach
    • Nie tarzał się w odchodach
    • Nie pamiętam

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 8 months later...
Posted

Moja Lola tez nie tarza sie (na szczescie!) w odchodach :eviltong: ale ostatnio, np.wytarzala sie w zdechlym, ochydnym, smierdzacym .. szczurze :angryy: ona w ogóle baaaaardzo czesto sie tarza ;/ ale ostatnio troche zaczela reagowac x] wiec udaje, ze sika xD

• 1 month later...
Posted

Aza się tarzała, jak była mała. reszta [B]NIE[/B], bo im na to nie pozwalam. wszystkie chodzą na smyczy i nie dałyby rady. tfuuu na samo wspomnienie Azy tarzającej się w końskich sikach aż mnie mdli

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Mój Pikuś kiedyś tarzał się w różnych rzeczach ale za każdym razem go konsekwentnie kąpałam (bo jak inaczej) i oduczył się tego. Już parę lat mu się to nie zdarza. Klara nie ma takich przypadłości (no może z drobnymi wyjątkami ;))

• 5 months later...
Posted

Nieestety... Lily odchody wielbi i kocha, aczkolwiek tylko ludzkie ochody :(. Staram sie jej pilnowac, ale co z tego, skoro dzisiaj byla na spacerze na smyczy i i tak zareagowalam za pozno na jej podejrzane tarzanie sie w krzaczorach...

Ciesze sie tylko, ze na gnoj na wsi nie reaguje i na placki krowie - bo mialabym, nieladnie mowiac przes***e:diabloti: bowiem wakacje spedzamy na wsi gdzie gnojownik i krowy to norma, wiec ufff, ze to jej nie rusza!:cool1: Bo te pojedyncze przypadki mozna zniesc, jakby mi tak nagle cale 2 miechy wracala ufajdana z kazdego wyjscia na dwor to bym wyladowala w psychiatryku:diabloti:.

• 2 months later...
Posted

Moja to nawet do kałuży nie wejdzie, a jak kropi deszcz to z klatki nawet wyjść na dwór nie chce:evil_lol: a o tarzaniu się w odchodach to nigdy jej się nie zdarzyło na szczęście :)

• 4 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

oj raz przyjechał do nas taty kolega i poszliśmy wszyscy na spacer z Runem a on wytarzał sie w końskiej kupie... śmierdział na kilometr i oczywiście to go kąpał? Ja.
w końcu mój pies :)

• 2 months later...
  • 10 months later...
Posted

Juz się przekonałam, że jak się tarza to na pewno w czymś śmierdzącym. Ma już za sobą: kupę psa, zgniły chleb, rybę, zgniłą trawę. W tej kupie wytarzał się tylko raz i wydaje mi się że przez przypadek, zazwyczaj je omija...