Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://img508.imageshack.us/img508/5057/obraz021gu.jpg[/url] Prześliczny jest :loveu::loveu::loveu::loveu: a nie myślałaś nad tym żeby znowu zapuścić mu futerko ?? :lol:

Posted

Dziękujemy za komplementy :)
Ze śniegu się ogromnie cieszymy, bo w końcu spacery nie kończy się kąpielą ;)
[B]dOgLoV, [/B]kiedyś spróbowałam mu zapuścić, ale niestety walki z kołtunami i masą piachu mnie przerosły.
Tak jest wygodniej i mnie i Aronowi, bo w długie futro śnieg się przyklejał wielkimi kulami i pies ledwo się ruszał.
W dodatku w upały po krótkim spacerze pies wracał jakby maraton przebiegł. Bez futra czuje się lżejszy i dużo weselszy :)

Posted

Witamy, dziękujęmy za odwiedzinki i komplementy.
Zdjęć chwilowo nie będzie... W piątek idąc do szkoły chyba zaczepiła mi się rękawiczka o drzwi (żelazne, ciężkie) wejściowe do szkoły i ścisnęły mi IV palca prawej ręki. Wylądowałam w szpitalu i okazało się, że kość pęknięta...
Paznokieć czarny, palec spuchnięty i promieniuje po sam łokieć :(
Pisać nie mogę, smycz trzymam w lewej ręce, a prawą moge jedynie stukać w klawiaturę :(
Dobrze, że mam ferie, bo bym chyba laptopa do szkoły nosić musiała.

Posted

[quote name='justyska2']Witamy, dziękujęmy za odwiedzinki i komplementy.
Zdjęć chwilowo nie będzie... W piątek idąc do szkoły chyba zaczepiła mi się rękawiczka o drzwi (żelazne, ciężkie) wejściowe do szkoły i ścisnęły mi IV palca prawej ręki. Wylądowałam w szpitalu i okazało się, że kość pęknięta...
Paznokieć czarny, palec spuchnięty i promieniuje po sam łokieć :(
Pisać nie mogę, smycz trzymam w lewej ręce, a prawą moge jedynie stukać w klawiaturę :(
Dobrze, że mam ferie, bo bym chyba laptopa do szkoły nosić musiała.[/QUOTE]

ojej :( niech się szybko goi.

Posted

nie martw się po ok 3-4 tyg się zagoi <przytul> ja pamiętam jak mama niechcący trzasnęła drzwiami od samochodu i roztrzaskała mi 3 palce (2, 3 i 4 palec) u prawej ręki, nie pamiętam kiedy to było, ale chyba w któreś wakacje :evil_lol:

ja miałam już tyle wypadków, że masakra, jakbym książkę napisała to normalnie bestseller by to był :evil_lol:
moze chcesz o nich poczytać? xD

Posted

Byłam dzisiaj u chirurga na kontroli, chciał mi wiercić w paznokciu i wylać krwiaka :|
Zaprotestowałam... zastraszył mnie ropieniem.
Czy miał ktoś całego czarnego paznokcia, a skóra w okół paznokcia była spuchnięta, szczególnie w miejscu skąd paznokieć wyrasta?
Czy da się to przeczekać, czy rzeczywiście musze coś działać?

Posted

ehhh jednak skończyło się na ściągnieciu paznokcia i jest o wiele lepiej, mniej boli i ładnie się goi :)
a Arona ciągle ciekawi ten opatrunek i albo go liże, albo delikatnie iska i pociąga, żeby zdjąć i się nim odpowiednio zająć ;)