Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Magda_Miki']No to przybij lape:bluepaw: Taki sposob jest o wiele lepszy:evil_lol: Jesc i spalac za jednym razem[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A masz przybije Ci :bluepaw: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Magda Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4']To wychodzi tak, jakby nic nie zjadł :niewiem: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Czepialska:eviltong: Jest w klasie biologicznej i sie wymadrza:diabloti: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A masz przybije Ci :bluepaw: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] A jak! Quote
Sara_i_Aris Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Magda_Miki']Mialam nakrecony filmik, ale byl kiepskiej jakosci:eviltong: Rzucam jedzeniem z kuchni do przedpokoju (oczywiscie tylko wtedy, gdy za malo zje). Miki musi pobiec i zjesc:evil_lol: My zadowoleni, ze pies duzo je, Miki zadowolony, ze moze pobiegac i jednoczesnie sie naje:diabloti:[/quote] My robimy podobnie... jak jest głodny, a porcję puszki zje, to rzucam mu jedzonko i niby się bawię, po pewnym czasie zaczyna jeść i wystarczy, że tylko dam mu z ręki ;) Ale z miski to nie tknie, władca wszechświata :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Yorkie']My robimy podobnie... jak jest głodny, a porcję puszki zje, to rzucam mu jedzonko i niby się bawię, po pewnym czasie zaczyna jeść i wystarczy, że tylko dam mu z ręki ;) Ale z miski to nie tknie, władca wszechświata :diabloti:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mój z miski tez nie, bo ona chyba gryzie, ale z reki ja ma ochote to suche zje, nawet jak to samo suche połoze na ziemie to od razu odchodzi :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Magda Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Yorkie']My robimy podobnie... jak jest głodny, a porcję puszki zje, to rzucam mu jedzonko i niby się bawię, po pewnym czasie zaczyna jeść i wystarczy, że tylko dam mu z ręki ;) Ale z miski to nie tknie, władca wszechświata :diabloti:[/quote] No to ladnie robimy. A podobno nie wolno rzucac jedzeniem:lol: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mój z miski tez nie, bo ona chyba gryzie, ale z reki ja ma ochote to suche zje, nawet jak to samo suche połoze na ziemie to od razu odchodzi :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Ale sie krol z niego zrobil:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Ale sie krol z niego zrobil:evil_lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]O tak ![/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]a jak podajesz mu jakis smakolyk i on akurat na niego nie ma ochoty to Ci bezczelnie bedzie nosem tracal i fochu rzucał jakby chcial powiedziec: no chyba oszalas, ja tego nie chce :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Magda Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]O tak ![/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]a jak podajesz mu jakis smakolyk i on akurat na niego nie ma ochoty to Ci bezczelnie bedzie nosem tracal i fochu rzucał jakby chcial powiedziec: no chyba oszalas, ja tego nie chce :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Hahahahha....wlasnie to sobie wyobrazilam. Ucaluj Oskarka ode mnie:loveu: Quote
Megula Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A ja mowie Megi ze zaraz jedzonko wyrzuce, ona wtedy zaczyna szczekac i po przemysleniu sprawy woli uratowac jedzenie :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hahahahha....wlasnie to sobie wyobrazilam. Ucaluj Oskarka ode mnie:loveu:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]wycałowany i jaki zadowolony jak mu powiedziłam od kogo :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Mynia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 U nas to samo, nagródka tylko taka jak jemu psauje... Na inną się wypina :) A jak mówie innym psiarzom, że u nas takie kręcenie nosem - to nie wierzą... Ich psy wszystko wcinają :) Quote
Magda Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]wycałowany i jaki zadowolony jak mu powiedziłam od kogo :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] :oops::oops::oops: az sie zawstydzilam Tak sobie czytam i musze powiedziec, ze mamy oryginalne pomysly, zeby zmusic psa do jedzenia:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Magda_Miki']:oops::oops::oops: az sie zawstydzilam Tak sobie czytam i musze powiedziec, ze mamy oryginalne pomysly, zeby zmusic psa do jedzenia:evil_lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Haha na to mogly wpasc tylko yorkofiołki :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Magda Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Haha na to mogly wpasc tylko yorkofiołki :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Nazwa mowi sama za siebie... ale ciiii!! Bo jeszcze podadza nas do TOZ-u:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Magda_Miki']Nazwa mowi sama za siebie... ale ciiii!! Bo jeszcze podadza nas do TOZ-u:lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ok mam nadzieje, ze nikt inny nas nie wygada[/COLOR][/SIZE][/FONT] :lol: Quote
angie i kuba Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 A wracając do tematu :diabloti: FIBI 4 m-ce waga - 1,8 wzrost- 18cm długość-22 cm Quote
kasiaa87 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 a mój piesek ma 9 tygodni i juz waży 2 kg!!:crazyeye: Quote
Visenna Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Mój ma jak widac w podpisie i waży 2,5 kg - w sobotę ważony u weta...Wetka myslała że on juz dorosły jest :evil_lol: Ale tez i jest duzy, w sensie - wysoki :) Quote
madziasto4 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 TORO- ponad 5,5 miesiąca (19-ego będzie pół roku) waga- 2,3 kg wzrost- 21-22cm (potwornie się kręci) długość- ok 23 cm Quote
Moonek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote]a mój piesek ma 9 tygodni i juz waży 2 kg!!:crazyeye:[/quote] To zadziwiajaco duzo... Quote
Sara_i_Aris Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='madziasto4']TORO- ponad 5,5 miesiąca (19-ego będzie pół roku) waga- 2,3 kg wzrost- 21-22cm (potwornie się kręci) długość- ok 23 cm[/quote] Nawet dużo... mój ma 23 cm wzrostu, a waży 2 kg. Quote
agoosia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Arika ma około 24 cm ale waga to nie wiem chyba 2,3 / 2,4 Quote
madziasto4 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Yorkie']Nawet dużo... mój ma 23 cm wzrostu, a waży 2 kg.[/QUOTE] Może Aris ma delikatniejszą budowę...wiesz o co mi chodzi- kościec. Ale także zima robi swoje, bo i Master waży trochę więcej niż zwykle. Idzie wiosna i lato, a co za tym idzie więcej ruchu, działka, morze i psiaki zrzucą zimowy tłuszczyk :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No, delikatny to on jest... zresztą Toro jest młodszy, jeszcze podrośnie, i się zmieni, Aris już nie... Kurczę, wśród tych wszystkich yorków tu, na dgm i w promenadzie to on jakiś kurduplowaty jest :shake: Mogłam wybrać największego z miotu, ale wyboru nie żałuję :D Quote
PositiveThought Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 moja krowinka jednak jest wielka 8) prawie 3 kg O.O Quote
Hania:) Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Moonek']To zadziwiajaco duzo...[/quote] moj ma 10 tyg i tez cos kolo tego;) Quote
Recommended Posts