Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jedna z osob na Dogo, zaproponowala troche, nawet sporo kasy na psy z torow, tych psow nie ma jak na razie-jutro znow jedziemy szukac...,a tu potrzeba jest nagla.Wiec moze ta osoba zdecyduje sie pomoc w tej sprawie. Ja nie wiem jakie sa dalsze plany, suki na bank do sterylek, to nam da troche czasu,pies jeden chyba ma jakis dt na sekundke-tak mru??? A dwa? Nic nie wiem...

Posted

Paulina78 napisał(a):
Jedna z osob na Dogo, zaproponowala troche, nawet sporo kasy na psy z torow, tych psow nie ma jak na razie-jutro znow jedziemy szukac...,a tu potrzeba jest nagla.Wiec moze ta osoba zdecyduje sie pomoc w tej sprawie. Ja nie wiem jakie sa dalsze plany, suki na bank do sterylek, to nam da troche czasu,pies jeden chyba ma jakis dt na sekundke-tak mru??? A dwa? Nic nie wiem...

Czytalam ...Kurylec...a sterylki gdzie robicie i za ile?wybacz te dociekliwosc,ale to nie w zlej wierze,tylko tak sie zastanawiam...

Posted

kiedys dla suki w zawansowanej ciazy proponowano klinike pankracy w radomiu gdzie robia aborcyjne w kazdym stadium i moga przertrzymac kilka dni,ulgi tam miala jedna z dogomaniaczek z radomia/nicku nie pamietam ale osoby z radomia napewno wiedza/.doloze sie tez do czegos w zaleznosci od potrzeb ale po 8 stycznia bo jutro wyjezdzam

Posted

o kórej jedziecie w sobotę? w niedzielę moge sie przejechac, w sobotę to zalezy od godziny i tego, czy będę zywa.....
co do zniżek, moje wetkiz awsze daja jakies zniżki bezdomniakom, ale pewnie nie jakies super ogromne, a i przetrzymac mogą tylko do zamknięcia gabinetu.

Posted

Ola, jakoś jak większość będzie mogła. ciemno się robi po 15 - to tak, żeby mieć tam chwilę na miejscu...

za sterylkę aborcyjną suki ok 20 kg. zapłaciliśmy niedawno troche ponad 400 zł. - przetrzymać można jeśli jest miejsce

Posted

mru napisał(a):
Ola, jakoś jak większość będzie mogła. ciemno się robi po 15 - to tak, żeby mieć tam chwilę na miejscu...

za sterylkę aborcyjną suki ok 20 kg. zapłaciliśmy niedawno troche ponad 400 zł. - przetrzymać można jeśli jest miejsce

Ale za samą sterylkę? Czy zabieg ze szpitalikiem i pobytem "po"?

Posted

mru napisał(a):
mtf, z warszawy nam zawsze łatwiej potem sunię odebrać. czasu jak na lekarstwo...

Pytalam o te ceny...we wrzesniu zrobilam aborcyjna u mojego weta suce ok 35 kg,wiekszej od labka..za 240 zl...z antybiotykiem,...

Posted

U mnie strerylka suki 35 kg, za 400 byla... Tak na ogol jest na Ursynowie i w okolicach...
Musialam miec tylko konierz...
BTW, wiecie czasem jazda po miescie tez doklada kasy,bo paliwo...

JESTESCIE SUPER, ZE WAM SIE UDALO!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
mru, dziekuje :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: