mru Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 tory tutaj... http://www.dogomania.pl/threads/192474-wr%C3%B3ci%C5%82-na-tory-ze-sznurem-na-szyi-i-ca%C5%82y-we-krwi.-a-z-nim-dw%C3%B3ch-koleg%C3%B3w./page8 Quote
yumanji Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Jakas koncepcja ,co z psami po wylapaniu ewentualnym? Quote
P78 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Nadal zadna, a sa zgloszenia juz o kolejnych :(:(:( Quote
yumanji Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Paulina78 napisał(a):Nadal zadna, a sa zgloszenia juz o kolejnych :(:(:( No dobra...ale jakikolwiek gry plan ?pojedziemy w sobote i co? Quote
P78 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Jedna z osob na Dogo, zaproponowala troche, nawet sporo kasy na psy z torow, tych psow nie ma jak na razie-jutro znow jedziemy szukac...,a tu potrzeba jest nagla.Wiec moze ta osoba zdecyduje sie pomoc w tej sprawie. Ja nie wiem jakie sa dalsze plany, suki na bank do sterylek, to nam da troche czasu,pies jeden chyba ma jakis dt na sekundke-tak mru??? A dwa? Nic nie wiem... Quote
yumanji Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Paulina78 napisał(a):Jedna z osob na Dogo, zaproponowala troche, nawet sporo kasy na psy z torow, tych psow nie ma jak na razie-jutro znow jedziemy szukac...,a tu potrzeba jest nagla.Wiec moze ta osoba zdecyduje sie pomoc w tej sprawie. Ja nie wiem jakie sa dalsze plany, suki na bank do sterylek, to nam da troche czasu,pies jeden chyba ma jakis dt na sekundke-tak mru??? A dwa? Nic nie wiem... Czytalam ...Kurylec...a sterylki gdzie robicie i za ile?wybacz te dociekliwosc,ale to nie w zlej wierze,tylko tak sie zastanawiam... Quote
P78 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Spoko :), zadna tajemnica :), ale tego nie wiem,to juz sprawy finansowe, mru pewnie wie :)? Quote
mru Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 na razie kolejne próby łapania. a sterylki - ma ktoś gdzieś jakieś zniżki? my stałych nie mamy... Quote
yumanji Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 mru napisał(a):na razie kolejne próby łapania. a sterylki - ma ktoś gdzieś jakieś zniżki? my stałych nie mamy... A po ile robicie ,tak mniej wiecej? Quote
mtf zalesie Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 kiedys dla suki w zawansowanej ciazy proponowano klinike pankracy w radomiu gdzie robia aborcyjne w kazdym stadium i moga przertrzymac kilka dni,ulgi tam miala jedna z dogomaniaczek z radomia/nicku nie pamietam ale osoby z radomia napewno wiedza/.doloze sie tez do czegos w zaleznosci od potrzeb ale po 8 stycznia bo jutro wyjezdzam Quote
sleepingbyday Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 o kórej jedziecie w sobotę? w niedzielę moge sie przejechac, w sobotę to zalezy od godziny i tego, czy będę zywa..... co do zniżek, moje wetkiz awsze daja jakies zniżki bezdomniakom, ale pewnie nie jakies super ogromne, a i przetrzymac mogą tylko do zamknięcia gabinetu. Quote
mru Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Ola, jakoś jak większość będzie mogła. ciemno się robi po 15 - to tak, żeby mieć tam chwilę na miejscu... za sterylkę aborcyjną suki ok 20 kg. zapłaciliśmy niedawno troche ponad 400 zł. - przetrzymać można jeśli jest miejsce Quote
Abrakadabra Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 mru napisał(a):Ola, jakoś jak większość będzie mogła. ciemno się robi po 15 - to tak, żeby mieć tam chwilę na miejscu... za sterylkę aborcyjną suki ok 20 kg. zapłaciliśmy niedawno troche ponad 400 zł. - przetrzymać można jeśli jest miejsce Ale za samą sterylkę? Czy zabieg ze szpitalikiem i pobytem "po"? Quote
mru Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 ubranko, leki itp. bez pobytu, ew. jeden dzień Quote
mtf zalesie Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 czy szukacie tylko sterylek w warszawie -w warce sa rozsadne ceny Quote
mru Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 mtf, z warszawy nam zawsze łatwiej potem sunię odebrać. czasu jak na lekarstwo... Quote
yumanji Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 mru napisał(a):mtf, z warszawy nam zawsze łatwiej potem sunię odebrać. czasu jak na lekarstwo... Pytalam o te ceny...we wrzesniu zrobilam aborcyjna u mojego weta suce ok 35 kg,wiekszej od labka..za 240 zl...z antybiotykiem,... Quote
P78 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 U mnie strerylka suki 35 kg, za 400 byla... Tak na ogol jest na Ursynowie i w okolicach... Musialam miec tylko konierz... BTW, wiecie czasem jazda po miescie tez doklada kasy,bo paliwo... JESTESCIE SUPER, ZE WAM SIE UDALO!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: mru, dziekuje :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
P78 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Awit napisał(a):Co się udało???? To juz czekam na mru :) Quote
yumanji Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Tattoi napisał(a):Mru przyjdzie gdzies tak o 2:30 :-) Ukrywa sie? Quote
Recommended Posts