matrioszka2 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 odp. nr 2: grzeje mu miejsce na kanapie.;) Quote
AdamS Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Śliczna panienka w kropki właśnie odbyła ze mną trening biegowy. I ja się pytam: dlaczego mnie nikt nie uprzedził, że ten psiak ma kondycję nie do zdarcia :crazyeye: ??? Ona po godzinie biegania nawet nie była zdyszana ... nawet jęzora nie wystawiła ... ktoś mnie wpuścił w maliny :mad: Quote
as_ko Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 A to się rozbestwiła jedna no...jeszcze trochę i Twoje miejsce w łóżku zajmie :evil_lol: Quote
matrioszka2 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 "Po odejściu od kasy - reklamacji nie uwzględnia się".:mad: Quote
AdamS Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Żadnych reklamacji nie przewiduję (Azji bronić będziemy jak niepodległości), ale może jakaś rekompensata ? nowe buty do biegania żebym ją zmusił do wysiłku ... Miejsca w łóżku nie zajmie, co najwyżej przypilnuje, ona doskonale wie kto ją do tego raju sprowadził ;) Quote
E-S Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Od początku mówiłam, że to sunia idealna :loveu: Adamie, żeby mi wysłać PW - trza mnie do znajomych zaprosić :) Quote
matrioszka2 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 AdamS napisał(a):..., ale może jakaś rekompensata ? nowe buty do biegania żebym ją zmusił do wysiłku ... Nowe buty do biegania ... z obciążnikami - dla Azji, żebyś nadążał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... i zrobić aukcję cegiełkową na owe butki.:lol: To trza Was przenieść do działu Mają dom, ale potrzebują pomocy:eviltong::eviltong: Quote
Handzia55 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Witam wszystkich serdecznie! Zupełnie przypadkowo trafiłam na ten wątek i przeczytałam go od deski do deski. Ja też jestem ze Skarżyska. Też mam psiaka adoptowanego z Jędrzejowa od Elizy. Filusia mam od 24.04.2010 r. Cudowny, kochany psiak. Cieszę się niezmiernie, że nareszcie trafiłam na dogomaniaków ze Skarżyska, bo już myślalam, że takich w Skarżysku nie ma. Osobiście poznałam tylko Aquirre, a także wymieniłam chyba ze 2 wiadomosci z Elką. Szczególnie uważnie przeczytałam Wasze opinie o pewnym panu doktorze. Tak się składa, że ja go znam od czasów gdy był małym dzieckiem. Póżniej, w dorosłym już życiu, leczyłam i szczepiłam i niego nasze psy. Z Filusiem też byłam u niego na szczepieniu ale po tym, co tu przeczytałam, zastanawiam się czy nie zmienić weta. Azja na zdjęciach jest śliczna. Może ją kiedyś spotkamy, bo ja z Filusiem czasami chodzę na przydworcowe, a mieszkam na Dolnej Kamiennej. Panu Adamowi, życzę aby ta psinka dała mu tyle szczęścia i radości ile mnie daje codziennie Filuś. Dobranoc, kochani! Quote
AdamS Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Nie dajmy się tak do końca zwariować z tym wetem. Na szczepienia, czy po tabletki przecież nie będziemy jeździć do Szczecina ;) ale jak jest poważniejsza sprawa i mozna wybierać to chyba lepiej skorzystać z poleconego i sprawdzonego niż takiego który nie ma dobrej renomy... Wszystkich chętnych na spotkanie zapoznawcze zapraszam w sobotę o 12:00 przy klombach obok SDH/Patio, tam gdzieś w okolicach bankomatu wolnostojącego będziemy. No chyba że nastapi jakieś pogodowe załamnie i będzie lało jak z cebra to wtedy siedzimy w domku. ps. "Adams ciacho" - przez wrodzoną skromność nie zaprzeczę :p Quote
Handzia55 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Super! Filuś i jego pańcia meldują gotowość przybycia na spotkanie zapoznawcze, jeżeli tylko pogoda pozwoli. Quote
Handzia55 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Ale ja nie umiem. W komputerze mam zdjęcia i mogę wysłać mejla , jeśli sobie życzysz naturalnie wraz z upoważnieniem do wrzucenia na wątek. Ja, niestety, jestem cieniutka w tych rzeczach, nawet emotikonek nie umiem tu wkleić, a cóż dopiero mówić o zdjęciach. Quote
E-S Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 AdamS napisał(a):A jak usunąć posta ? Na tym wątku nie da się usunąć całego postu, nie wiem co As-co zrobiła. Natomiast na niektórych innych wątkach wchodzisz w edycję postu i na górze wyświetla się okienko do zaznaczenia podpisane: delate this post, zaznaczasz, klikasz OK i załatwione. Quote
evel Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 E-S napisał(a):Na tym wątku nie da się usunąć całego postu, nie wiem co As-co zrobiła. Natomiast na niektórych innych wątkach wchodzisz w edycję postu i na górze wyświetla się okienko do zaznaczenia podpisane: delate this post, zaznaczasz, klikasz OK i załatwione. Niestety, też nie zawsze, ogólnie znowu jakieś cyrki na dogo, posty skaczą, znikają, pojawiają się :niewiem: Quote
AdamS Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 To zrobię zdjęcie psiakom w sobotę i wrzucę tutaj. Quote
MaDi Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/200432-O%C5%9Brodek-Rehabilitacji-Dzikich-Zwierz%C4%85t-LSOZ Quote
koosiek Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek przerażonego psiego dzieciaka, który ma czas tylko do niedzieli! Jeżeli do tego czasu nie zostanie zabrany ze schroniska, na resztę życia wyląduje na łańcuchu :placz: Ma miejsce w hotelu, ale prawie nie ma deklaracji, a ja nie będę w stanie go zabrać, jeśli nie będzie miał chociaż połowy miesięcznej deklaracji :placz: Wątek Dinga: http://www.dogomania.pl/threads/200414 Quote
matrioszka2 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Zapraszam na bazarek na nowodworskie. Nie sugerujcie się roboczym tytułem; nie mogę go zmienić mimo usilnych starań.:shake:Czekam na pomoc moderatora. Zakupy można robić JUŻ.:lol: http://www.dogomania.pl/threads/200602-NIE-PISA%C4%86-robi-si%C4%99-..... Quote
anita_happy Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Jak ja WAS lubie poczytac - już mi lepiej....a na diecie jestem i suki tez! Quote
E-S Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 anita_happy napisał(a):Jak ja WAS lubie poczytac - już mi lepiej....a na diecie jestem i suki tez! A ja jeszcze bardziej schudłam przez tą robotę i gonitwę, spanie po 4 h na dobę i jazdy po 600 km dziennie z red bullem na śniadanie, obiad i kolację ... już nawet nie ważę 40 kg ... cycki mi całkiem znikną :placz: Bugi będzie mieć większe niż ja :placz: Quote
matrioszka2 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Po co Ci cycki ? Za to Red Bull doda Ci skrzydeł :angel: Quote
E-S Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 matrioszka2 napisał(a):Po co Ci cycki ? Za to Red Bull doda Ci skrzydeł :angel: Jak to po co mi cycki ? do identyfikacji z płcią ! Wiem, wiem, skrzydlate anioły są bezpłciowe w/g poniektórych, ale niekoniecznie chcę być aniołem. Nudne takie życie mają. Cytrynówki z lubelskiego Polmosu nie piją boby zaraz kolizji narobiły powietrznych a kluczyków od skrzydeł przeż nie zabierzesz, nie ? Psów nie mają, nie wiem, Bóg nie pozwala, czy kto ? Nie, wiesz, nie chcę. Wolę mieć cycki niż skrzydła. PS. czy skrzydła anielskie mają strefy erogenne ? tak pytam ... :eviltong: Quote
matrioszka2 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 E-S napisał(a): PS. czy skrzydła anielskie mają strefy erogenne ? tak pytam ... :eviltong: Jasne, że mają - u nasady, pod paszkami.:cool3: Cycki, których nie ma - nie mają nigdzie.:eviltong: Quote
anita_happy Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 hahaha....ES dać Ci troche ... moge sie podzielic.. zaraz ...zaraz...ZRBI sie bazarek - oddam troche tłuszczyku do rekonstrukcji cyców... piszesz sie? mój tłuszczyk 30 lat hodowany - z papieramiiiiiiiiiiiii :P i tak od Azji..psów...poprzez robaki trafiliśmy do sedna - CYCKI ES - są..czy ich ni ma Quote
Recommended Posts