AdamS Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 W związku z tym, że sprawa cycków wynikła z adpocji Azji, czuję się w obowiązku dokonania wizyty poadopcyjnej ze szczególnym naciskiem poszukiwania rzeczonych - onych, z ewentualną opcją na rozszerzenie poszukiwań zgodnie z życzeniem wizytowanej (o ile zgłosi taką potzrebę w trakcie seansu). Mam jeszcze trochę zaległego urlopu - na kiedy bukować ? ps. żeby nie było OT dodam, że dzisiaj mija okrągła (tygodniowa) rocznica pobytu Azji u nas :D Quote
E-S Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 AdamS napisał(a):W związku z tym, że sprawa cycków wynikła z adpocji Azji, czuję się w obowiązku dokonania wizyty poadopcyjnej ze szczególnym naciskiem poszukiwania rzeczonych - onych, z ewentualną opcją na rozszerzenie poszukiwań zgodnie z życzeniem wizytowanej (o ile zgłosi taką potzrebę w trakcie seansu). Mam jeszcze trochę zaległego urlopu - na kiedy bukować ? ps. żeby nie było OT dodam, że dzisiaj mija okrągła (tygodniowa) rocznica pobytu Azji u nas :D He, he, he, zamierzam skorzystać z oferty Anity :D Anitka, grupa krwi 0 Rh + ? wiesz, żeby nie odrzuciło przeszczepu ! :D Proszę, okrągły tydzień, ale ten czas błyskawicznie leci ... otóż to, muszę pędzić. Quote
matrioszka2 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Ja też 0Rh+.Mogę oddać nieco z bioder- kiecka Ci się ładnie układać będzie.:cool3: AdamS, Ty spryciarzu, nie odwracaj sytuacji :evil_lol:; poadopcyjna u Ciebie , a nie u E-S ... :mad: Quote
E-S Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 :D a rodzina to czyta ? :D :D :D zrobiłam stronę na fb myśliwskim do adopcji: http://www.facebook.com/album.php?aid=19632&id=100001790997578#!/pages/Psy-mysliwskie-w-potrzebie/103640539712546 Quote
matrioszka2 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 E-S, jak Ty coś palniesz ....:mdleje: No risk, no fun - jak mówią Rosjanie.;) Quote
E-S Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 matrioszka2 napisał(a):E-S, jak Ty coś palniesz ....:mdleje: No risk, no fun - jak mówią Rosjanie.;) Eee, ale że co palnęłam ? bo nie wiem ... :oops: Quote
matrioszka2 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 E-S napisał(a)::D a rodzina to czyta ? :D :D :D No tu .:evil_lol: Quote
E-S Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 No ale że co jest niestosownego ? w moim pytaniu ? Kurde mało kumata jestem, nie wiem czy z urodzenia czy z racji przepracowania i dnia i pory ... matrioszka2 napisał(a):No tu .:evil_lol: Quote
matrioszka2 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 No kurde, jak rodzina może czytać takie teksty AdamaS ? :crazyeye:Bez bólu zębów.No weź ... Przecież on nie powinien tego przeżyć :mad: Quote
E-S Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 matrioszka2 napisał(a):No kurde, jak rodzina może czytać takie teksty AdamaS ? :crazyeye:Bez bólu zębów.No weź ... Przecież on nie powinien tego przeżyć :mad: Hm ... dalej nie czaję. Moja rodzina czyta, to pytam czy inna rodzina też czyta, nie ? No nie wiem o co się rozchodzi bo ja problemu nie widzę .... Czemu ktoś miałby nie przeżyć ? to wirtual. Publiczny w dodatku. Quote
AdamS Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Ale o co chodzi ? Była u nas PA, Anita napisała że rodzina normalna, to jak ja teraz wszystkim powiem że się nie dowiedzą co z cyckami ? To jakby książkę wywalić przed doczytaniem ostatniego rozdziału... ps. właśnie wróciliśmy z porannej przebieżki i spotkaliśmy na niej dwa miniaturowe klony Azji rasy .... coś tam .... terier - szukam w necie bo pan niewyraźnie mówił.................. Parson Russell Terrier suka biała z brązową łatą na głowie, szczeniaki tricolor z rozkładem jak Azja - oba na sprzedaż po 900 zł jak mnie właściciel poinformował Quote
MaDi Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Pewnie miał jack russell terriery...bez rodowodu:( Quote
E-S Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 MaDi napisał(a):Pewnie miał jack russell terriery...bez rodowodu:( Azja o niebo ładniejsza od jrt. Ona jest zjawiskowo piękna. :loveu: I cieszę się, że zagadnienie znikających cycków, przeszczepu od Anity :D oraz co rodzina czyta a czego nie czyta przestała być problemem. Choć nadal nie pojmuję dlaczego było ???:crazyeye: Quote
AdamS Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 A było ? Pewnie Ci się coś przeczyt(słysz)ało. Zaraz idziemy na umówioną randkę. Obiecuję pikantne zdjęcia ;) Quote
E-S Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 W/g Matrioszki było :crazyeye: To idźcie na randkę a my czekamy na foto-reportaż :) Fajnej zabawy ! Quote
AdamS Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 I po pierwszej randce. Filuś z wiadomych względów próbował od czasu do czasu zwrócić uwagę Azji na siebie. Dama była jednak dostojna i do złamania konwenansów nie doszło. Po sterylce mamy zaproszenie do Filusia, domek z podwórkiem - będzie miejsce do szaleństw... Quote
AdamS Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Anita odezwij się, mam chętnych na adopcję szczeniaka Quote
anita_happy Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 odzywam się - mam nadzieje, ze mam was FON!!!!w komie jeszcze... MAM - no jakby mogła nie miec... szczyle trzeba zabierac z DT - kurna - jeden na parwo z innego pokoju sie pochorował.. FUc...king KOT!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Elka_Ka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Fajne psiaczki:happy1: Muszę je sobie zapamiętać coby Was zaczepić jak się spotkamy;) Azja z kształtu podobna trochę do mojej znajdy tylko kolor i wielkość nie ta Quote
Handzia55 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Azja śliczna dziewczyna, a jej pańcio bardzo sympatyczny. Filuś zabiegał o względy ślicznotki ale ona takich kurdupelków nie lubi. Zapraszał ją do zabawy na różne sposoby. Nawet w uszko ją polizał, a ona na niego warknęła. Nie ma chłopak szczęścia do kobiet. Quote
matrioszka2 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Mówiłam , że to Gracja (a nie Azja ;)).Damulka.Fiu,fiu. Ona taka ponętna, bo w moich "ciuchach": eleganckich szeleczkach i twarzowej (dżezi end freszi) obróżce.A co - panna posażna.:lol: Quote
E-S Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 No, a moją smyczką przepinaną z dodatkowymi kółkami najlepszą do auta wzgardzili ... :( Quote
matrioszka2 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 A bo to się znają ...:razz::evil_lol: Hm... a może właśnie się poznali :roll: i nie chcieli Cię nadużywać .Chciałabyś być naciągnięta i nadużyta ?:grin::grin::grin: Quote
Recommended Posts