Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W związku z tym, że sprawa cycków wynikła z adpocji Azji, czuję się w obowiązku dokonania wizyty poadopcyjnej ze szczególnym naciskiem poszukiwania rzeczonych - onych, z ewentualną opcją na rozszerzenie poszukiwań zgodnie z życzeniem wizytowanej (o ile zgłosi taką potzrebę w trakcie seansu). Mam jeszcze trochę zaległego urlopu - na kiedy bukować ?

ps. żeby nie było OT dodam, że dzisiaj mija okrągła (tygodniowa) rocznica pobytu Azji u nas :D

Posted

AdamS napisał(a):
W związku z tym, że sprawa cycków wynikła z adpocji Azji, czuję się w obowiązku dokonania wizyty poadopcyjnej ze szczególnym naciskiem poszukiwania rzeczonych - onych, z ewentualną opcją na rozszerzenie poszukiwań zgodnie z życzeniem wizytowanej (o ile zgłosi taką potzrebę w trakcie seansu). Mam jeszcze trochę zaległego urlopu - na kiedy bukować ?

ps. żeby nie było OT dodam, że dzisiaj mija okrągła (tygodniowa) rocznica pobytu Azji u nas :D

He, he, he, zamierzam skorzystać z oferty Anity :D Anitka, grupa krwi 0 Rh + ? wiesz, żeby nie odrzuciło przeszczepu ! :D

Proszę, okrągły tydzień, ale ten czas błyskawicznie leci ... otóż to, muszę pędzić.

Posted

matrioszka2 napisał(a):
E-S, jak Ty coś palniesz ....:mdleje:
No risk, no fun - jak mówią Rosjanie.;)

Eee, ale że co palnęłam ? bo nie wiem ... :oops:

Posted

No ale że co jest niestosownego ? w moim pytaniu ?
Kurde mało kumata jestem, nie wiem czy z urodzenia czy z racji przepracowania i dnia i pory ...

matrioszka2 napisał(a):
No tu .:evil_lol:

Posted

matrioszka2 napisał(a):
No kurde, jak rodzina może czytać takie teksty AdamaS ? :crazyeye:Bez bólu zębów.No weź ... Przecież on nie powinien tego przeżyć :mad:

Hm ... dalej nie czaję.
Moja rodzina czyta, to pytam czy inna rodzina też czyta, nie ?
No nie wiem o co się rozchodzi bo ja problemu nie widzę ....
Czemu ktoś miałby nie przeżyć ? to wirtual. Publiczny w dodatku.

Posted

Ale o co chodzi ? Była u nas PA, Anita napisała że rodzina normalna, to jak ja teraz wszystkim powiem że się nie dowiedzą co z cyckami ? To jakby książkę wywalić przed doczytaniem ostatniego rozdziału...

ps. właśnie wróciliśmy z porannej przebieżki i spotkaliśmy na niej dwa miniaturowe klony Azji rasy .... coś tam .... terier - szukam w necie bo pan niewyraźnie mówił.................. Parson Russell Terrier
suka biała z brązową łatą na głowie, szczeniaki tricolor z rozkładem jak Azja - oba na sprzedaż po 900 zł jak mnie właściciel poinformował

Posted

MaDi napisał(a):
Pewnie miał jack russell terriery...bez rodowodu:(

Azja o niebo ładniejsza od jrt. Ona jest zjawiskowo piękna. :loveu:

I cieszę się, że zagadnienie znikających cycków, przeszczepu od Anity :D oraz co rodzina czyta a czego nie czyta przestała być problemem. Choć nadal nie pojmuję dlaczego było ???:crazyeye:

Posted

I po pierwszej randce. Filuś z wiadomych względów próbował od czasu do czasu zwrócić uwagę Azji na siebie. Dama była jednak dostojna i do złamania konwenansów nie doszło. Po sterylce mamy zaproszenie do Filusia, domek z podwórkiem - będzie miejsce do szaleństw...

Posted

odzywam się - mam nadzieje, ze mam was FON!!!!w komie jeszcze...
MAM - no jakby mogła nie miec...

szczyle trzeba zabierac z DT - kurna - jeden na parwo z innego pokoju sie pochorował..
FUc...king KOT!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Fajne psiaczki:happy1: Muszę je sobie zapamiętać coby Was zaczepić jak się spotkamy;) Azja z kształtu podobna trochę do mojej znajdy tylko kolor i wielkość nie ta

Posted

Azja śliczna dziewczyna, a jej pańcio bardzo sympatyczny. Filuś zabiegał o względy ślicznotki ale ona takich kurdupelków nie lubi. Zapraszał ją do zabawy na różne sposoby. Nawet w uszko ją polizał, a ona na niego warknęła. Nie ma chłopak szczęścia do kobiet.