Jump to content
Dogomania

PONka Delma po 2 latach w schronisku,ma swoj dom.Jak cudowniie!!! :)

Recommended Posts

• Replies 775
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam do Zabajki z forum zapropnowała żeby przeszukać wystawy jakie się odbywają - ludzie jeżdżą po całej Polsce. Możecie sprawdzić na takich stronach?
Ja nie mam przetarcia - i muszę zaraz znikać z netu

Posted

Dostałam i odpowiedziałam! Nie doszło??? Może to przez ten serwer, bo tak mi sie wczoraj ślimaczyło...

Brązowa doszła do wniosku, ze Delma nie nadaje się na takie podróże, ona jest zbyt nerwowa, mogłaby panikować. To trudny pies i bała sie powierzyć go Konradowi, bo mógłby mieć z nią problemy. Ona nie jest taka mała, jak Zębulka.
Dziękuję Ci za PW, przepraszam, jesli moje nie doszło!

Posted

Kurcze jeszcze tylko jutrzejszy dzień został - bo koleżanka wraca z Warszawy w poniedziałek rano - więc poniedziałek odpada - chyba, że do 9 rano Delma znalazłaby się w Warszawie.
Mam nadzieje, że jednak się uda....

Posted

Szkoda, że się nie udało.
Wczoraj poznałam Delmę osobiście i wiecie co, dostałam buziaka. Ona jest przepiękna i słodziutka, a cioteczkę brązową to kocha jak wariatka.

Posted

tak,Delma to typ,ktory musi miec czlowieka do kochania.Bez tego nie ma Delmy.
bylam zachwycona podejsciem kaerjot do Delmy,sunia jest niesmiala w stosunku do obcych,a kaerjot zasluzyla na buziaka i mogla sunie wyglaskac.
kaerjot,mozesz byc z siebie dumna!