Luna007 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 jaka dzielna sunia!!!!!, tylko cholibka ja jestem teraz kompletnie spłukana...ale 3mam kciuki się uda, jak będę miała jakieś wolne fundusze to oczywiście się dorzucę Quote
Asiaczek Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='nika28']Asiaczek, wszystko jest na pierwszej stronie. Stałych deklaracji mamy tylko 40 zł. Kilka osób deklarowało "coś" jednorazowo, nie wiem jak mam to zapisać. Tattoi, potrzymaj miejsce jeszcze tydzień. Tylko że Nordi nie jest jeszcze wysterylizowana, a w schronisku bez tego jej nie wydadzą. Poprosiłam już o sterylkę, ale dzisiaj jeszcze zadzwonię żeby to było trochę szybciej.[/QUOTE] Co do osób, któe deklarowały wpłaty 1-razowe - po prostu wpisuje ich nicki + jeżeli jest podana kwota - to tę kwotę. Jeżeli nie ma kwoty to wstawiasz znak zapytania. Ale te info powinny się znaleźć w poscie rozliczeniowym. Choćby nawet po to, aby nie było, że ktoś, coś sobie wymyślił... No i co z tą sterylką w schronie? Jaki jest jej koszt? [quote name='Tattoi']Potrzymam miejsce do końca stycznia. Dłużej nie mogę, bo czekaja inne psy. Potem mogę zapisać ja w kolejkę. Sterylizację mozna zrobić u nas w lecznicy- koszt- 250 złotych. To na sytuację, gdyby był problem w schronisku.[/QUOTE] A jaki jest koszt sterylko w schronie? I czy można zrobić ją u Tattoi czy nie? Chodzi mi o jakieś przepisy schroniskowe... Pzdr. Quote
nika28 Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Dzięki Asiaczek za wskazówki :) Sterylka u weta schroniskowego wynosi coś ok. 160 zł, ale oni sami za nią zapłacą. Bez sterylki sunia raczej nie zostanie wydana, trzeba poczekać. Quote
Asiaczek Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 A czy z ta sterylką w schronie zdąży się do końca stycznia? Bo do tego terminu Tattoi może trzymac wolne miejsce dla Nordi... Czy byłby to powód do przyspieszenia tej sterylki w schronie? pzdr. Quote
nika28 Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Jutro będę się widziała z kierowniczką, jedziemy zawieźć do weta suczkę z chorym oczkiem, to poproszę żeby zrobili sterylkę jak najszybciej. Myślę że do końca stycznia zdążymy. Quote
Tattoi Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Spoko dziewczyny. Lepiej zrobić w schronisku, bo wtedy na koszt gminy. Szkoda moczyć własna kasę, niech za coś zapłacą, taka ich rola. Ja miejsce trzymam, jakby coś się przedłużało, to wtedy zaklepię jej miejsce w kolejce na pierwszym miejscu. Chodzi mi o to, żeby ogarnąć sytuację.Dziewczyny pisały o jakimś hotelu w Strzelinie- sprawdźcie koszt, tak samo, jak tę linię na facebooku. Ja na fb nie jestem i nie będę, nawet za dopłatą. To nie jest tak, że ostatniego stycznia powiem won, koniec, do widzenia. Własnie wracając z Józefowa przywiozłam "sobie" psa ze stacji benzynowej. Wyglądał tak, jakby na mnie czekał. Dziwne, bo 4 godziny wcześniej go nie było. Hieh... Quote
jogolcia@pdx Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Jestem na zaproszenie i zapisuję... na razie jestem uwiązana finansowo dookoła, ale będę zaglądać i może coś mi się uda podesłać po 23cim stycznia...Trzymam kciuki! Quote
hankasanok Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ja też jestem i bedę zagladać do suńki! póki co moge trzymac kciuki za psinkę i trzymam! Quote
Nadziejka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 :thumbs::iloveyou:[COLOR=olive]Norduniu z nadzieja ![/COLOR] Quote
k_ofeina Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Zapisuję, ale póki co z finasami do bani:/ Quote
olivetshka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='Tattoi']Spoko dziewczyny. Lepiej zrobić w schronisku, bo wtedy na koszt gminy. Szkoda moczyć własna kasę, niech za coś zapłacą, taka ich rola. Ja miejsce trzymam, jakby coś się przedłużało, to wtedy zaklepię jej miejsce w kolejce na pierwszym miejscu. Chodzi mi o to, żeby ogarnąć sytuację.Dziewczyny pisały o jakimś hotelu w Strzelinie- sprawdźcie koszt, tak samo, jak tę linię na facebooku. Ja na fb nie jestem i nie będę, nawet za dopłatą. To nie jest tak, że ostatniego stycznia powiem won, koniec, do widzenia. Własnie wracając z Józefowa przywiozłam "sobie" psa ze stacji benzynowej. Wyglądał tak, jakby na mnie czekał. Dziwne, bo 4 godziny wcześniej go nie było. Hieh...[/QUOTE] Tattoi, już sprawdzałam - koszt b. podobny, jak u Ciebie. Quote
Asiaczek Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='Tattoi']Spoko dziewczyny. Lepiej zrobić w schronisku, bo wtedy na koszt gminy. Szkoda moczyć własna kasę, niech za coś zapłacą, taka ich rola. Ja miejsce trzymam, jakby coś się przedłużało, to wtedy zaklepię jej miejsce w kolejce na pierwszym miejscu. Chodzi mi o to, żeby ogarnąć sytuację.Dziewczyny pisały o jakimś hotelu w Strzelinie- sprawdźcie koszt, tak samo, jak tę linię na facebooku. Ja na fb nie jestem i nie będę, nawet za dopłatą. To nie jest tak, że ostatniego stycznia powiem won, koniec, do widzenia. Własnie wracając z Józefowa [B]przywiozłam "sobie" psa ze stacji benzynowej[/B]. Wyglądał tak, jakby na mnie czekał. Dziwne, bo 4 godziny wcześniej go nie było. Hieh...[/QUOTE] Bo do dobrych ludzi to psy same ciągną;) Pzdr. Quote
inga.mm Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='Asiaczek']Bo do dobrych ludzi to psy same ciągną;) Pzdr.[/QUOTE] Asiaczek, przekop swoje zasoby do bazarku na Nordi. W piątek mam przekazać komuś, kto po nie przyjedzie przy okazji bytności w Wawie Quote
Belcia Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 zapisane:) sprobuje sie ogarnac jak dziala bazarek bo mam troche rzeczy do sprzedania i postaram sie dopomoc:) Quote
feliksik Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 zapisuję, jak ludzie mogą mieć takie pomysły, żeby robić psu coś takiego Quote
Gabi79 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Jestem na zaproszenie. Niestety nie mogę wspomóc finansowo. Ale zapisuję wątek Quote
diana79 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='ewa gonzales']:thumbs::iloveyou:[COLOR=olive]Norduniu z nadzieja ![/COLOR][/QUOTE] dziękuję za zaproszenie :-) finansowo nie dam rady pomóc ale z ogłoszeniami bardzo chętnie, ona jest podobna do charta, można by np w ogłoszeniach dopisywać że jest to mix charta? na hasło chart na pewno będzie większe zainteresowanie;) Quote
Nadziejka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 :loveu::cool2::iloveyou::sweetCyb:[COLOR=olive]Dia:loveu::loveu:nusiu:loveu:dziekujemy pieknie za przybycie:multi::loveu:niunia jest ociupenke podobna do Harcika Polskiego , naprawde troszke podobna :loveu:[/COLOR] Quote
dudson13 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Jestem na zaproszenie nika. Moge dać 10zł stałej. Quote
kasiek. Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Nordi sarenko ,ogłosiłam cię może kogoś ruszy serce ,a na razie podnoszę Quote
Recommended Posts