Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaka dzielna sunia!!!!!, tylko cholibka ja jestem teraz kompletnie spłukana...ale 3mam kciuki się uda, jak będę miała jakieś wolne fundusze to oczywiście się dorzucę

Posted

[quote name='nika28']Asiaczek, wszystko jest na pierwszej stronie. Stałych deklaracji mamy tylko 40 zł.
Kilka osób deklarowało "coś" jednorazowo, nie wiem jak mam to zapisać.
Tattoi, potrzymaj miejsce jeszcze tydzień.
Tylko że Nordi nie jest jeszcze wysterylizowana, a w schronisku bez tego jej nie wydadzą. Poprosiłam już o sterylkę, ale dzisiaj jeszcze zadzwonię żeby to było trochę szybciej.[/QUOTE]
Co do osób, któe deklarowały wpłaty 1-razowe - po prostu wpisuje ich nicki + jeżeli jest podana kwota - to tę kwotę. Jeżeli nie ma kwoty to wstawiasz znak zapytania.
Ale te info powinny się znaleźć w poscie rozliczeniowym. Choćby nawet po to, aby nie było, że ktoś, coś sobie wymyślił...
No i co z tą sterylką w schronie? Jaki jest jej koszt?

[quote name='Tattoi']Potrzymam miejsce do końca stycznia. Dłużej nie mogę, bo czekaja inne psy. Potem mogę zapisać ja w kolejkę. Sterylizację mozna zrobić u nas w lecznicy- koszt- 250 złotych. To na sytuację, gdyby był problem w schronisku.[/QUOTE]
A jaki jest koszt sterylko w schronie?
I czy można zrobić ją u Tattoi czy nie? Chodzi mi o jakieś przepisy schroniskowe...

Pzdr.

Posted

Dzięki Asiaczek za wskazówki :)

Sterylka u weta schroniskowego wynosi coś ok. 160 zł, ale oni sami za nią zapłacą. Bez sterylki sunia raczej nie zostanie wydana, trzeba poczekać.

Posted

A czy z ta sterylką w schronie zdąży się do końca stycznia? Bo do tego terminu Tattoi może trzymac wolne miejsce dla Nordi... Czy byłby to powód do przyspieszenia tej sterylki w schronie?

pzdr.

Posted

Jutro będę się widziała z kierowniczką, jedziemy zawieźć do weta suczkę z chorym oczkiem, to poproszę żeby zrobili sterylkę jak najszybciej. Myślę że do końca stycznia zdążymy.

Posted

Spoko dziewczyny. Lepiej zrobić w schronisku, bo wtedy na koszt gminy. Szkoda moczyć własna kasę, niech za coś zapłacą, taka ich rola. Ja miejsce trzymam, jakby coś się przedłużało, to wtedy zaklepię jej miejsce w kolejce na pierwszym miejscu.
Chodzi mi o to, żeby ogarnąć sytuację.Dziewczyny pisały o jakimś hotelu w Strzelinie- sprawdźcie koszt, tak samo, jak tę linię na facebooku. Ja na fb nie jestem i nie będę, nawet za dopłatą.
To nie jest tak, że ostatniego stycznia powiem won, koniec, do widzenia.

Własnie wracając z Józefowa przywiozłam "sobie" psa ze stacji benzynowej. Wyglądał tak, jakby na mnie czekał. Dziwne, bo 4 godziny wcześniej go nie było. Hieh...

Posted

[quote name='Tattoi']Spoko dziewczyny. Lepiej zrobić w schronisku, bo wtedy na koszt gminy. Szkoda moczyć własna kasę, niech za coś zapłacą, taka ich rola. Ja miejsce trzymam, jakby coś się przedłużało, to wtedy zaklepię jej miejsce w kolejce na pierwszym miejscu.
Chodzi mi o to, żeby ogarnąć sytuację.Dziewczyny pisały o jakimś hotelu w Strzelinie- sprawdźcie koszt, tak samo, jak tę linię na facebooku. Ja na fb nie jestem i nie będę, nawet za dopłatą.

Własnie wracając z Józefowa przywiozłam "sobie" psa ze stacji benzynowej. Wyglądał tak, jakby na mnie czekał. Dziwne, bo 4 godziny wcześniej go nie było. Hieh...[/QUOTE]
Tattoi, już sprawdzałam - koszt b. podobny, jak u Ciebie.

Posted

[quote name='Tattoi']Spoko dziewczyny. Lepiej zrobić w schronisku, bo wtedy na koszt gminy. Szkoda moczyć własna kasę, niech za coś zapłacą, taka ich rola. Ja miejsce trzymam, jakby coś się przedłużało, to wtedy zaklepię jej miejsce w kolejce na pierwszym miejscu.

Własnie wracając z Józefowa [B]przywiozłam "sobie" psa ze stacji benzynowej[/B]. Wyglądał tak, jakby na mnie czekał. Dziwne, bo 4 godziny wcześniej go nie było. Hieh...[/QUOTE]
Bo do dobrych ludzi to psy same ciągną;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Bo do dobrych ludzi to psy same ciągną;)

Pzdr.[/QUOTE]
Asiaczek, przekop swoje zasoby do bazarku na Nordi. W piątek mam przekazać komuś, kto po nie przyjedzie przy okazji bytności w Wawie

Posted

[quote name='ewa gonzales']:thumbs::iloveyou:[COLOR=olive]Norduniu z nadzieja ![/COLOR][/QUOTE]

dziękuję za zaproszenie :-) finansowo nie dam rady pomóc ale z ogłoszeniami bardzo chętnie, ona jest podobna do charta,
można by np w ogłoszeniach dopisywać że jest to mix charta? na hasło chart na pewno będzie większe zainteresowanie;)

Posted

:loveu::cool2::iloveyou::sweetCyb:[COLOR=olive]Dia:loveu::loveu:nusiu:loveu:dziekujemy pieknie za przybycie:multi::loveu:niunia jest ociupenke podobna do Harcika Polskiego , naprawde troszke podobna :loveu:[/COLOR]