Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnieszka_K']przelałam dzisiaj pieniądze te, które zostały do mnie wpłacone - 2128,00 zł
mam nadzieję, że to jakoś pomoże w negocjacjach z hotelikiem[/QUOTE]

Tez mam taka nadzieje. Czekamy na informacje.

Posted

[quote name='BUDRYSEK']bardzo prosimy o ogłoszenia i deklaracje :(

dla Romusia...tego biszkopcika...znalazłby sie hotel ale minimum 300 zl trzeba uzbierac[/QUOTE]

Biszkopcik to jest Rysio. Fochu już robi wypasione allegro chłopakom.
Zobaczymy czy będą jakieś telefony. Kontakt do BUDRYSEK. Jak by nie było odzewu to można zrobić wyróżnione gumtree na Kraków i Małopolskę. Widziałam że jamniczek Pierniczek miał takie. Chyba z tego ogłoszenia znalazł domek?

Posted

kurcze, a u Lilu nie byloby miejsca?, ona za Kubusia i Reksia brala 300zl (za oba) ,to sa dwa nieduze psy , moze znalazloby sie cos tanszego,w zyciu nie uzbieramy tyle kasy, wszystkie psiaki zadluzone..

Posted

Tak ale Reksiu i Kubus byli zakontraktowani na jeden kojec. A te psiaki raczej do kojca się nie nadają. No i nie ukrywam że była to cena wyjątkowo promocyjna. I nie 300 tylko 320zł ;-)

Posted

[quote name='LILUtosi']Tak ale Reksiu i Kubus byli zakontraktowani na jeden kojec. A te psiaki raczej do kojca się nie nadają. No i nie ukrywam że była to cena wyjątkowo promocyjna. I nie 300 tylko 320zł ;-)[/QUOTE]

no tak, ale mimo wszystko trzeba szukac czegos tanszego, bo tylu deklaraxji za nic w swiecie nie uzbieramy..

Posted

wpłaciłam dziś pieniądze stałą i dodatkowe 10 zł,razem 30. Więcej nie dam rady..wszystko w życiu rozbija się o kasę..
z tego co jest na pierwszej stronie to Romuś i Rysio mają stałych tylko 30 zł? i moje 20 to razem 50..na dwa psy.. mało strasznie..
ju pisałam ,ale powtórzyć nie zaszkodzi :lol: mam fanty jak by ktoś zrobić chciał bazarek, ja nie umiem.

Posted

[quote name='Piromanka']Dzieki!!!! Aukcje REWELACJA!!!
A Rysiek jest tak slodki, ze az dech zapiera w piersiach....[/QUOTE]
Rysiek jest słodki a domku nie widać:shake:

Posted

[quote name='grzenka']Jestem na zaproszenie bakusiowej. Jeśli spłacimy dług Pirusia u psiakiGabi to przeniosę deklarację swoją na Pirusia - 10 zł i deklarację brata - 20 zł.[/QUOTE]

z Pirusia na Pirusia? ;)