bakusiowa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Olena84']Hehe, na bazarek sie zapisalam, ale zaproszenia moge powysylac, moze byc litera C i D, niech tam. Dziękuję. To ja biorę litery E i F. Trzeba kliknąć w użytkownika i zobaczyć kiedy byli aktywni ostatnio. Pościągaj może cioteczki do pomocy. Kto pierwszy chętny zaczyna od G. http://www.dogomania.pl/memberlist.php Quote
BUDRYSEK Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 LILUtosi napisał(a):Zapisze się u chłopaków dłużaków. masz jeszcze te ciuchy na bazarek? ;) Quote
BUDRYSEK Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Dziewczyny bardzo prosze o rozsylanie zaproszen...musimy uzbierac jak najwiecej pieniedzy, bo za chwile cierpliwosc hotelu sie skonczy....ja biorę literki G i H http://www.dogomania.pl/threads/212181-*-*-*-ALE-ODLOT!!!-Wyślij-długi-w-Kosmos!-wystrzałowy-bazarek-Rysia-i-Romusia-do16.08 Quote
Olena84 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ja staram sie spamowac nie tylko na swoje literki ale i znajomych;) Quote
mikoada Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='BUDRYSEK']Dziewczyny bardzo prosze o rozsylanie zaproszen...musimy uzbierac jak najwiecej pieniedzy, bo za chwile cierpliwosc hotelu sie skonczy....ja biorę literki G i H http://www.dogomania.pl/threads/212181-*-*-*-ALE-ODLOT!!!-Wyślij-długi-w-Kosmos!-wystrzałowy-bazarek-Rysia-i-Romusia-do16.08 Jeśli przyjmiecie pomoc chcącego wrócić uciekniera to ja porozsyłam zaproszenia do M i N. Quote
BUDRYSEK Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='mikoada']Jeśli przyjmiecie pomoc chcącego wrócić uciekniera to ja porozsyłam zaproszenia do M i N. za "kare" musisz jeszcze zrobic O ;) to brakuje jeszcze kogos do I, J, K, L, Ł i od P w doł :( Quote
mikoada Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='BUDRYSEK']za "kare" musisz jeszcze zrobic O ;) no i cóż mam zrobić przyjmuję taką karę posłusznie na "klatę" Quote
Klaudus__ Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='mikoada']no i cóż mam zrobić przyjmuję taką karę posłusznie na "klatę" Kto to do Nas powrócił... :o :lol: WITAMY! :) Quote
mikoada Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='Klaudus__']Kto to do Nas powrócił... :o :lol: WITAMY! :) Witam również :) Quote
bakusiowa Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Pozwole sobie zrobić zestawienie osób wysyłających zaproszenia na bazarek kosmiczny, tutaj wstawiam linka bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/212181-*-*-*-ALE-ODLOT!!!-Wy%C5%9Blij-d%C5%82ugi-w-Kosmos!-wystrza%C5%82owy-bazarek-Rysia-i-Romusia-do16.08 Lili8522- A , B Olena84- C , D bakusiowa - E , F, I, J BUDRYSEK - G , H mikoada - M , N , O tofikowa - P bakusiowa -Q, R, W, V Quote
Agnieszka_K Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 ja jeszcze pojutrze jakieś 40 osób zaproszę, przepraszam jutro totalnie nie ma mnie przy komputerze - proszę też o pilnowanie rakiet i bazarku;) Quote
bakusiowa Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Cioteczki latające po pszczyńskich wątkach i nie tylko proszone są o pomoc w wysyłaniu zaproszeń. Proszę o zapisy na poszczególne litery alfabetu. Quote
BUDRYSEK Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 [quote name='bakusiowa']Cioteczki latające po pszczyńskich wątkach i nie tylko proszone są o pomoc w wysyłaniu zaproszeń. Proszę o zapisy na poszczególne litery alfabetu. nikt juz nie pomoze? :( Quote
bakusiowa Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 BUDRYSEK napisał(a):nikt juz nie pomoze? :( A no nie ma chętnych :shake: Quote
BUDRYSEK Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Dlaczego wszyscy sie mnie boją ? http://www.dogomania.pl/threads/2124...sie-mnie-boją-( Quote
Tofikowa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Czy literka P jest już zajęta? Jeśli nie to zgłaszam się. Quote
Olena84 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Czy macie czasem problem z zaproszeniami wysylanymi na czyjs profil? Quote
bakusiowa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='Tofikowa']Czy literka P jest już zajęta? Jeśli nie to zgłaszam się. Możesz wysyłać na P. Tylko nie wysyłaj paros, poker, polubek bo ja już wyslałam. Ja załatwiłam E, F i skończę jutro R. Wpiszę cię na listę. Nie można wysłać na czyjś profil jak ma przepełnioną skrzynkę, jest zbanowany albo może sobie nie życzy. Lista na zapisy jest w poscie 435. Quote
mikoada Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Podpowiedzcie mi dziewczyny kto do tej pory był księgowym chłopców monika083 czy Avilia?? Troszkę się tu pogubiłam...Czy ja również mam przejąć księgowość czy tylko prowadzenie wątku?? Quote
monika083 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='mikoada']Podpowiedzcie mi dziewczyny kto do tej pory był księgowym chłopców monika083 czy Avilia?? Troszkę się tu pogubiłam...Czy ja również mam przejąć księgowość czy tylko prowadzenie wątku??[/QUOTE] teraz ja jestem ksiegowa , aktualne rozliczenie w 2gim poscie, dopisalam przed chwila dwie wplaty:) Quote
mikoada Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 monika083 napisał(a):teraz ja jestem ksiegowa , aktualne rozliczenie w 2gim poscie, dopisalam przed chwila dwie wplaty:) OK dziękuję za info :) Quote
mikoada Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Jaka tu cisza u chłopaków, za to na odlotowym bazarku jest poruszenie :) Quote
Recommended Posts