Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mikoada']Jeśli przyjmiecie pomoc chcącego wrócić uciekniera to ja porozsyłam zaproszenia do M i N.

za "kare" musisz jeszcze zrobic O ;)

to brakuje jeszcze kogos do I, J, K, L, Ł i od P w doł :(

Posted

[quote name='bakusiowa']Cioteczki latające po pszczyńskich wątkach i nie tylko proszone są o pomoc w wysyłaniu zaproszeń. Proszę o zapisy na poszczególne litery alfabetu.

nikt juz nie pomoze? :(

Posted

[quote name='Tofikowa']Czy literka P jest już zajęta? Jeśli nie to zgłaszam się.
Możesz wysyłać na P. Tylko nie wysyłaj paros, poker, polubek bo ja już wyslałam. Ja załatwiłam E, F i skończę jutro R. Wpiszę cię na listę. Nie można wysłać na czyjś profil jak ma przepełnioną skrzynkę, jest zbanowany albo może sobie nie życzy. Lista na zapisy jest w poscie 435.

Posted

Podpowiedzcie mi dziewczyny kto do tej pory był księgowym chłopców monika083 czy Avilia?? Troszkę się tu pogubiłam...Czy ja również mam przejąć księgowość czy tylko prowadzenie wątku??

Posted

[quote name='mikoada']Podpowiedzcie mi dziewczyny kto do tej pory był księgowym chłopców monika083 czy Avilia?? Troszkę się tu pogubiłam...Czy ja również mam przejąć księgowość czy tylko prowadzenie wątku??[/QUOTE]

teraz ja jestem ksiegowa , aktualne rozliczenie w 2gim poscie, dopisalam przed chwila dwie wplaty:)