Awit Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Tyle ogłoszeń i cisza? Biedne chłopaki. Quote
Olena84 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 A jak jego sytuacja finansowa? Mam nadzieje, że hotelik nie wsciekly za bardzo:(. Quote
hotelamok Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 W tym miesiącu dostałam wpłatę w kwocie 300zł. Dług w hotelu na dzień 30.09.2011 wynosi 3938 zł. Nie jestem w stanie dłużej ich utrzymywać :( Budrysku wysłałam ci e-maila z prośbą byś przekazała go również Klaudii, ona również jest opiekunem psów Quote
monika083 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 niefajnie:( dziewczy organizujace ''odlotowy bazarek'',moglybyscie juz przelac te pieniazki do hoteliku i najwyzej dalej bazar przedluzac? Bo tam juz sie ladna suma uzbierala. Jutro przeleje tez co jest na moim koncie. Quote
Olena84 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 No pewnie ze przelejcie! To jakies 3000tys! Teraz widze ze 2200zl, wydawalo mi sie ze dobijalo do 3tys... Juz mi sie chyba te bazarki myla.. Quote
Klaudus__ Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Chłopcy do listopada muszą opuścić hotelik. Ogłaszam Ich - ale zupełna cisza - koszmar. Quote
Klaudus__ Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Ada zmień proszę tytuł. I napisz na pierwszej stronie ile wynosi dług i,że do listopada musimy Ich zabrać. Quote
Olena84 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Boże... Juz nawet nie wiem co napisac... To czemu jest saldo 727zl? Quote
monika083 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Olena84']Boże... Juz nawet nie wiem co napisac... To czemu jest saldo 727zl?[/QUOTE] tak, jest na koncie 727 zl, bo byly nowe wplaty, czekalam tylko na przelew z tego bazarku, zeby wyslac calosc..ale wysle to co jest teraz, bo nie wiem kiedy ten bazarek sie skonczy.. ok.przelalam 700zl, zostalo 27 na koncie, jesli dziewczyny z bazarku przeleja calosc to bedzie juz sporo splacone. Quote
Olena84 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Niech przeleja to w sumei wyjdzie 3000 zl, to juz bedzie cos Quote
monika083 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Olena84']Niech przeleja to w sumei wyjdzie 3000 zl, to juz bedzie cos[/QUOTE] tak, napisalam tez na bazarku. Quote
iwoniam Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Romuś to kochany piesek - tak, oczywiście, że go widziałam nieraz - wczoraj tez wygłaskałam tego super milutkiego pieska. Wygląda na swoje lata,ma na pewno z 6-7 jak nie więcej, ale dla kochającego właściciela to chyba żaden kłopot. Mały piesek - zyć będzie długo, a i brama w raju się dobrej duszy otworzy za pomoc maluszkowi... hm. Ogłaszamy.. ! wpłaćcie hotelowi ile macie, suma znaczna, nie ma z czym zwlekać... Quote
Olena84 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Może porobić allegro chociaz Rysiowi za 13.30 to wyroznienie Quote
mania1979 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 wiem ze to nie wielkie pieniądze ale przenoszę swoją deklaracje z Kamy która była u zuzki [*] tj 20 zł na te psiaki, czy one są wspólnie czy to musi być deklaracja na jednego z nich? . W miarę możliwości postaram się jakis grosz więcej. moge podarować fanty na bazarek jak by ktoś robił- ja nie potrafię. no nie wiem jak jeszcze moge pomóc... Quote
BUDRYSEK Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='mania1979']wiem ze to nie wielkie pieniądze ale przenoszę swoją deklaracje z Kamy która była u zuzki [*] tj 20 zł na te psiaki, czy one są wspólnie czy to musi być deklaracja na jednego z nich? . W miarę możliwości postaram się jakis grosz więcej. moge podarować fanty na bazarek jak by ktoś robił- ja nie potrafię. no nie wiem jak jeszcze moge pomóc...[/QUOTE] bardzo dziękujemy :) prosze, niech ktos ulozy jakis fajny, ktotki tekst o Chłopakach Quote
Olena84 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ale piekne teksty sa o obu w pierwszym poscie;). Dzis postaram sie wyprosic o allegro Quote
bakusiowa Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Pisałam wczoraj do BUDRYSEK w sprawie tekstów dla Rysia i Romusia. Fochu robi allegra więc ją poproszę. Te teksty które są na początku wątku mogą być ale uzupełnione o więcej wiadomości o zachowaniu i charakterach psów. Zapłacę za allegro wyróżnione i podświetlone dla obydwóch. W razie potrzeby zaraz się odnowi. Jednak żeby pieniądze nie zostały zmarnowane i było poczucie że zrobiono wszystko co było w mocy to teksty muszą być uzupełnione. Proszę żeby ktoś tym się zajął bo ja nie mam czasu. Wysyłam cały czas zaproszenia na kosmiczny i mam też na głowie psa Blekiego któremu muszę załatwić allegro bo ma tylko 100 zł deklaracji. Quote
Piromanka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Podniose chlopakow, bo tu sytuacja rozpaczliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts