justynavege Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 :loveu: ciotka Ty przyjedz lepiej :evil_lol: Almetka jest wspaniała :multi: jak wszystkie psiaki bezdomne ze Starachowic sa takie to zapraszam do adopcji Quote
justynavege Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Majaa napisał(a):Jakie śliczne fotki Cudów dokonałyście, że Alma tak się prezentuje! :loveu: A co z jej zdrówkiem? I jedzonkiem? Alusia jest w dobrej formie , zajada suchą karmę zmieszaną z puszkową i coraz bardziej staje się ufna :loveu: moja ulubiona córeczka :loveu: Quote
yewcia1 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 justynavege napisał(a):Alusia jest w dobrej formie , zajada suchą karmę zmieszaną z puszkową i coraz bardziej staje się ufna :loveu: moja ulubiona córeczka :loveu: Siostra napisz co u Almusi;) Quote
justynavege Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Już donoszę :) Alma na dobre zadomowiła się w Uciechowie nabiera zaufania do ludzi suczki uciechowskie Lisiczka Dianka i Myszka calują Alusię po pysiu podskakujać( sa malutkie ) a Ala zdziwiona o co chodzi :evil_lol: Alusia to wspanialy psiak :loveu: Quote
yewcia1 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='justynavege']Już donoszę :) Alma na dobre zadomowiła się w Uciechowie nabiera zaufania do ludzi suczki uciechowskie Lisiczka Dianka i Myszka calują Alusię po pysiu podskakujać( sa malutkie ) a Ala zdziwiona o co chodzi :evil_lol: Alusia to wspanialy psiak :loveu: Almusia na spacerku:lol: Quote
Kar0la Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Od razu wygląda na młodszą. Jest śliczna. :loveu: Oj Alma spadł mi kamień z serca. Quote
justynavege Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Wiecie pierwsze dni pobytu Alusi w Uciechowie.... wtedy myślałam ze duuuuzo czasu będzie musiało upłynąć zanim Alma zaufa ale zrobiła nam piękną niespodziankę i nie ejst juz takim dzikuskiem Quote
yewcia1 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Jeszcze troszke i Almusia będzie miała nowy domek:loveu: Quote
zdrojka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Wspaniała wiadomość :multi: Ale nie zapeszajmy i czekamy na wieści. Quote
Majaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dokonaliście cudów w oswajaniu Almy! Wygląda super ! I jak widać zachowuje się super! Dzięki Wam wszystkim! Kiedy Alma pojedzie do nowego domku ? I czy możemy liczyć na fotorelacje z tego domku? Quote
justynavege Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Majaa przyszły pan Alusi już jest poinformowany że sunia czeka ale wspominałąm wczesniej ze jest to zapracowana rolniczo osoba wiec nie wiem kiedy przyjdzie po Alutkę, bedzie na bank relacja :) jesli chodzi o mnie to myślę ze pobyt w schronisku Uciechowskim dziala na razie na Almy korzyść , dziewczyna uczy się ludzi :loveu: A z zachowania Alusia ma 5 z plusem jest kochaną dziewczynką , gdybym mogła pozwolić sobie na psiaka w domu byłaby to Alma :loveu: Quote
Majaa Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Wierzę, Justyno! Wierzę! Przecież Alma tylko musiała poznać co to znaczy ludzie i czas jej poświęcany Czekamy na informacje dalsze z Uciechowa! Quote
justynavege Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 uwaga donoszę :cool3: Alka juz się zadomowiła , poznać to po tym ze jak tylko weszłam do schronu usłyszałam jej szczekanie( pierwszy raz !!) cieszy się jak opętana bo wie ze zaraz spacerek :loveu: ba Alutka dotąd znosiła pokornie obcałowywanie po pysiu przez Diankę Lisię i Myszkę z ktorymi chodzi na spacery .......... dziś powiedziała warknięciem na całuski Lisi stop ........ przyznam ze się wystraszyłam ale okazało się ze Aluta po prostu dała do zrozumienia Lisi ze całusków nie chce :loveu: Quote
yewcia1 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Radek napisał(a):Miło czytać dobre wieści :) Oj tak miło:loveu: Jak Alusia przyjechała do Uciechowa to nie chciała wyjść z klatki w busie, a juz po paru dniach taka zmiana;) Alusia super psiak cieszę się, że mogłam ją poznać. Trzymamy kciuki za Alute. Quote
justynavege Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Alutka jest cudowna :) az się nei chce wierzyć ze to psiak co byl bezdomny czysta ( na podeście ma kocyk i na tym reczniczek rowniutko zawsze nie pomerdany jakby w wojsku była ) , posłuszna i z dnia na dzień coraz bardziej ufna , wita szaleńczym merdaniem ogonkiem :loveu: jakbym mogła............ zostałaby moim kanapowcem Quote
Kar0la Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Alma to wspaniała, mądra i łądna sunia. Jak dobrze, że już bezpieczna. Quote
Majaa Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Kar0la napisał(a):Alma to wspaniała, mądra i łądna sunia. Jak dobrze, że już bezpieczna. Oj Kar0la Jak widać wyjątkowo mądra (no może za wyjątkiem tego, ze cioteczka Majaa nie mogła jej pogłaskać przez długi, długi czas :cool3: , ale wiem dlaczego - czasu było brak !) No Almusiu teraz czekamy tylko na tą najważniejszą podróż do nowego domku! Quote
Kar0la Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Może Alma potrzebowała wyciszenia i spokoju. Wreszcie zrozumiała, że ludzka ręka niesie ze sobą nie tylko ból. Quote
justynavege Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Wiecie Alma to pies ktorego sie kocha od razu :loveu: Jest taka mądra na spacerku na długiej smyczy rozumie jak mowię Ala chodż do mnie Bosz czemu ja nie moge jej wziać do domu :( Quote
yewcia1 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 justynavege napisał(a):Wiecie Alma to pies ktorego sie kocha od razu :loveu: Jest taka mądra na spacerku na długiej smyczy rozumie jak mowię Ala chodż do mnie Bosz czemu ja nie moge jej wziać do domu :( Alusia to świetny psiak, tuż po przyjezdzie do Uciechowa wbrew zasadzie ni kucaj do obcego psa - lezałyśmy sobie obie na palecie i opowiadałam Ali, że świat i ludzie nie zawsze są okrutni. Kochana niunia ja tez za nią bardzo tęsknię i też nie mam warunków, ale mam totolotka więc marzę do 22 Quote
Asior Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 No i co???? jesteś juz milionerką ???? :razz: Quote
Jowita Poznań Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 miliona zyczymy z całego serca- to byłby najlepiej spozytkowany milion- tego jestem pewna! :loveu: a Alma jest śliczniutka! Quote
yewcia1 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Asior napisał(a):No i co???? jesteś juz milionerką ???? :razz: Milionerka ze mnie tylko do losowania, dziś cyba też zagram. Quote
Kar0la Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Mnie miliony w totka też skutecznie omijają, a szkoda.:roll: Mam taki piękny plan... Quote
Recommended Posts