rudaa1 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Czekamy z niecierpliwością na wieści od Almusi i oczywiście mogę być one tylko co najwyżej baaardzo doobre:D Quote
yewcia1 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Zbieramy na paliwo dla Almy i nie tylko zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2400946#post2400946 Quote
Majaa Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Dzisiaj wet się rozchorował i sterylki nie było :placz: :placz: :placz: Quote
rudaa1 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Kuuurcze to jakieś fatum normalnie:( Ciągle coś musi stać na przeszkodzie, a przecież Alma nie wymaga dużo...:( Quote
justynavege Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Almusia trzymam kciuki zeby to juz szybko i zebys byla we wlasnym domu nie na ulicy Quote
yewcia1 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Kar0la napisał(a):Jakiś pech prześladuje Almę... Wszystko się musi udać innej opcji nie przewiduje:lol: Quote
yewcia1 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 yewcia1 napisał(a):Wszystko się musi udać innej opcji nie przewiduje:lol: Alma zaprasza tutaj pomóż jej dojechać do domu;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2406601#post2406601 Quote
klusek04 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Jakiś nieopisany pech prześladuje Alme. To już kolejny raz kiedy nie wszystko idzie tak jak należy.:shake: Quote
fala Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Jakoś te wieści o polepszeniu losu Almy mocno przesadzone. Wczoraj wieczorem była nadal na ulicy, dawałam psiakom z Rynku jeść. Alma rządzi - straszy Małą i gryzie Aresa. Szefowa - ale nadal na ulicy. Ani sterylki, ani domu.:shake: Quote
Kar0la Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Oby się coś ruszło, bo jeszcze się domek Almy rozmyśli.:-( Quote
justynavege Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Domek na razie sie nie rozmyslil ale przeciaga sie to wszystko :( Almo :-( Quote
Kar0la Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Żeby ta sterylka już się odbyła. Quote
yewcia1 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 justynavege napisał(a):czekam na wiesci co u Almusi Przypominam, ze zbieramy na paliwo na transport, każdy litr się liczy. Skarpeta na transport jest założona na Uciechowie. Ponieważ zbieramy na transport dla Almy, Maggy oraz darów dla Uciechowa, wszytko w jednym kierunu Starachowice - Wrocław Tutaj link do bazarku aukcja na paliwo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34081 Proszę o wsparcie w imieniu wszytkich psiaków;) Quote
Kar0la Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Alma ile jeszcze będziesz czekać??? Quote
yewcia1 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Kar0la napisał(a):Alma ile jeszcze będziesz czekać??? Dzisiaj wraca Majaa więc może nam coś dziś lub jutro powie? Quote
Majaa Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Wróciłam i .... jestem wściekła do potęgi n-tej !!!! Pierwsze co, to oczywiście spotkałam Almę na Rynku Jutro czeka mnie poważna rozmowa z p. Januszem ! Alma miała być do mojego powrotu wysterylizowana i czekać u niego na transport. Tym bardziej, że transport dogrywamy ! Mam przeczucie, że chodzi o weta - niestety pewnym ludziom nie daje się przetłumaczyć, że weci niektórzy mają w ogóle problemy z wtkonywaniem własnego zawodu! :angryy: :angryy: :angryy: Mam ochotę na poważny opr dla niektórych, ale .... eh szkoda gadać Jutro będę wyjaśniać sytuację Quote
yewcia1 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Majaa napisał(a):Wróciłam i .... jestem wściekła do potęgi n-tej !!!! Pierwsze co, to oczywiście spotkałam Almę na Rynku Jutro czeka mnie poważna rozmowa z p. Januszem ! Alma miała być do mojego powrotu wysterylizowana i czekać u niego na transport. Tym bardziej, że transport dogrywamy ! Mam przeczucie, że chodzi o weta - niestety pewnym ludziom nie daje się przetłumaczyć, że weci niektórzy mają w ogóle problemy z wtkonywaniem własnego zawodu! :angryy: :angryy: :angryy: Mam ochotę na poważny opr dla niektórych, ale .... eh szkoda gadać Jutro będę wyjaśniać sytuację Majaa też się w........,ale musi się udać. Już jesteśmy prawie na prostej. Walcz kobitko, ja też walcze. Zbieram kaskę cały czas i coś jeszcze bede wystwiać, mamy na dziś nie wiele, bo 117 zl ale w tej chwili sa dwie aukcje ( a z nich na dziś 55 zł) dziś jeszcze coś wystawie,i potem jeszcze i zbieramy, a moze ktos cos nam dorzuci gratis? Quote
Kar0la Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Nie dobrze, że to wszystko tak się przeciąga. Mam nadzieję, że w końcu się coś ruszy. Quote
Recommended Posts