Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakoś te wieści o polepszeniu losu Almy mocno przesadzone. Wczoraj wieczorem była nadal na ulicy, dawałam psiakom z Rynku jeść. Alma rządzi - straszy Małą i gryzie Aresa. Szefowa - ale nadal na ulicy. Ani sterylki, ani domu.:shake:

Posted

justynavege napisał(a):
czekam na wiesci co u Almusi

Przypominam, ze zbieramy na paliwo na transport, każdy litr się liczy. Skarpeta na transport jest założona na Uciechowie.
Ponieważ zbieramy na transport dla Almy, Maggy oraz darów dla Uciechowa, wszytko w jednym kierunu Starachowice - Wrocław
Tutaj link do bazarku aukcja na paliwo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34081
Proszę o wsparcie w imieniu wszytkich psiaków;)

Posted

Wróciłam i .... jestem wściekła do potęgi n-tej !!!!
Pierwsze co, to oczywiście spotkałam Almę na Rynku
Jutro czeka mnie poważna rozmowa z p. Januszem ! Alma miała być do mojego powrotu wysterylizowana i czekać u niego na transport. Tym bardziej, że transport dogrywamy !
Mam przeczucie, że chodzi o weta - niestety pewnym ludziom nie daje się przetłumaczyć, że weci niektórzy mają w ogóle problemy z wtkonywaniem własnego zawodu! :angryy: :angryy: :angryy:
Mam ochotę na poważny opr dla niektórych, ale .... eh szkoda gadać Jutro będę wyjaśniać sytuację

Posted

Majaa napisał(a):
Wróciłam i .... jestem wściekła do potęgi n-tej !!!!
Pierwsze co, to oczywiście spotkałam Almę na Rynku
Jutro czeka mnie poważna rozmowa z p. Januszem ! Alma miała być do mojego powrotu wysterylizowana i czekać u niego na transport. Tym bardziej, że transport dogrywamy !
Mam przeczucie, że chodzi o weta - niestety pewnym ludziom nie daje się przetłumaczyć, że weci niektórzy mają w ogóle problemy z wtkonywaniem własnego zawodu! :angryy: :angryy: :angryy:
Mam ochotę na poważny opr dla niektórych, ale .... eh szkoda gadać Jutro będę wyjaśniać sytuację

Majaa też się w........,ale musi się udać. Już jesteśmy prawie na prostej.
Walcz kobitko, ja też walcze. Zbieram kaskę cały czas i coś jeszcze bede wystwiać, mamy na dziś nie wiele, bo 117 zl ale w tej chwili sa dwie aukcje ( a z nich na dziś 55 zł) dziś jeszcze coś wystawie,i potem jeszcze i zbieramy, a moze ktos cos nam dorzuci gratis?