yewcia1 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Piękna grzeczna Alma szuka dobrego domu, może mieszkać i w domu i w budzie, ale pewnie niunia wybierze kanape - bo jest bezdomna od zawsze:-( Quote
justynavege Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Tak jak kiedyś rozpaczalam nad Chojrakiem ( ktory dzieki fjolce trafil do wspanialego domu :) tak teraz nad Almą , Chojrak był moim "synkiem" Alma jest moją "córeczką" Gdybym mogła wziełąbym ją do siebie na kanapę Quote
Radek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Alma jest prześliczna. Nie wiem jak to możliwe, że nikt jej dotąd nie zauważył? Nie wiecie może czy ona jest ogłaszana na owczarek.pl? Jeśli nie, to może ktoś, zalogowany tam, mógłby? Quote
Kar0la Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 To taka piękna i mądra sunia. A ona tyle czasu bez domu...:niewiem: Quote
rudaa1 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Radek']Alma jest prześliczna. Nie wiem jak to możliwe, że nikt jej dotąd nie zauważył? Nie wiecie może czy ona jest ogłaszana na owczarek.pl? Jeśli nie, to może ktoś, zalogowany tam, mógłby? Radku Alma jest od początku na owczarku.pl tu jest link do wątkuhttp://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=9507&KW=alma&PN=0&TPN=2 Niestety jesli tu, gdzie jest tyle forumowiczów Alma nie znalazła jeszcze tego jedynego domku na owczarku nie będzie miała większych szans:-(:-( Jednak odświeżę tam temat, może ktoś sie w suni zakocha?!:roll: Quote
Radek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Wygląda na to, że Almusię prześladuje jakiś pech. Najpierw opóźnienia ze sterylką, teraz p. rolnik nie zgłosił się po sunię, z ogłoszeń brak odzewu :shake: Quote
yewcia1 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Radek napisał(a):Wygląda na to, że Almusię prześladuje jakiś pech. Najpierw opóźnienia ze sterylką, teraz p. rolnik nie zgłosił się po sunię, z ogłoszeń brak odzewu :shake: Mam dobre wieści od Roberta z Uciechowa;) Robert i Alka byli oglądac nowy domek - Panu Ala się podoba, Robertowi domek też. Tylko mały problem bo mieszka tam też owczarek kaukaski i Alka go chciała zjeść:shake: Pan weźmie Alutę jak skończy budowę kojca - więcej nic nie wiem bo Robertowi padła bateria w telefonie. Więc jutro wieczorem justyna nam więcej powie. Quote
karusiap Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 o kurcze:lol:Alutka badz grzeczna:evil_lol: Quote
Majaa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 yewcia1 napisał(a):Mam dobre wieści od Roberta z Uciechowa;) Robert i Alka byli oglądac nowy domek - Panu Ala się podoba, Robertowi domek też. Tylko mały problem bo mieszka tam też owczarek kaukaski i Alka go chciała zjeść:shake: Pan weźmie Alutę jak skończy budowę kojca - więcej nic nie wiem bo Robertowi padła bateria w telefonie. Więc jutro wieczorem justyna nam więcej powie. Wieści super O kaukaza bym się szczególnie nie martwiła Z tego co widzieliśmy to Alma zawsze na początku sobie podporządkowywała wszystkie psy, a przynajmniej próbowała :cool3: ! Ale później nie było problemów Aha takie pytanie podpowiadjące - czy kaukaz na spotkaniu był na smyczy ? Bo jak tak to oznacza, że Almusia doszła do siebie,ale nawyki ma identyczne - pies na smyczy to jej wróg :cool3: - no tak ma;) o czym już tu kiedyś, o ile pamiętam, pisałam! Quote
justynavege Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Kochani jutro zdam dokladną relacje bo dzis niewiele wiem a kaukaz nie jest strozem gdyz lekko przerstraszony daltego szanse ma Alutka moze go strozowania nauczy :loveu: oby go nie zjadła :evil_lol: Quote
justynavege Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Majaa']Wieści super O kaukaza bym się szczególnie nie martwiła Z tego co widzieliśmy to Alma zawsze na początku sobie podporządkowywała wszystkie psy, a przynajmniej próbowała :cool3: ! Ale później nie było problemów Aha takie pytanie podpowiadjące - czy kaukaz na spotkaniu był na smyczy ? Bo jak tak to oznacza, że Almusia doszła do siebie,ale nawyki ma identyczne - pies na smyczy to jej wróg :cool3: - no tak ma;) o czym już tu kiedyś, o ile pamiętam, pisałam! moje doswiadczenie spacerowe z Alutka to potwierdza :) spotkalysmy kiedyś przemilego kundelka na smyczy i Aluta niestety chciala go zjesc Quote
Asior Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 no ale czy nie bedzie jej zimno na polu w kojcu :( Quote
Kar0la Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Asior napisał(a):no ale czy nie bedzie jej zimno na polu w kojcu :( Alma tyle czasu była bezdomna, że na pewno doskonale sobie poradzi w budzie. Tylko, żeby i ten domek sie nie rozmyślił...:roll: Quote
yewcia1 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Asior napisał(a):ale zima idzie :placz: :placz: Więc czekamy na wieści z Uciechowa;) Quote
justynavege Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 nie mam zadnych wiesci bo pol nocy glowa mnie bolala tak ze nie pytajcie i nie bylam dzis w schronie jutro napisze co nowego Quote
rudaa1 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 to będziemy czekac, a Ty Justyna tymczasem pogoń ten pasqdny ból głowy gdzies daleko i wracaj do nas:) Quote
ulvhedinn Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Świat zza kratek tak smutno wygląda... Quote
Asior Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 jejq ale ona ma uuuuszy wielkie :evil_lol: kurna gacuś :lol: Quote
karusiap Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 jejkuuuu jaka ona cudna!!!!!!:loveu: Quote
justynavege Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 zgaduj zgadula kto z Uciechowa pojechal dzis do nowego domu??????? No Alka normalnie :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Na razie na probe , Pan ktory wczesniej ja wzial ale chciala mu zjeść kaukaza samca zrobil juz kojec wiec bedzie mogl ich rozdzielać tzn raz jedno w kojcu drugie biega i zmiana az sie nie zaakceptuja Jacenty odwoził Alkę i jeszcze nie zdazyl dojechać z powrotem ( jakies 20 min drogi) a juz dzwoni nowy pan ze Alka z kojca wyskoczyla ( niski byl wiec musza poprawic) wiec Alma chwilowo zamieszka w biurze , czekala juz na nią micha zarcia ( gotowane lepsze niż uciechowski susz : ) Oby Alka dobrze się sprawowala a mnie jakos tak smutnawo jak patrze na pusty boks........ Alka potrafi w sobie rozkochać :) Quote
Kar0la Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Huraaaa!!! Alma bądź grzeczna. :BIG::BIG::laola: Quote
justynavege Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Alka mam nadzieję nie zje kaukaza i bedzie grzeczna Quote
Recommended Posts