justynavege Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 oj ja tez mam plan . tylko kolektura nielaskawa :( w pierwszej chwili porwałąbym Alutke na specjalnie kupiona dla niej kanapę wiecie to pies........... który tak chwyta za serce........ Jestesmy kumpelkami :loveu: co prawda troche szczeka rano jak wejde do schronu poganiająć : no szybciej ja pierwsza, weź mnie na spacer Quote
Majaa Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Justyna a kiedy Alusia trafi do nowego domku? Nie można jej tak przyzwyczajać ! To będzie dla niej następny szok jeśli aż tak się swoi! Quote
justynavege Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Majaa tak jak pisałąm wczesniej czekamy na zapracowanego przyszłego Pana mam nadzieje ze to nastapi jak najszybciej Myslę ze Alutka oswaja sie z ludzmi ( nie tylko przywiązuje do mnie ) i ten przymusowy czas w schronie nie bedzie zmarnowany Alma pozbyła się lęku do ludzi , to ogroooomne osiągnięcie , chociaż wiem ze byloby lepiej gdyby od razu trafiła do docelowego domku ale niestety nie mam na to wplywu Quote
yewcia1 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 justynavege napisał(a):Majaa tak jak pisałąm wczesniej czekamy na zapracowanego przyszłego Pana mam nadzieje ze to nastapi jak najszybciej Myslę ze Alutka oswaja sie z ludzmi ( nie tylko przywiązuje do mnie ) i ten przymusowy czas w schronie nie bedzie zmarnowany Alma pozbyła się lęku do ludzi , to ogroooomne osiągnięcie , chociaż wiem ze byloby lepiej gdyby od razu trafiła do docelowego domku ale niestety nie mam na to wplywu To czekamy na Pana Rolnika :lol: Quote
justynavege Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Alma otrzymała dziś komplet szczepień :) no co z tego że na kreskę :) Quote
Majaa Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Super ! A co z domem stałym? Jakieś wieści ? Quote
yewcia1 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 justynavege napisał(a):Nie było jeszcze pana kurcze Czekamy na domek;) Quote
karusiap Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 czekamy czekamy...a kiedy domek ma sie zglosic? Quote
Majaa Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 karusiap napisał(a):czekamy czekamy...a kiedy domek ma sie zglosic? No właśnie ..... kiedy? Quote
justynavege Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 sama jestem wsciekla ze to tak długo trwa :mad: chyba pokażę Alutkę Panstwu ktorzy maja Dragona z Uciechowa ktory mial pilnowac posesji a wyladował na kanapie moze Alma by im pilnowałą?? Quote
BasiaD Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Podnoszę pieknotkę do góry, niech ten domek będzie jak najszybciej dla słodkiej Almusi Quote
Kar0la Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Może pan się rozmyślił??? Alma pięknie pilnuje więc jeśli ten drugi domek jest dobry to może warto zapytać? No i miałaby kolegę. Quote
karusiap Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 a czy nie ma ktos kontaktu do tego Pana..moze faktycznie sie rozmyslil?? Quote
Majaa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 karusiap napisał(a):a czy nie ma ktos kontaktu do tego Pana..moze faktycznie sie rozmyslil?? No właśnie Justyno ! Ja już dawna próbuję się o ten kontakt doprosić! Nie można tego przedłużać! :shake: Quote
justynavege Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Majaa tak jak pisałąm Ci znam imię i nazwisko Pana nie mam nr tel :( W tym tyg lub na początku przyszłego ma być w schronie ten drugi Pan który ma Dragona Quote
yewcia1 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 justynavege napisał(a):Majaa tak jak pisałąm Ci znam imię i nazwisko Pana nie mam nr tel :( W tym tyg lub na początku przyszłego ma być w schronie ten drugi Pan który ma Dragona Trzymamy kciuki za domek kochanej Almusi;) Quote
justynavege Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Jest kolejna szansa dla Almy :) Jutro powinno się okazać . Juz opowiadam. Byli dzisiaj panstwo którym umarła sunia Onka , dziecię jeszcze mocno zapłakane , Młoda Pani i senior rodu spodobała im się Almusia ale jeszzce prawdopodobnie jutro ma przyjechać Alme obejrzeć Mąz Pani to do niego będzie należec decyzja . Chcialąbym by to był ten dom bo psiarze z nich :) Starszy Pan rozmawiał z Almą i jak powiedział do niej no połóż się czy coś w tym stylu to Alka się wyłożyła kołąmi do góry :crazyeye: czarodziej jakis bo Alma na prawde jest kochana ale na polecenia nie reagowała zadne oprócz chodż do mnie gdy na dugiej smyczy odeszła lekko Quote
Kar0la Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Może Alma sama wybrała sobie Pana? :evil_lol: Quote
justynavege Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Jutrzejszy dzień to wielka nadzieja oby to był ten domek Quote
Radek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Bardzo chciałbym żeby Alma znalazła wreszcie swojego człowieka. ONki to bardzo mądre psy, jeśli tak zareagowała na tego człowieka to może właśnie jest to? Quote
Recommended Posts