Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj ja tez mam plan . tylko kolektura nielaskawa :(
w pierwszej chwili porwałąbym Alutke na specjalnie kupiona dla niej kanapę

wiecie to pies........... który tak chwyta za serce........
Jestesmy kumpelkami :loveu: co prawda troche szczeka rano jak wejde do schronu poganiająć : no szybciej ja pierwsza, weź mnie na spacer

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majaa tak jak pisałąm wczesniej czekamy na zapracowanego przyszłego Pana
mam nadzieje ze to nastapi jak najszybciej

Myslę ze Alutka oswaja sie z ludzmi ( nie tylko przywiązuje do mnie ) i ten przymusowy czas w schronie nie bedzie zmarnowany Alma pozbyła się lęku do ludzi , to ogroooomne osiągnięcie , chociaż wiem ze byloby lepiej gdyby od razu trafiła do docelowego domku ale niestety nie mam na to wplywu

Posted

justynavege napisał(a):
Majaa tak jak pisałąm wczesniej czekamy na zapracowanego przyszłego Pana
mam nadzieje ze to nastapi jak najszybciej

Myslę ze Alutka oswaja sie z ludzmi ( nie tylko przywiązuje do mnie ) i ten przymusowy czas w schronie nie bedzie zmarnowany Alma pozbyła się lęku do ludzi , to ogroooomne osiągnięcie , chociaż wiem ze byloby lepiej gdyby od razu trafiła do docelowego domku ale niestety nie mam na to wplywu

To czekamy na Pana Rolnika :lol:

Posted

karusiap napisał(a):
a czy nie ma ktos kontaktu do tego Pana..moze faktycznie sie rozmyslil??

No właśnie Justyno ! Ja już dawna próbuję się o ten kontakt doprosić! Nie można tego przedłużać! :shake:

Posted

justynavege napisał(a):
Majaa tak jak pisałąm Ci znam imię i nazwisko Pana nie mam nr tel :(
W tym tyg lub na początku przyszłego ma być w schronie ten drugi Pan który ma Dragona

Trzymamy kciuki za domek kochanej Almusi;)

Posted

Jest kolejna szansa dla Almy :)
Jutro powinno się okazać . Juz opowiadam. Byli dzisiaj panstwo którym umarła sunia Onka , dziecię jeszcze mocno zapłakane , Młoda Pani i senior rodu spodobała im się Almusia ale jeszzce prawdopodobnie jutro ma przyjechać Alme obejrzeć Mąz Pani to do niego będzie należec decyzja .
Chcialąbym by to był ten dom bo psiarze z nich :) Starszy Pan rozmawiał z Almą i jak powiedział do niej no połóż się czy coś w tym stylu to Alka się wyłożyła kołąmi do góry :crazyeye: czarodziej jakis bo Alma na prawde jest kochana ale na polecenia nie reagowała zadne oprócz chodż do mnie gdy na dugiej smyczy odeszła lekko

Posted

Bardzo chciałbym żeby Alma znalazła wreszcie swojego człowieka. ONki to bardzo mądre psy, jeśli tak zareagowała na tego człowieka to może właśnie jest to?