Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alma podobno nawet nie zauważyła większych zmian Dziś szczęśliwa hasała po podwórku!
Jutro przed Almą spora droga!
Ale już prawie do domku stałego !

Posted

Alma juz jest :) :loveu:

Jeszcze lekko otępiala po sterylce , przestraszona calym zamieszaniem i podroza

jest piękniejsza niz na zdjeciach :)

Masakryczna ilosc pchel na Almusi zostala natychmiast potraktowana odpowiednim srodkiem :)

Posted

Alma to już inny pies. Spokojny i ułożony. Nawet bez protestów dała się zapakować do kontenera. Jest już w domku i dobrze się czuje co przed chwilą przeczytałam. Więc hurrrraaa :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Potrzebny był ten optymistyczny akcent

Posted

Kochani Almusia jest chwilowo nie w domku tylko w schronie w Uciechowie gdzie przeczeka posterylkowy zcas do zagojenia gdyz bedzie mieszkała nie w mieszkaniu a na posesji wiec musza sie wygoic rany, musimy jeszcze Alme zaszczepic i dopiero pojdzie do domku

Foty Almy juz sa , wstawi yewcia jak wroci do domku bo tu net dziala makabrycznie :(

Posted

No i ja głupia :oops: wczoraj miałam napisać i zapomniałam

PRZEOGROMNE DZIĘKI KLUSEK04, ZA ODCIĄŻENIE MNIE W WYEKSPEDIOWANIU ALMY I PRÓBIE SPAKOWANIA PUSZKA DO SAMOCHODU! TO DLA MNIE BAAAAAAARDZO WAŻNE, WIĘC PUBLICZNIE DZIĘKUJĘ !!!! :loveu:

WIELKIE DZIĘKI SKŁADAM RÓWNIEŻ DOMINICE, KTÓRA NAMÓWIŁA SWOJEGO TZ NA WYCIECZKĘ SOBOTNIĄ W GRANICACH 1000 KM DO UCIECHOWA I DALEJ DO KARPACZA, ZEBY WYWIEŹĆ NASZE STARACHOWICKIE PSY !

Dziewczyny należą się Wam przeogromne dzięki i w imieniu wszystkich zainteresowanych losami almy, Maggy, Puszka i Uciechowa właśnie je składam !

Posted

Kar0la napisał(a):
Ja również dziękuję wszystkim, którzy pomogli Almie i reszcie starachowickich psiaków. :Rose::Rose:

A co z fotami??? Alma jak tam dzisiaj sunieczko?

Najswieższe wieści od Almusi tylko jeszcze dodam, ze jest bardzo piękna. Almusia pomimo pełnej miski nie bardzo chciała jeść, ale miałam suszone mięso i podziubałam jej na kawałeczki no i zjadła dziewczynka. Leżałyśmy sobie we dwie ja i Alma na palecie i bardzo lubi drapanie, głaskanie i kontakt ze mną. Jak podchodziłam do boksu to juz do mnie merdała ogonkiem. Wizyta ( ludzi, których nie znała) oglądali ją zaprzyjaznione z Uciechowem małżęństwo wprawiła Almę w zakłopotanie i dziweczyna nieśmiało burkneła.
Na spacerkach Alma jeszcze dalej jest ciut niespokojna ( tak jakby chciała wracać do siebie do starachowic do nory) ale jeszcze parę dni i jej minie.
Niestety narazie nie robiła siusiu, ale moze Robertowi udało namówić sie Almę na sik. Sunia pięknie chodzi na smyczy, jest słodka i cudowna.
Foty we wtorek ponieważ siora (justyna) ma net do bani

Posted

Jestem w szoku Alma na smyczy i do tego merda ogonem? Musiała się zestresować i szybko dojść do wniosku, że lepiej żyć z Wami w zgodzie! :cool3:
Mnie się nie dała ani razu pogłaskać A co do wszelkich zabiegów przy niej to najlepiej wie klusek jakie miała z Almą przeboje
Zuch dziewczynka ! Wie co robić żeby było jej dobrze :evil_lol:
Dzięki dziewczyny za pomoc!