Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na transport oczywiście się dorzucę. Oby tylko Alma była już wysterylizowana. Dobrze że chociaż nie ma mrozu. Psino hop do góry. Może to już długo nie potrwa i będziesz w nowym domu.

Posted

klusek04 napisał(a):
Na transport oczywiście się dorzucę. Oby tylko Alma była już wysterylizowana. Dobrze że chociaż nie ma mrozu. Psino hop do góry. Może to już długo nie potrwa i będziesz w nowym domu.

klusek04 główny sponsor paliwa 2* bazarek, tu oferta dorzucenia kaski - Bardzo dziękujemy klusek04
:lol:

Posted

rudaa1 napisał(a):
Almusiu ktoś Cie napewno zauważy..HOP

Na Almusie czeka już domek u gospodarza w Uciechowie, tylko sterylka nam się przeciąga i na paliwo kasy jeszcze brakuje:-(

Posted

Umówiłam sterylkę na czwartek o 18-tej!
U innego weta Yewcia tamtego możesz kastrować, mnie to naprawdę nie będzie przeszkadzało :cool3:
Mam tylko nastepujący problem! I dobrze się nad nim zastanówmy wspólnie!
Dominika jest już tak zdesperowana, że w sobotę chce jechać zawieść Maggy do Karpacza, ale liczy ( i się nie dziwię na choć częściowy zwrot kosztów paliwa, a sunię musi wydać szybko z różnych powodów)
I w sumie dogadałysmy się tak, że mogłaby wziąść mojego firmowego busa i wtedy koszty transportu byłyby w granicach 250, max 300 zł i zawieść wtedy Puszka (ma mieć schronienie w przytulisku w Sycynie) Maggy, dary dla Uciechowa i Almę - tylko mam obawy czy transport Almie - w transportówce oczywiście, nie zaszkodzi i czy ewentualnie Justyno moglibyście Almę przetrzymać 4 dni jeszcze do zdjecia szwów
Zaznaczam, zę firma transportowapo kosztach, wyliczyła min. 600 zł za ten transport

Posted

Majaa napisał(a):
Umówiłam sterylkę na czwartek o 18-tej!
U innego weta Yewcia tamtego możesz kastrować, mnie to naprawdę nie będzie przeszkadzało :cool3:
Mam tylko nastepujący problem! I dobrze się nad nim zastanówmy wspólnie!
Dominika jest już tak zdesperowana, że w sobotę chce jechać zawieść Maggy do Karpacza, ale liczy ( i się nie dziwię na choć częściowy zwrot kosztów paliwa, a sunię musi wydać szybko z różnych powodów)
I w sumie dogadałysmy się tak, że mogłaby wziąść mojego firmowego busa i wtedy koszty transportu byłyby w granicach 250, max 300 zł i zawieść wtedy Puszka (ma mieć schronienie w przytulisku w Sycynie) Maggy, dary dla Uciechowa i Almę - tylko mam obawy czy transport Almie - w transportówce oczywiście, nie zaszkodzi i czy ewentualnie Justyno moglibyście Almę przetrzymać 4 dni jeszcze do zdjecia szwów
Zaznaczam, zę firma transportowapo kosztach, wyliczyła min. 600 zł za ten transport

Majaa ustal wszystko z Justyną na dniach wpynie jeszcze około 50 zł ( w ciągu tego tygodnia) Czyli będzie około 160 zł, tylko resztę trzeba skręcić, ma się rozumieć ( wystawię jeszcze co nieco na bazarek) jakoś sie pewnie dogadamy ( tylko ja nie mam ani grosza mam 80% zasiłku czyli 385 zł na miesiąc wiec rozumiesz). Może ktoś pożyczy wyłoży a to co wystawię to naprzyklad prześlemy na psiaka tej osoby co pożyczała kasę. Chyba, że masz inny pomysł ja sie dostosuję. W tej chwili na transport mamy 117 zł fizycznie , wpłynąć ma jeszcze noemik mówiła, że udzieli wsparcia na transport, dobermania wpłaci w przyszłym tygodniu, teraz mam 2*bazarek na transport gdzie liczę na dobre serca Dogomaniaków, a może macie jakiś nadstan na koncie, któregoś psiaka. Majaa myśl. Dostosuje się;) Dzięki