justynavege Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Alkę bardzo pokochala Pani adoptantka :) Majaa umowa dotrze czekam na wizyte Pana adoptanta ktory ma ja dowieźć , nie mam serca go ponaglać po tym ile Alka kłopotow im przysporzyla ....... ale jzu jest dobrze :) Quote
rudaa1 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Suuper! Finał takich historii, aż zapiera dech w piersiach ze szczęścia i radości!:) Quote
klusek04 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Kar0la Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Już się nie mogę doczekać foteczek. Quote
justynavege Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 kurna ale kto bedzie robił za fotografa?? Uciechów dalej bez auta :-( przyznam po cichutku ze chetnie bym Alutę odwiedziła taka kochana bestia z niej............... Quote
yewcia1 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 justynavege napisał(a):kurna ale kto bedzie robił za fotografa?? Uciechów dalej bez auta :-( przyznam po cichutku ze chetnie bym Alutę odwiedziła taka kochana bestia z niej............... No właśnie kto porobi zdjęcia Alusi? Quote
justynavege Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Dla wielbicioeli Almy dobre wieści :)) Tozowcy byli Alkę odwiedzić jest nieco grubsza niz była , szczesliwa podjada jedzenie Chesterowi no i w ogole "ona tam rządzi " :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 justynavege napisał(a):Dla wielbicioeli Almy dobre wieści :)) Tozowcy byli Alkę odwiedzić jest nieco grubsza niz była , szczesliwa podjada jedzenie Chesterowi no i w ogole "ona tam rządzi " :evil_lol: Piękne wieści wiedziałam , że wszystko bedzie dobrze:loveu: Quote
*Gajowa* Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Miło się czyta... ciesze się, że Alma szczęśliwa:multi: . Quote
yewcia1 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 *Gajowa* napisał(a):Miło się czyta... ciesze się, że Alma szczęśliwa:multi: . My też szczęśliwe, że bezdomna panna ze Starachowic znalazła dom koło Dzierżoniowa:lol: Quote
Majaa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 justynavege napisał(a):Dla wielbicioeli Almy dobre wieści :)) Tozowcy byli Alkę odwiedzić jest nieco grubsza niz była , szczesliwa podjada jedzenie Chesterowi no i w ogole "ona tam rządzi " :evil_lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Baby górą ;) A tak poważnie Bardzo się cieszę i bardzo dziękuję za info! Justyna warto było czekać ! Quote
justynavege Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Majaa dokładnie to samo mi przyszło do głowy ze moze dobrze ze musiała troszkę przeczekać w Uciechowie ( bo pierwszy domek nie wypalił ) , przy okazji udało się ją nam oswoić i pokochać :loveu: a drugi domek to taki na jaki zasłużyła :multi: Quote
Jowita Poznań Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 fantastycznie sie czyta takie dobre wiadomosci :multi: Quote
yewcia1 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Jowita Poznań napisał(a):fantastycznie sie czyta takie dobre wiadomosci :multi: Fantastyczne wiadomości o fantastycznej Almie:loveu: Quote
justynavege Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 znow mam swieże doniesienia :multi: Alma przytyla ( mam nadzieje ze w granicach przyzwoitości ) wyleguje się niczym tygrysica przed budynkiem a Pan juz rozpoczał budowę super nowego kojca z nowymi budami dla Alki i jej towarzysza Quote
yewcia1 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 justynavege napisał(a):znow mam swieże doniesienia :multi: Alma przytyla ( mam nadzieje ze w granicach przyzwoitości ) wyleguje się niczym tygrysica przed budynkiem a Pan juz rozpoczał budowę super nowego kojca z nowymi budami dla Alki i jej towarzysza Alusia pamietam ten dzień jak przywiozła Ciebie dogomaniaczka i jej TZ-t byłaś tak strasznie przerażona, po dniu juz nam zaufałaś , a dziś już powoli zapominasz o tych dramatycznych chwilach. Zangażowało sie prawie pół polski ale jedno istnienie ocalone i szczęśliwe:loveu: Quote
Kar0la Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Cieszę się, że u Almy OK. Szkoda tylko, że nie ma fotek. Quote
yewcia1 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Justyna były ostatnio jakieś wieści od Almusi?? Quote
justynavege Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 wiesci o Alutce miałąm ho ho od Tozu tzn jakies dwa-trzy mies wstecz ma b dobre warunki jak na psa stroza ocieplana buda, nowy kojec itp nie pamietam juz czy tu pisałam czy tylko Maji ze Alka z kolegą tak pilnowały ze Panu obrobili co nieco :evil_lol: ale nie wplyneło to nijak na ich milosć do psiakow zreszta podejrzewaja ze kradziezy dokonał ktoś kto znał psy Quote
Majaa Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 justynavege napisał(a):nie pamietam juz czy tu pisałam czy tylko Maji ze Alka z kolegą tak pilnowały ze Panu obrobili co nieco :evil_lol: ale nie wplyneło to nijak na ich milosć do psiakow zreszta podejrzewaja ze kradziezy dokonał ktoś kto znał psy Chyba do mnie pisałaś ale też dokładnie nie pamiętam ! :oops: Bardzo się cieszę, żę Alutka tak trafiła ! Justyna bardzo bardzo Ci dziękuję raz jeszcze! Quote
justynavege Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Majaa nie ma za co mnie :oops: __________________ Quote
Recommended Posts