__Lara Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Gisic, a pisałaś tam gdzie Ci podałam namiar? Z pracą teraz nie ma lekko :( Quote
Gisic87 Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Tak pisałam od razu i wysłałam mailem cv razem z listem motywacyjnym ale też cisza:shake: Quote
Igiełka Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Zaglądam do Agrunii :) prawda ostatnimi czasy ciężko jest coś znależć a teraz jeszcze z końcem roku to tym bardziej Quote
tatankas Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Czekam na nr konta,bo za wrzesień jeszcze nie płaciłam ;) Quote
__Lara Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Gisic87']Tak pisałam od razu i wysłałam mailem cv razem z listem motywacyjnym ale też cisza:shake:[/QUOTE] Widocznie narazie nie poszukują nikogo :/ ale oni co jakiś czas robią rekrutacje, więc może jeszcze się odezwą. Quote
caryca26 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 A ja dzisiaj wpłaciłam za 09/2012 i 10/2012 20,00 Quote
aganela Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='aganela']ja mogę dać ok.30 ogłoszeń,tylko daj mi na priva tekst(niezbyt długi)z kilkoma zdjęciami.[/QUOTE] przypominam się jeszcze... Quote
Gisic87 Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 aganela jutro sklecę jakiś nowy tekst do ogłoszeń i Ci podeślę;) Doszły wpłaty: 20zł - caryca26 (stała wrzesień, październik) 5zł? - abra64 (stała wrzesień) Dziękujemy ślicznie:loveu: Quote
tatankas Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Moja wpłata pewnie dojdzie dopiero w poniedziałek ,ale już przelew zlecony,więc nie zapomnę ;) Quote
gosia2313 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 pamiętaj, że jakbyś nie miała już karmy albo kasy na karmę to pisz, coś skombinujemy :-) Quote
Gisic87 Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 Zrobiłam Agruli nowe ogłoszenia na: gumtree.pl tablica.pl petsy.pl adopcjapsa.pl i-bazar.pl morusek.pl psy.pl cafeanimal.pl Jak dodam resztę to dodam tutaj Doszła wpłata od tatankas - 20zł (wrzesień, październik) ślicznie dziękujemy:loveu: Quote
aganela Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 ja jutro mam czas ,żeby zrobić ogłoszenia...nie myślałaś ,żeby wyróżnić na tablic.pl ? Tam dużo ludzi zagląda.. Quote
Nadziejka Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Odwiedzam i pozdrawiam ogromnie:thumbs::iloveyou::iloveyou: ciociu i za prace sciskam kciuki! Quote
caryca26 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Gisic ja poprostu podziękuję z całego serca za to ,że Agra jest z Tobą taka szczęśliwa! Quote
Gisic87 Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Cioteczki w związku z tym że pracy na razie brak to sobie na 2 dni wybyłyśmy pomieszkać u TZ;) TZ ma malutką suczkę więc zastanawiałam się jak Agra zareaguje ale na szczęście było ok. Psiaki zapoznaliśmy w domku bo Agra na smyczy wyrywa i obszczekuje a tak weszła powąchała zjeżyła się i zaczęła skakać i deptać Tinę (to Agry sposób na zabawę;). Tina jednak skora do zabaw nie była bo ciężko jej bawić się z dwoma skaczącymi w koło olbrzymami;) Ale Agra po raz kolejny sprawdziła się i była grzeczna, nawet rano cała trójka spała razem w pokoju na wyrku;) Na spacerze Agra także grzecznie, nawet nie zwracała na małą uwagi a jak tylko zobaczyła innego nieznanego psa na smyczy to oczywiście jeż na karku i obszczekiwanie, tak więc wiadomo że pannica tylko z daleka odstrasza a tak to grzeczniutka:lol: Quote
Gisic87 Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 O tak psi ideał bez wątpienia no poza wpadkami z sikaniem:roll: Dzisiaj dziewczyna troszkę nieswoja, zwymiotowała, ale może to przez to że znów w koszu na śmieci pałaszowała:roll: Na początku przyszłego tygodnia znów będziemy karmę zamawiać niby na dłużej starczyła ale więcej jej było a i poza karmą a to skrzydełka a to pucha itp. Problem mam bardziej z osobistym psem Milką bo skończyły się ostatnie zaskurniaki po opłacie zaległych rachunków:shake: Codziennie wysyłam po kilkanaście cv i nic:roll: Nie mam za co wykarmić własnego psa... Quote
gosia2313 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 (edited) [SIZE=3]Roksana, masz szansę zabrać Agrę w tą sobotę po południu (16-18 ) na Drugą Akcję Adopcyjną psów i kotów ze schroniska w Sosnowcu. Akcja jest w Sosnowieckim Auchanie przy ul. Zuzanny 20. Bożena będzie do Ciebie dzwoniła to jak możesz to odbierz. To jest na pewno jakaś szansa dla Agry, chyba, że ma być u Ciebie na dożywotnim DT . Dzwoniła jakiś czas temu Daria, nagrała się na sekretarkę, ale się nie odezwałaś :( Teraz Bożena też nie mogła się dodzwonić [/SIZE] Edited October 16, 2012 by gosia2313 Quote
Gisic87 Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Witam Przepraszam ale ja tylko na chwilkę. Mam problemy jakieś z telefonem:shake: na akcję chętnie się wybiorę;) A poczty głosowej nie mam więc nie wiem jak mogła się nagrać:roll: Mój numer to 796196434 Quote
gosia2313 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Ten sam jej podałam. Podam Ci jej numer to zadzwoń do niej i dogadaj się co do akcji. Wysyłam numer na PW Quote
Gisic87 Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Ok jak tylko telefon doprowadzę do "normy" zadzwonię;) ale nikt z numeru "Darii" nie dzwonił no nic poczekamy;) To szansa dla Agruli:lol: Quote
Recommended Posts