mc_mother Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Prześliczny chłopak na tych fotach! Co za futerko błyszczące:) O TZcie Telmy nie wspomnę, bo go Jej zauroczymy;) Ale pomyśl Telmo o klonowaniu, coooo? Przypływ przypłynął- wysyłam co nieco dla Janka na konto Telmy:) Quote
wszpasia Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Telma ja Cię bardzo przepraszam -podaj mi jeszcze raz nr konta to puszcze ten obiecany przelew dla Stwora. Quote
togaa Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Witajcie Dziewczyny ! Ja od Lolusia ale widze że Onka3 już tu była... Ile waży Stworek? Mam jakies wieksze,pojedyńcze pieluszki z okresu testowania ich na Lolku,to podeslę. Komu i na jaki adres? Są też typowo psie, ale drogie bardzo . Nie warto... Quote
brazowa1 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 A może to Telma tak dobrze facetów wychowuje? Quote
kaerjot Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Myślisz, że przyjmuje TZ-ów na tymczas? Później oddaje "dobrze wychowanego"? Quote
Telma Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ohahha, niemoge:p Znowu prawie wypusciłam nosem kawe:D Nieee no, mój TZ, nie jest idealny, jest bałaganiarzem , buja w obłokach i co miesiąc na inne hobby ale ma serce dla zwierząt i cierpliwośc do mnie, to jest najważniejsze :D Antyzwierzęcego Tzta bym nieztolerowała :P Trzy razy mi przyniósł do domu gołebia ze złamanym skrzydłem, wtedy jak wszyscy sie bali ptasiej grypy , no i kurowaliśmy:P Bumet spi pod jego kołdrą i 15 razy w nocy zmienia pozycje , odkrywa Rafała, przygniata, wchodzi i wychodzi z łózka. Rano Rafał zrzedzi ze sie nie wyspał brzęczy na Bumeta ze dran a przed spaniem sam go wola pod kołdre :P Quote
Jasza Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Toście się dobrali Telmo, jak w korcu maku.. Cieszcie się tym! Uściskaj TZ-ta. Quote
brazowa1 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Telma napisał(a):Trzy razy mi przyniósł do domu gołebia ze złamanym skrzydłem, wtedy jak wszyscy sie bali ptasiej grypy buchachachacha,teraz to ja pusciłam nosem kawę ,hehhehehehehe Quote
Betbet Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 ja kawy nie miałam ale posmarkałam sobie wodą razem z wami;p Quote
Telma Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Wow 60 zł od MC_MOTHER doszło. Bardzo dziękujemy :) Quote
Betbet Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 mc_mother:loveu::loveu::loveu::loveu: Matko, jeden dzień dogo nie działa a ja mam ciężką nerwicęp rzez to Quote
brazowa1 Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Mc Mother,uściski!!!!!!!!!!!!!!!!! Widzę,ze Stworek stał sie Twoim dogomaniackim faworytem :) betbet,juz działa:) Quote
Betbet Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 no skoro piszę, to chyba widze że działa:) Quote
mc_mother Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Aaaaaa, bo mnie tak ujął Stworek tą swoją brzydotą, smutną historią i brakiem perspektyw... i Wy, tą troską o niego i Telma z TZtem swoim sercem dla brzydala... Jak mogę to pomogę a jak ni ma to ni ma;) Może mi się karma zmieni dzięki temu;) :D Quote
brazowa1 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Do mnie zaczyna docierać,ze on bezpieczny,bo co przychodze do schronu,to nie ma Stworka. Mam takie:jeszcze Stworka trzeba wyprowadzić,potem orientuję się,ze w boksie brak,ale nie dlatego,ze odszedł za TM,tylko jest u Telmy. Quote
Telma Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dzisiaj Janka wykompałam, nie był zadowolony:P Jest już zdecydowanie grubszy, siersc odrasta, tylko martwią ,mnie te dziąsełka, troche mu sie to paprze, bo je i wchodzi mu w te kratery jedzenie. Sika w domu jakby mniej. Tylne nózki mu sie juz trochę wzmocniły. Żeby jeszcze z tym pyskiem poszło dobrze. Quote
mc_mother Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Moje małe psy po kąpaniu zaiwaniają po całym domu jak poparzone i wycierają się w ściany i podłogi, żeby zetrzeć ten "smród czystości" z siebie:cool3: Już widzę Stworiusza jak to robi w zwolnionym tempie ;) Robił tak? W szoku byłam jak pierwszy raz wykąpałam któregoś z podhalanów- otrząsnął się z godnością iiii.... nic! Walnął się na kocyk i już. A myślałam, że wszystkie psy tak robią jak moje maluchy:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 nie,moja tez tak nie robi :) Mnie ciekawi dlaczego psy tarzaja się w śniegu. Stworek pewnie juz traci lwi ogon. Mc mother,a może to Ty mialas ta podhalankę ze Starogardu? Quote
Telma Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Moje pozostałe psy tez lataja po domu, otrzepują się liżą,tarzaja w swoich kocykach rzeby odzyskac zapach :D A Janek uparcie próbował się ewakułować z wanny, potem z pod suszarki, powoli, ale konsekwentnie parł w strone wyjssscia:P Kiedy się juz odemnie uwolnił pochodził troche po domu, machnął pare razy ogonkiem (to u niego bardzo intensywny objaw emocj) i zwinął sie w swoim posłanku. A lwi ogonek jeszcze ma:D Dodatkowo mu go rozcapierzyłam bo mu rozczesałam miotełke:P Ale cos sie tam zaczyna na ogonie dziać , więc pewnie odrosnie. Łapy ma fajne takie grube lokowane mu sie zrobiły i krzywe:P Słodkie. Quote
Betbet Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Lokowane łapy? OMG! A to ciekawe, u mnie pod prysznicem stał jak skała. Może dlatego, że mam tak małą łazienkę, że tu naprawde nie ma gdzie sie ewakuować. A zreszta pewnie nie miał tylu sił co u CIebie... Quote
Telma Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 No serio, takie barankowe loczki ma na nozkach:P Ja mam wielką wanne, sprawdzał czy się da wyjsc z każdej strony:p Ale i tak był bardzo dzielny. A z tych mniej przyjemnych rzeczy to musze wam cyknąc fote jego paszczy jakos od srodka, nieciekawe to wyglada, jakby połowy dziąsła nie miał, własciwie niema, i mimo wszów to jest rozwalone kurcze. Wczesniej wet powiedział ze moge mu próbowac usówac te resztki jedzenia szczoteczką, ale jak ja mam mu dłubac w tej ranie jak ledwo mu sie da tam zajzec:/ W najblizszym czasie sie znów do weta wybiore wiercic mu dziure w brzuchu. Quote
brazowa1 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Betbet napisał(a):Lokowane łapy? OMG! A to ciekawe, u mnie pod prysznicem stał jak skała. Może dlatego, że mam tak małą łazienkę, że tu naprawde nie ma gdzie sie ewakuować. A zreszta pewnie nie miał tylu sił co u CIebie... No i trzymała go wielka brazowa łapa! Quote
Betbet Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Kurcze, niedobrze z tymi dziąsełkami.... hmmm Telma, 177 zł na Stworiusza mam, podaj mi jeszcze raz konto na pw bo pokasowałam wiadomości, a potem jak przelew wpłynie wejdźże na wątek i potwierdź otrzymanie zapomogi;) Telma, jesteś w stanie robić trochę księgowość Stworkowi? Ile do tej pory od kogo Ci wpłynęło, ile na co wydane. To dość ważne żeby nie było potem żadnych wątpliwości mimo tego, że sobie wszyscy tutaj ufamy Quote
Telma Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Od Betbet 30,- od Ewa&Duffel - 15,- Mc-mother-30 zł,- Syla-20 zł- Mc_mother-60 zł Razem 155,00 + 177 z bazarku które przelejesz = 332,00 Razem u weta zapłaciłam 260,00 do tej pory za wszystko ( mam zwykły rachunek, ale wezme jeszcze faktóre i stawie jej zdjecie na forum) Wiec bedzie 72,00 na plusie:) Quote
Recommended Posts