Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prześliczny chłopak na tych fotach!
Co za futerko błyszczące:)

O TZcie Telmy nie wspomnę, bo go Jej zauroczymy;)
Ale pomyśl Telmo o klonowaniu, coooo?

Przypływ przypłynął- wysyłam co nieco dla Janka na konto Telmy:)

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie Dziewczyny !
Ja od Lolusia ale widze że Onka3 już tu była...
Ile waży Stworek? Mam jakies wieksze,pojedyńcze pieluszki z okresu testowania ich na Lolku,to podeslę.
Komu i na jaki adres?

Są też typowo psie, ale drogie bardzo . Nie warto...

Posted

Ohahha, niemoge:p Znowu prawie wypusciłam nosem kawe:D Nieee no, mój TZ, nie jest idealny, jest bałaganiarzem , buja w obłokach i co miesiąc na inne hobby ale ma serce dla zwierząt i cierpliwośc do mnie, to jest najważniejsze :D
Antyzwierzęcego Tzta bym nieztolerowała :P
Trzy razy mi przyniósł do domu gołebia ze złamanym skrzydłem, wtedy jak wszyscy sie bali ptasiej grypy , no i kurowaliśmy:P
Bumet spi pod jego kołdrą i 15 razy w nocy zmienia pozycje , odkrywa Rafała, przygniata, wchodzi i wychodzi z łózka. Rano Rafał zrzedzi ze sie nie wyspał brzęczy na Bumeta ze dran a przed spaniem sam go wola pod kołdre :P

Posted

Telma napisał(a):
Trzy razy mi przyniósł do domu gołebia ze złamanym skrzydłem, wtedy jak wszyscy sie bali ptasiej grypy

buchachachacha,teraz to ja pusciłam nosem kawę ,hehhehehehehe

Posted

Aaaaaa, bo mnie tak ujął Stworek tą swoją brzydotą, smutną historią i brakiem perspektyw... i Wy, tą troską o niego i Telma z TZtem swoim sercem dla brzydala...
Jak mogę to pomogę a jak ni ma to ni ma;)
Może mi się karma zmieni dzięki temu;) :D

Posted

Do mnie zaczyna docierać,ze on bezpieczny,bo co przychodze do schronu,to nie ma Stworka. Mam takie:jeszcze Stworka trzeba wyprowadzić,potem orientuję się,ze w boksie brak,ale nie dlatego,ze odszedł za TM,tylko jest u Telmy.

Posted

Dzisiaj Janka wykompałam, nie był zadowolony:P Jest już zdecydowanie grubszy, siersc odrasta, tylko martwią ,mnie te dziąsełka, troche mu sie to paprze, bo je i wchodzi mu w te kratery jedzenie. Sika w domu jakby mniej. Tylne nózki mu sie juz trochę wzmocniły. Żeby jeszcze z tym pyskiem poszło dobrze.

Posted

Moje małe psy po kąpaniu zaiwaniają po całym domu jak poparzone i wycierają się w ściany i podłogi, żeby zetrzeć ten "smród czystości" z siebie:cool3: Już widzę Stworiusza jak to robi w zwolnionym tempie ;) Robił tak?

W szoku byłam jak pierwszy raz wykąpałam któregoś z podhalanów- otrząsnął się z godnością iiii.... nic! Walnął się na kocyk i już. A myślałam, że wszystkie psy tak robią jak moje maluchy:evil_lol:

Posted

nie,moja tez tak nie robi :)
Mnie ciekawi dlaczego psy tarzaja się w śniegu.

Stworek pewnie juz traci lwi ogon.

Mc mother,a może to Ty mialas ta podhalankę ze Starogardu?

Posted

Moje pozostałe psy tez lataja po domu, otrzepują się liżą,tarzaja w swoich kocykach rzeby odzyskac zapach :D
A Janek uparcie próbował się ewakułować z wanny, potem z pod suszarki, powoli, ale konsekwentnie parł w strone wyjssscia:P Kiedy się juz odemnie uwolnił pochodził troche po domu, machnął pare razy ogonkiem (to u niego bardzo intensywny objaw emocj) i zwinął sie w swoim posłanku.
A lwi ogonek jeszcze ma:D Dodatkowo mu go rozcapierzyłam bo mu rozczesałam miotełke:P Ale cos sie tam zaczyna na ogonie dziać , więc pewnie odrosnie. Łapy ma fajne takie grube lokowane mu sie zrobiły i krzywe:P Słodkie.

Posted

Lokowane łapy? OMG! A to ciekawe, u mnie pod prysznicem stał jak skała. Może dlatego, że mam tak małą łazienkę, że tu naprawde nie ma gdzie sie ewakuować. A zreszta pewnie nie miał tylu sił co u CIebie...

Posted

No serio, takie barankowe loczki ma na nozkach:P
Ja mam wielką wanne, sprawdzał czy się da wyjsc z każdej strony:p Ale i tak był bardzo dzielny.

A z tych mniej przyjemnych rzeczy to musze wam cyknąc fote jego paszczy jakos od srodka, nieciekawe to wyglada, jakby połowy dziąsła nie miał, własciwie niema, i mimo wszów to jest rozwalone kurcze. Wczesniej wet powiedział ze moge mu próbowac usówac te resztki jedzenia szczoteczką, ale jak ja mam mu dłubac w tej ranie jak ledwo mu sie da tam zajzec:/ W najblizszym czasie sie znów do weta wybiore wiercic mu dziure w brzuchu.

Posted

Betbet napisał(a):
Lokowane łapy? OMG! A to ciekawe, u mnie pod prysznicem stał jak skała. Może dlatego, że mam tak małą łazienkę, że tu naprawde nie ma gdzie sie ewakuować. A zreszta pewnie nie miał tylu sił co u CIebie...

No i trzymała go wielka brazowa łapa!

Posted

Kurcze, niedobrze z tymi dziąsełkami.... hmmm Telma, 177 zł na Stworiusza mam, podaj mi jeszcze raz konto na pw bo pokasowałam wiadomości, a potem jak przelew wpłynie wejdźże na wątek i potwierdź otrzymanie zapomogi;)

Telma, jesteś w stanie robić trochę księgowość Stworkowi? Ile do tej pory od kogo Ci wpłynęło, ile na co wydane. To dość ważne żeby nie było potem żadnych wątpliwości mimo tego, że sobie wszyscy tutaj ufamy

Posted

Od Betbet 30,-
od Ewa&Duffel - 15,-
Mc-mother-30 zł,-
Syla-20 zł-
Mc_mother-60 zł

Razem 155,00 + 177 z bazarku które przelejesz = 332,00

Razem u weta zapłaciłam 260,00 do tej pory za wszystko ( mam zwykły rachunek, ale wezme jeszcze faktóre i stawie jej zdjecie na forum)

Wiec bedzie 72,00 na plusie:)