zerduszko Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Wieści nie są optymistyczne, ale... nigdy nic nie wiadomo. Trzymam kciuki, żeby było dobrze, cokolwiek to ma oznaczać. Quote
Telma Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Betbet, nie żałuję, zawsze warto zawalczyc o psa, ale niewiele juz możemy zrobić, będę mu podawać te leki i zobaczymy, ale ten nowotwór to jedno, a na te neurologiczne rzeczy.... tego już sie nieda wyleczyc, może te leki troszke mu wydłuzą życie, ale już cudów nie będzie :/ Dopuki je..., bo jak juz przestanie trzeba będzie pojąc decyzję...://// Juz sam nie potrafi chyba mu węch wysiadł, daje mu z ręki pod sam nos i zlizuje. Quote
Betbet Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Telma i tak jesteście cudowni, najcudowniejsi na świecie i będę Wam wdzięczna za niego do końca życia. Jedz Stworeczku, może to taki naprawdę gorszy moment. Może jeszcze ciutkę, może jutro zje sam... Będę czekać na wieści. Siedzę i chlipię. Nie wiem dlaczego, ale na żadnym psie mi tak nie zależało jak na nim. Gdybym tlyko miała inne warunki - zostałby ze mną, choć u Ciebie dostał swoje niebo, ja chyba nie byłabym w stanie zapewnić mu tyle uwagi. Uzupełniaj proszę sukcesywnie jakieś rozliczenia, jesli nie teraz to potem postaram się spłacać Stworiuszka... Quote
Telma Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Jezeli chodiz o finanse to przekopałam chate, powyciągałam wszytskie rachunki i z dzisiejszym jest 600,00. Jeszcze jeden lek musze dzisiaj wykupic bo sie konczy, zaraz zrobie zdjecie rachunków i wstawię. Zdechł mi aparat, wysłałam Betbet mmesem rachunki, jesli dasz rade to wstaw plz. PS. Wysłałam żeby byc na bierząco a nie żebyś spłacała. Quote
Betbet Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Najpierw napisałam Ci smsa, a dopiero teraz przeczytałam... Rachunki wstawię ku przykładowi dla innych osób rozkosznie rozdających DT na lewo i prawo bez sprawdzenia komu... To są z grubsza dotychczasowe wydatki Stworkowe. Wychodzi około 600 zł Wpływy: Od Betbet 30,- od Ewa&Duffel - 15,- Mc-mother-30 zł,- Syla-20 zł- Mc_mother-60 zł Bazarek Betbet-180,00 Wszpasia - 30 zł Razem: 365,00 Więc niemal 300 w plecy ale spoko, zarz będziemy nadrabiać. Quote
Telma Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Tam jeszcze wpłata wszpasi 30 zł była. PS. Byłam własnie w aptece, kupiłam dalacin w wiekszej dawce 150 mg i Nootropil na uklad nerwowy i takie stany. Wydalam 27,90 Quote
Betbet Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Dziękuję Telmo, działasz błyskawicznie. Dostałam ten ostatni rachunek na 27 zł jeszcze, wkleję go powyżej do kompletu jutro. Stworek nie ma wyjścia, musi żyć i ma zdrowieć. Ma mu się cudem drastycznie POPRAWIĆ bo po tym jak się wychlipałam i załamałam działam. Będą fanty z Bydgoszczy, za tydzień lub dwa przywiozę fanty z Niemiec oraz od moich rodziców. Zapukam do znajomej, obiecała w sytuacji trudnej pomóc. Sytuacja jest trudna. Więc Stworku, po prostu łap siłki, zdrowiej, a wtedy będzie i siła do działania... Quote
wszpasia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Zaglądam a tu takie wieści. Bardzo mi przykro, ale co by się teraz nie wydarzyło to Stworek i tak wygrał los na loterii i mam nadzieję, że będzie mu dane jeszcze się tą wygraną nacieszyć:( Quote
brazowa1 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Cholera,no niech on zawalczy,ma w końcu o co! Quote
mc_mother Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 KUŹWA, NO! Janku, kochany brzydalku walcz! Już nie jesteś Stworkiem, tylko ślicznym psiakiem. Jeszcze życie przed Tobą! Ponawiam prośbę- wyślę na e-mail foty rzeczy na bazarek-książki, płyty i jakąś biżuterię, niestety nie mogę ich wrzucić teraz na imageshack, bo mam za słaby net i inne- szpital w domu:( Janciowi to życia nie uratuje, ale może Telmie pomoże... Nie mam czasu zbytnio ostatnio na neta wchodzić, ale proszę osobę, która może zrobić bazar o e-mail: [email protected] i wyślę foty fantów. Quote
dudson13 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Bardzo smutne wieści..... Trzymam kciuki mimo wszystko Quote
Betbet Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Poprosiłam o pomoc na zewnątrz. Jest odzew, pójdą jakieś drobne przelewy. Telmo one pójdą bezpośrednio na Twoje konto prawdopodobnie z dopiskami: Dla Stworka od .... i tu będą ksywki znajomych. Ile osób się ostatecznie zmobilizuje nie wiem. Kochana mc_mother, ja mam jeszcze zaległy bazarek Ilonajot na Nikusię do zrobienia, czasu zero na to, a wyjeżdżam niebawem trochę spraw pozałatwiać i nie zdążę z dwoma. Ale jak coś to potem zrobimy i będzie się regulować rachunek. Tylko Stworek musi dzisiaj wstać i pokazać, że to tylko chwilówka, no...:( Nie mogłam spać całą noc:( Quote
Telma Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Dzisiaj Janek przez pol dnia spał, podstawiałam mu pod nos kólki i wode, ale nie chciał. Wieczorem sie ożywił nagle poszedł zataczając sie pic wode. Jesc dalej nie chciał , dopiero jak mu schabowe dałam to wcinał, no to go nakarmiłam wędlinami i schabowym nafaszerowanym lekami. Jest jakby bardziej swiadomy, moze to działanie tabletek, a może nie, nie wiem, ale ciesze się ze sie ,,uruchomił''. Quote
Betbet Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Bałam sie do Ciebie dzwonić, teraz boję się cieszyć, bo bywa nagłe polepszenie przed ostatecznym pogorszeniem... Ale wciąż wierzę w Stworiusza, myślę o nim cały czas Quote
Betbet Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 z mojego bazarku prawie 200 zł pójdzie na nikusię, jak obiecałam ale elkate swoje przedmioty wylicytowała za 70 zł i ta kwota pojdzie na Janka! Telmo sprawdź w poniedziałek popołudniu przelewy,powinny powoli spływać nawet drobne, ale to już coś Quote
paulinken Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Boże, Stworku, bądź silny... co za paskudne dni ostatnio... Quote
brazowa1 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Telmo,jak Stworek? Czy on je,rusza się,kojarzy? Quote
Betbet Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Telmo, posłałam 120 zł na Stworka. 50zł wpłaciła ojasia. 70 zł jest z bazarku, który miał być na Nikusię, ale ona się podzieliła troszkę. Jesli możesz to jak pieniądze dojdą wejdź na wątek wmo im podpisie bazarkowy i potwierdź wpłatę... Wiem, że nie masz trochę do tego głowy teraz:( Quote
Telma Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Trzeba podjąc decyzję o eutanazji, kwestia tylko kiedy, on już jest jak roślinka, nie je sam nawet nie pije już, przez większosc czasu spi albo się snuje i znowu kladzie, ciezko u się oddycha, odpowiedzi na antybiotyki niema.... Doszły 3 przelewy jeden ob Betbet na 120, drógi od Anny N z Gdanska, 20 zł, trzeci od ACI 100 zl. Ciężko nam, ale trzeba bedzie pozwolic mu odejsc.Te pieniądze przeznaczę na eutanazję... Dziękujemy za przeewy. Quote
zerduszko Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Przykro, że tak krótko mógł się cieszyć życiem u Was :( Telma, trzymaj się, podjecie tej decyzji jest okropne :( Quote
yunona Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 o matko biedaczek , przykro mi, tak dzielnie walczył :-( Quote
brazowa1 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Przykro mi Telmo :( Bardzo. Bo Stworek wygrał,mimo,że tak krótko mógł sie cieszyc domem,to dobrze wykorzystał ten czas. Quote
Recommended Posts