Jump to content
Dogomania

Szansa juz po operacji! Po 6 tygodniach w klinice pojechała do swojego domu :)

Recommended Posts

Posted

To dla Was cioteczki - nawet w krainie deszczewców bywają zimy (ta z zeszłorocznego stycznia, bo teraz u mnie deszczowo, a jakże ma być inaczej, hihihihih...)

[URL="http://img339.imageshack.us/i/dsc020837968365.jpg/"][IMG]http://img339.imageshack.us/img339/9824/dsc020837968365.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='IVV']zaczynam sie denerwowac Szansa ....a jak mysle o Tosi to mi sie serce kroi :( nie wiem jak ona to przezyje :([/QUOTE]

Ivv - ja też, ja też, ale musi być dobrze...no, prostu nie ma innego wyjścia....

Posted

[quote name='MaDi']Szansa ma jechać do Kasi od razu po operacji,czy zostanie w klinice na klika dni?
Czy planowane są dodatkowe badania?[/QUOTE]
Z tego, co pamiętam, podobnie jak z kosztem operacji ta kwestia wyjdzie w praniu (w zależności od tego, co uzna profesor po zabiegu, czy wyjdzie jakaś pilność).
Jo, fota bajkowa!!! :-)

Posted

[quote name='Energy']Może źle zapamiętałam, ale wydaje mi się, że Szansa miała być w klinice około 20-30 minut przed planowanym zabiegiem, czyli ok 9.30. Nie wiem czy 8.30 to nie jest trochę późno?[/QUOTE]

Przypomnę tylko mój wpis, chyba niezauważony:roll:

Posted

[quote name='Energy']Przypomnę tylko mój wpis, chyba niezauważony:roll:[/QUOTE]
Trochę za pózno, bo to prawie 90 km...
Poczekajmy jeszcze trochę na zadrę.

Posted

[quote name='Energy']Może źle zapamiętałam, ale wydaje mi się, że Szansa miała być w klinice około 20-30 minut przed planowanym zabiegiem, czyli ok 9.30. Nie wiem czy 8.30 to nie jest trochę późno?[/QUOTE]
Rozmawiałam z UK.Będzie w Zamościu ok 7.30.Zaopatrzymy Szansę w dwie miseczki-na wodę i karmę,kocyk,podkłady jednorazowe i zapas suchej karmy.Całkiem mozliwe,że rownież UK przetransportuje sunieczkę do DT,ale musi to dobrze rozegrać w pracy.

Posted

[quote name='animalon']... ale się cieszę :multi:- oby wszystko się powiodło. Szansunia to tylko 2 dni. Dziewczyny wam też życzę powodzenia, aby wszystko co zaplanowane się powiodło. :loveu:[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy.

Posted

... ale się cieszę :multi:- oby wszystko się powiodło. Szansunia to tylko 2 dni. Dziewczyny wam też życzę powodzenia, aby wszystko co zaplanowane się powiodło. :loveu:

Posted

:loveu:Dziękujemy wszystkim życzliwym cioteczkom - Szansa ma wreszcie szansę:loveu:

Majqa- to niezwykłe, żeby przy naszych temperaturach zachował się śnieg ponad kilka godzin, więc strzelałam foty momentalnie, i jedna wyszła OK...:eviltong:

Posted

[quote name='Isadora7']a sobie odświeże[/QUOTE]

Cześć Isadorko :hand:- piękne te Allegra robisz:mdleje: , a ja już marzę o takim najcudowniejszym z cudnych dla Szansuni :hmmmm:, chociaż jeszcze długa droga przed nami :cool2:

Posted

Cześć Szansa, w końcu znalazłam Twój wątek. Trzymam kciuki za powowdzenie operacji, oby wszystko wyło w porządku. Szansa to śliczny psiak. Jakie szczęście że wypatrzył Cię dobry Anioł w tym schronisku.

Posted

[quote name='majqa']To prawda, bo jak tu psinie wytłumaczyć, że jakiś dom, w którym czuje się dobrze jest tylko przejściowym. Smutne i trudne to bardzo.[/QUOTE]

Czasami tak jest, że to człowieka nerwy zjadają a pies to czuje. Gdybyśmy nawet nie wiem, jak chcieli to ukryć, to te kochane mordeczki nas wyczają;).
Tak było przecież z moim Patoskiem, przez półtora tygodnia chodził jak struty i przygnębiony. A po godzinie w DS zachowywał się jakby tam mieszkał od zawsze. Zdrajca;)
Tak będzie z Szansą, choć jeszcze długo droga przed dziewczyną, to będzie kiedyś szczęśliwa a my zapłaczemy z radości.
Jak wchodzę na ten wątek, to mnie nerwy zżerają i to chyba przez Wasze posty:evil_lol: