sonia71 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Isadora7 napisał(a):Do cegły jeszcze numer konta potrzebny, dzisiaj przyszykuję z grubsza szablon a odpalałabym jakoś jutro wieczorem (jak będzie wszystko). Chce aby jeszcze z dzień sie porozkręcała aukcja Nelki, tam jest bardzo "cienki" materiał". dziewczyny nie może to być moje konto,podane ogólnie -bo jest prywatne ,na koniec aukcji dopiero będzie wpłacona ogólna kwota dla Szansy. Quote
zadra Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Energy napisał(a):Tola jestem, ale myślę, że nikt nie jest w stanie przewidzieć przebiegu operacji, nawet profesor, który mówił, że jest to stara deformacja i tak naprawdę wszystko dokładnie okaże się podczas zabiegu. Nie daje też gwarancji, że łapka będzie sprawna, choć zrobi wszystko żeby suni pomóc. Dzwoniłam do Zadry i tak jak ja uważa, że nie da się przewidzieć przebiegu operacji, więc również zaleceń po niej. Jeśli suńka będzie wymagała ograniczenia ruchów to potrzebna będzie klatka. Cieszę się, że Szansa robi takie postępy, niestety Funiu masz rację, że pobyt w klinice jej w tym nie pomoże. Ale nie ma wyjścia... Nie ma sensu dzwonić do profesora.Energy podala powody.On sam nie wie co zobaczy w trkcie operacji i jakią zastosuje metode zabiegu.Zdjęcie RTG jednoznacznie tego nie wyjaśniło.Musimy uzbroic sie w cierpliwośc. Na dzień przed operacją Sznsa bedzie u mnie.Zrobimy jej badanie krwi i oczywiście dokładna kąpiel. Ukryty Smok deklarowała przewiezienie suni na zabieg.Mzđl,e jest to aktualne.Problem jest z transportem do Kasi. Quote
sonia71 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 wplata na konto Szansy: 03.01-50zł animalon saldo:570zl. Quote
__Lara Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Pomóżcie proszę, sunia może trafić do schronu w Sosnowcu Wątek suni: http://www.dogomania.pl/threads/199449-Odmarzni%C4%99ta-%C5%82apka-wychudzenie-i-wyniszczenie-ma-czas-do-9.01-potem-schron-PILNE?p=16038169#post16038169 Quote
animalon Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 buziaki w pycholek dla SZANSY - trzymaj się kochaniutka:iloveyou: Quote
Tola Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Czyli czekamy na konkretne wiadomości o rodzaju operacji do 10 stycznia. Kasia na razie nie odpisała; również prosiłam, aby weszła na wątek Szansy. A warto juz by było ustalic szczegóły pobytu suni... Dziękujemy za kolejne wpłaty na konto Szansy.:loveu: Quote
majqa Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Hm... tylko co z tą aukcją? Jaką robi Isadorka skoro pyta o konto? Cegiełkową? A jeśli, czyje zatem konto ma być podawane? Quote
Tola Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 majqa napisał(a):Hm... tylko co z tą aukcją? Jaką robi Isadorka skoro pyta o konto? Cegiełkową? A jeśli, czyje zatem konto ma być podawane? Do cegiełkowej potrzebne chyba konto fundacji, ale zazanaczam, ze nie mam wiedzy na ten temat. Poczekajmy na Isadorę, moze nam rozjasni... Quote
zadra Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Tola napisał(a):Czyli czekamy na konkretne wiadomości o rodzaju operacji do 10 stycznia. Kasia na razie nie odpisała; również prosiłam, aby weszła na wątek Szansy. A warto juz by było ustalic szczegóły pobytu suni... Dziękujemy za kolejne wpłaty na konto Szansy.:loveu: Jutro zadzwonie do Ukrytego Smoka potwierdzić transport do Lublina. Quote
majqa Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Dałam Isadorce cynk na gg = prośbę o wejście i wyjaśnienie. :-) No to czekamy. :-) Osobno nie mogę się doczekać wejścia Funi z nowymi newskami... Są jak balsam dla duszy. :-) Quote
kasiainat Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='Tola']Czyli czekamy na konkretne wiadomości o rodzaju operacji do 10 stycznia. Kasia na razie nie odpisała; również prosiłam, aby weszła na wątek Szansy. A warto juz by było ustalic szczegóły pobytu suni... Już jestem u Szansy;) Sunia nadal ma u mnie miejsce. Opieka nad psami to jedyna (oprócz normalnych zajęć w domu ) moja praca, także jestem w stanie poświęcić Szansie dużo czasu - bo tego na pewno będzie potrzebowała. Jeśli będzie potrzebna klatka kennelowa to też zdobędziemy. Jak każdy psiak u nas Szansa będzie mieszkała z nami w domu, w towarzystwie ludzi, psów i kotów ( koty w ogóle nie boją się psów ). Możemy ją przyjąć za 300 zł miesięcznie ( w cenie jedzonko ). a przy okazji zapraszam na bazarek dla Bartusia :razz: http://www.dogomania.pl/threads/199399-Numizmaty-ORLEN-KULTOWE-POLSKIE-SAMOCHODY-na-op%C5%82acenie-hoteliku-Bartusia-)?p=16034020#post16034020 Quote
zadra Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='kasiaprzystał']Już jestem u Szansy;) Sunia nadal ma u mnie miejsce. Opieka nad psami to jedyna (oprócz normalnych zajęć w domu ) moja praca, także jestem w stanie poświęcić Szansie dużo czasu - bo tego na pewno będzie potrzebowała. Jeśli będzie potrzebna klatka kennelowa to też zdobędziemy. Jak każdy psiak u nas Szansa będzie mieszkała z nami w domu, w towarzystwie ludzi, psów i kotów ( koty w ogóle nie boją się psów ). Możemy ją przyjąć za 300 zł miesięcznie ( w cenie jedzonko ). a przy okazji zapraszam na bazarek dla Bartusia :razz: http://www.dogomania.pl/threads/199399-Numizmaty-ORLEN-KULTOWE-POLSKIE-SAMOCHODY-na-op%C5%82acenie-hoteliku-Bartusia-)?p=16034020#post16034020 Bardzo dziekujemy za wiadomośc. Quote
majqa Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Kasiu - Bogini!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Masa rzeczy idzie mi ostatnio do d..y. Właśnie odjęłaś mi jedno ze zmartwień, a przy okazji i lat. ;) Zadro, dziękuję za kontakt z US. :loveu: Quote
jogolcia@pdx Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Ja też czekam, bo nasza Szansunia rozwija się w tempie błyskawicznym, a to cieszy serce i duszę ;=) Quote
zadra Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 majqa napisał(a):Kasiu - Bogini!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Masa rzeczy idzie mi ostatnio do d..y. Właśnie odjęłaś mi jedno ze zmartwień, a przy okazji i lat. ;) Zadro, dziękuję za kontakt z US. :loveu: Porozmawiam z US,może ja namówie na transport Szansy do Kasi. Quote
jogolcia@pdx Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='kasiaprzystał']Już jestem u Szansy;) Sunia nadal ma u mnie miejsce. Opieka nad psami to jedyna (oprócz normalnych zajęć w domu ) moja praca, także jestem w stanie poświęcić Szansie dużo czasu - bo tego na pewno będzie potrzebowała. Jeśli będzie potrzebna klatka kennelowa to też zdobędziemy. Jak każdy psiak u nas Szansa będzie mieszkała z nami w domu, w towarzystwie ludzi, psów i kotów ( koty w ogóle nie boją się psów ). Możemy ją przyjąć za 300 zł miesięcznie ( w cenie jedzonko ). a przy okazji zapraszam na bazarek dla Bartusia :razz: http://www.dogomania.pl/threads/199399-Numizmaty-ORLEN-KULTOWE-POLSKIE-SAMOCHODY-na-op%C5%82acenie-hoteliku-Bartusia-)?p=16034020#post16034020 Kasiu - kocham Cię za to co robisz dla zwierzaków, i dla naszej Szansuni też... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 zadra napisał(a):Porozmawiam z US,może ja namówie na transport Szansy do Kasi. Oj, czy nie byłoby to zbyt piękne? Ale, oby, oby!!!!!!!!!!!!!!! :-) Quote
jogolcia@pdx Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 zadra napisał(a):Porozmawiam z US,może ja namówie na transport Szansy do Kasi. Zadro - z tego co czytałam na różnych wątkach to widzę, że masz dar przekonywania....Więc trzymam kciuki... Quote
jogolcia@pdx Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 majqa napisał(a):Oj, czy nie byłoby to zbyt piękne? Ale, oby, oby!!!!!!!!!!!!!!! :-) Majqa - nic nie jest zbyt piękne dla Szansy:motz::motz::motz: Quote
majqa Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Ta, radośniej.... phi... zobacz jak Jo na mnie pyskuje! ;-) Quote
danka4u1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']....Więc trzymam kciuki... [quote name='jogolcia@pdx']Majqa - nic nie jest zbyt piękne dla Szansy:motz::motz::motz: [quote name='Tola']:multi:Zrobiło się radośniej Dziewczyny, bywam u Szansy, ale milcząco cieszę się z jej szansy na normalne i szczęśliwe zycie. Nic dziwnego, mając takie mądre i zaradne opiekunki...:loveu: Quote
jogolcia@pdx Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 majqa napisał(a):Ta, radośniej.... phi... zobacz jak Jo na mnie pyskuje! ;-) łe tam, zaraz pyskuje :oops: ...to takie gadolenie radosno-nakręcone :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Tola napisał(a):Do cegiełkowej potrzebne chyba konto fundacji, ale zazanaczam, ze nie mam wiedzy na ten temat. Poczekajmy na Isadorę, moze nam rozjasni... To jest tak że bywa podawane prywatne, aukcja nie jest charytatwyna bo na to trzeba mieć zezwolenie, aukcja nie jest cegiełkowa (błednie i slangowo nazywana) bo nie istnieje takowa. Po prostu ktoś wystawia aukcje i sprzedaje coś dla niej i informuje ze te pieniążki przeznacza na np leczenie Szansy. Sprzedać wolno na allegro i napisać i ogłosić światu zę sie przeznacza na to czy tamto tez. Prowizje i tak trzeba płacić. Teoretycznie zaś to jasne że lepiej jak konto fundacji, organizacji o ile istnieje taka możliwość. Rozumiem tez obawy przed oficjalnyum podawaniem konta prywatnego. Niestety ale musi JAKIEŚ widnieć. Quote
Recommended Posts