marta0731 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Kapselek bana bym dostała za goliznę ;););) Quote
Kapsel Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 marta0731 napisał(a):Kapselek bana bym dostała za goliznę ;););) To Ty Martuś byłaś nago przy Montusiu????? :eek2::eek2::eek2: Jak mogłaś :shake::shake::shake: normalnie pewnie w wielkim szoku chłopak był :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anastazja2009 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Myślę,że wiekszośc facetów by wkońcu polubiło dogomanie! :D Quote
kora78 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 wariatki same to siedza chyba!!!! az sie poplakalam.... nie z zalu nad Wami ;P Quote
marta0731 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Czy by polubiło, czy jeszcze bardziej nie - to nie wiem:crazyeye: :lying::-? A Montek był w może i w szoku, ale już wtedy grzecznie stał i krzywdy w kąpieli sobie nie zrobił próbując znów uciekać:eviltong::smokin: Quote
Kapsel Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 marta0731 napisał(a):Byłam już w te pędy ;) A co Cię tak Martuś Kora strofuje, starsza jest czy co???? :-D:-D:-D Ona jest bez psa, to nic do gadania nie ma, tylko męża niestety ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marta0731 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Kapsel napisał(a):A co Cię tak Martuś Kora strofuje, starsza jest czy co???? :-D:-D:-D Ona jest bez psa, to nic do gadania nie ma, tylko męża niestety ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No widzisz, a młodsza jest hetera jedna:roll:;) Ja to za dobra jestem:evil_lol: Quote
Maruda666 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='Kapsel']Marudko to Ty miałaś i boksinkę??? Nic się nie chwaliłaś :roll: :roll: :roll: Mój Kapsel to z łazienki lubi tylko mydło lizać, az nieraz się spieni jak nie zauważę :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kapselku, miałam. Przed laty, będąc piękną i młodą wymogłam w końcu na rodzicach boksioła - jeździli za nim po całym Górnym Śląsku :evil_lol: i tak trafiła do mnie Astra z Piaśnik ;). Ale to było prawie 30 lat temu :( Dla poprawy humoru - z bazarku dla Pablo i Klary wyszło dzięki hojnym cioteczkom po 75zł. Jak nie padnę na nos, to dziś jeszcze przeleję. jak dojdą, bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku http://www.dogomania.pl/threads/197606-Koniec-rozliczamy ( żeby nie było, że pozbierałam i uciekłam w ciepłe kraje:p ) Quote
Mysza2 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 a ja jeszcze raz przypomnę o bazarku dla Pabla zapraszam na bazarek dla Pabla http://www.dogomania.pl/threads/1983...1#post15935361 Quote
kora78 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 prosze mnie tu nie oczerniac i siebie nie wybielac :) bo ledwie na oczy widze o tej porze.... jutro to przemysle i zestrofuje ponownie! Quote
marta0731 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 kora78 napisał(a):prosze mnie tu nie oczerniac i siebie nie wybielac :) bo ledwie na oczy widze o tej porze.... jutro to przemysle i zestrofuje ponownie! Zdziwiłabym się, jakby było inaczej:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: Quote
Nutusia Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 O, to jak Pablit już będzie bogaty w kasę z bazarków, to może i w tictaki chłopak zainwestuje, żeby go Anastazja częściej do łóżeczka brała! :) Quote
Kapsel Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Która z cioteczek dostała boksiowy kalendarz??? Bo ja dzisiaj już mam :multi::multi::multi: Quote
Anastazja2009 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 i tak on się zrobił wielkim księciem albo łóżko albo fotel!! Inne miejsce nie wchodzi w gre!!:) a jak wstaje do pracy a Michał jeszcze śpi to hop do niego do łóżka całuski i przytulaski Quote
Kapsel Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Anastazja2009 napisał(a):i tak on się zrobił wielkim księciem albo łóżko albo fotel!! Inne miejsce nie wchodzi w gre!!:) a jak wstaje do pracy a Michał jeszcze śpi to hop do niego do łóżka całuski i przytulaski Nareszcie wie jak wyglada prawdziwe boksiowe życie :cool2::evilbat: Quote
Mysza2 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Kapsel napisał(a):Nareszcie wie jak wyglada prawdziwe boksiowe życie :cool2::evilbat: no i bardzo dobrze :multi::multi::multi: Quote
marta0731 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Kapsel napisał(a):Która z cioteczek dostała boksiowy kalendarz??? Bo ja dzisiaj już mam :multi::multi::multi: Zazdroszę............ ja na swój czekam............ Quote
marta0731 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Anastazja2009 napisał(a):i tak on się zrobił wielkim księciem albo łóżko albo fotel!! Inne miejsce nie wchodzi w gre!!:) a jak wstaje do pracy a Michał jeszcze śpi to hop do niego do łóżka całuski i przytulaski To naprawdę cudowne, że Pablo mimo swego "braku wychowania" ;) całuski umie dawać :):):) Quote
_Goldenek2 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Bo jest boksiem.... ma to wrodzone ;) Quote
tatankas Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 _Goldenek2 ja swoją mam z pseudo,dwa dni czekałam,aby dostać liźnięcie w policzek od szczeniaka.Teraz ma 15 miesięcy i dalej jest bardzo powściągliwa w dawaniu całusów.Nie mogę się do tego przyzwyczaić,moja stara bokserki rozdawała buziaki na prawo i lewo wszystkim,kto się nawinął.Ale za to zazdrośnica na maxa,innego psa przy niej pogłaskać nawet nie mogę.Pablunio wychodzi w końcu na prawdziwego boksia.SUPER!!! Quote
andegawenka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Kapsel napisał(a):Która z cioteczek dostała boksiowy kalendarz??? Bo ja dzisiaj już mam :multi::multi::multi: Chyba tylko Ty Kapselku.... Quote
Kapsel Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 andegawenka napisał(a):Chyba tylko Ty Kapselku.... Hecia też dostała, przyszedł listem poleconym, na pewno do Was tez trafi niebawem. Chciałam żebyście zobaczyły kalendarz na odwrotnej stronie, czy Wasze boksioły tez tak siadały rozkraczone, nogi do tyłu jak żaba :D:D:D Do mnie już przyszedł może dlatego, że w pierwszym dniu od ukazania się info o sprzedaży zamówiłam... Quote
andegawenka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Moja gdy miała pół roku, na spacerku z synem skoczyła do smyczy na lodzie. Miała fatalne złamanie. Obyło się bez operacji, ale całe życie nie zginała te łapy dobrze..ale widziałam boksie na fotach w pozie żaby... Quote
Recommended Posts