Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marta0731 napisał(a):
Kapselek bana bym dostała za goliznę ;););)

To Ty Martuś byłaś nago przy Montusiu????? :eek2::eek2::eek2: Jak mogłaś :shake::shake::shake: normalnie pewnie w wielkim szoku chłopak był :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Czy by polubiło, czy jeszcze bardziej nie - to nie wiem:crazyeye: :lying::-?

A Montek był w może i w szoku, ale już wtedy grzecznie stał i krzywdy w kąpieli sobie nie zrobił próbując znów uciekać:eviltong::smokin:

Posted

marta0731 napisał(a):
Byłam już w te pędy ;)

A co Cię tak Martuś Kora strofuje, starsza jest czy co???? :-D:-D:-D
Ona jest bez psa, to nic do gadania nie ma, tylko męża niestety ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kapsel napisał(a):
A co Cię tak Martuś Kora strofuje, starsza jest czy co???? :-D:-D:-D
Ona jest bez psa, to nic do gadania nie ma, tylko męża niestety ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No widzisz, a młodsza jest hetera jedna:roll:;) Ja to za dobra jestem:evil_lol:

Posted

[quote name='Kapsel']Marudko to Ty miałaś i boksinkę??? Nic się nie chwaliłaś :roll: :roll: :roll:
Mój Kapsel to z łazienki lubi tylko mydło lizać, az nieraz się spieni jak nie zauważę :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kapselku, miałam. Przed laty, będąc piękną i młodą wymogłam w końcu na rodzicach boksioła - jeździli za nim po całym Górnym Śląsku :evil_lol: i tak trafiła do mnie Astra z Piaśnik ;). Ale to było prawie 30 lat temu :(

Dla poprawy humoru - z bazarku dla Pablo i Klary wyszło dzięki hojnym cioteczkom po 75zł. Jak nie padnę na nos, to dziś jeszcze przeleję. jak dojdą, bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku http://www.dogomania.pl/threads/197606-Koniec-rozliczamy
( żeby nie było, że pozbierałam i uciekłam w ciepłe kraje:p )

Posted

kora78 napisał(a):
prosze mnie tu nie oczerniac i siebie nie wybielac :)
bo ledwie na oczy widze o tej porze....

jutro to przemysle i zestrofuje ponownie!

Zdziwiłabym się, jakby było inaczej:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti:

Posted

Anastazja2009 napisał(a):
i tak on się zrobił wielkim księciem albo łóżko albo fotel!! Inne miejsce nie wchodzi w gre!!:) a jak wstaje do pracy a Michał jeszcze śpi to hop do niego do łóżka całuski i przytulaski

Nareszcie wie jak wyglada prawdziwe boksiowe życie :cool2::evilbat:

Posted

Anastazja2009 napisał(a):
i tak on się zrobił wielkim księciem albo łóżko albo fotel!! Inne miejsce nie wchodzi w gre!!:) a jak wstaje do pracy a Michał jeszcze śpi to hop do niego do łóżka całuski i przytulaski

To naprawdę cudowne, że Pablo mimo swego "braku wychowania" ;) całuski umie dawać :):):)

Posted

_Goldenek2 ja swoją mam z pseudo,dwa dni czekałam,aby dostać liźnięcie w policzek od szczeniaka.Teraz ma 15 miesięcy i dalej jest bardzo powściągliwa w dawaniu całusów.Nie mogę się do tego przyzwyczaić,moja stara bokserki rozdawała buziaki na prawo i lewo wszystkim,kto się nawinął.Ale za to zazdrośnica na maxa,innego psa przy niej pogłaskać nawet nie mogę.Pablunio wychodzi w końcu na prawdziwego boksia.SUPER!!!

Posted

andegawenka napisał(a):
Chyba tylko Ty Kapselku....

Hecia też dostała, przyszedł listem poleconym, na pewno do Was tez trafi niebawem.
Chciałam żebyście zobaczyły kalendarz na odwrotnej stronie, czy Wasze boksioły tez tak siadały rozkraczone, nogi do tyłu jak żaba :D:D:D
Do mnie już przyszedł może dlatego, że w pierwszym dniu od ukazania się info o sprzedaży zamówiłam...

Posted

Moja gdy miała pół roku, na spacerku z synem skoczyła do smyczy na lodzie. Miała fatalne złamanie. Obyło się bez operacji, ale całe życie nie zginała te łapy dobrze..ale widziałam boksie na fotach w pozie żaby...