...robaczek Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='gonia66']CIoteczko!!!!Sto lat CIe nie widziałam:):);) Nie nie...nie damy skrzywdzic chłopaczka...nie wiem, czy wypada mi, ale dzownie chyba zaraz do BUdryska...bo juz czuje niepokój w związku ze zbliżającym sie wielkimi krokami piatkiem..:( Nie wiemy nawet o ktorej ta wywozka jest....moze trzeba z ranca zabierac biszkoptunie i samczyka....[/QUOTE] Ano tak, bo dziewczyny nie wiedza jeszcze, że dla 3-iej suszki jest domek ... Quote
Leyla Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='gonia66']CIoteczko!!!!Sto lat CIe nie widziałam:):);) Nie nie...nie damy skrzywdzic chłopaczka...nie wiem, czy wypada mi, ale dzownie chyba zaraz do BUdryska...bo juz czuje niepokój w związku ze zbliżającym sie wielkimi krokami piatkiem..:( Nie wiemy nawet o ktorej ta wywozka jest....moze trzeba z ranca zabierac biszkoptunie i samczyka....[/QUOTE] ...żeby tylko nie było niespodzianek...jestem teraz daleko i nie mogę pomóc. Dzięki za wiadomość ,okropnie boję się jutra.. Super że jedna z nich znalazła DS!!!!! Quote
Awit Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 No prawie jak w bajce:-) Agusia bierzesz wypracowaną nad mężem sunię, drugą bierze Poker a kto trzecią, bo zapomniałam, o ile nie pojedzie do domku? Jak bardzo bardzo się cieszę, że to małe dziewczątko biszkoptowe znajdzie się w normalnym domu:-( i znowu ryczę. Mam jej fotkę zgraną i co i rusz na nią patrzę. A kto miał z domu od tej baby zabierać psy do wywozu?? Czy dziewczyny na pewno zdążą??? Quote
gonia66 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Poker']jeszcze nie wiemy czy znalazła.[/QUOTE]No włąsnie...tego nie wiemy.. Pokerku, myslisz ze moge do BUDRYSka teraz dzwonić jeszcze..??:) [quote name='Awit']No prawie jak w bajce:-) Agusia bierzesz wypracowaną nad mężem sunię, drugą bierze Poker a kto trzecią, bo zapomniałam, o ile nie pojedzie do domku? Jak bardzo bardzo się cieszę, że to małe dziewczątko biszkoptowe znajdzie się w normalnym domu:-( i znowu ryczę. Mam jej fotkę zgraną i co i rusz na nią patrzę. A kto miał z domu od tej baby zabierać psy do wywozu?? Czy dziewczyny na pewno zdążą???[/QUOTE]A trzecia sunia tez do Wrocka, do mojej córci i jej chłopaka:) Quote
AgusiaP Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='...robaczek']Ano tak, bo dziewczyny nie wiedza jeszcze, że dla 3-iej suszki jest domek ...[/QUOTE] Dziewczynki widzą, ale mają dzisiaj urwanie głowy. Ja czekam na informacje Quote
AgusiaP Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Awit']No prawie jak w bajce:-) Agusia bierzesz wypracowaną nad mężem sunię, drugą bierze Poker a kto trzecią, bo zapomniałam, o ile nie pojedzie do domku? Jak bardzo bardzo się cieszę, że to małe dziewczątko biszkoptowe znajdzie się w normalnym domu:-( i znowu ryczę. Mam jej fotkę zgraną i co i rusz na nią patrzę. A kto miał z domu od tej baby zabierać psy do wywozu?? Czy dziewczyny na pewno zdążą???[/QUOTE] Ja też bardzo się cieszę i już się nie mogę doczekać :lol: Quote
gonia66 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Poker']myślę ,że można dzwonić[/QUOTE] Juz jestem po rozmowie:) Czy mogę teraz Poker do Ciebie zadzwonić..?Pytam...bo pora;):D Quote
paulinken Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Na wątku dziadulka jest dycha i proponuje darmowe DT, może do niej jakiegoś pieska? Quote
Ewanka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Trzymam kciuki za powodzenie akcji ... to już dzisiaj !!! Quote
Poker Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Mam załatwiony DT u znajomej dla psiaka :multi::multi:, generalnie bezpłatny, dogadam jeszcze jak z karmą i wetem.Ale na razie niech dyszka będzie w rezerwie ze 2 dni. Quote
paulinken Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Cioteczki, monika083 wygrała bazarek imieninowy. Suńka gładkowłosa otrzymała imię Livia, a długowlosa Vesta :) Podacie jej konto do wpłaty? Quote
AgusiaP Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Poker']Mam załatwiony DT u znajomej dla psiaka :multi::multi:, generalnie bezpłatny, dogadam jeszcze jak z karmą i wetem.Ale na razie niech dyszka będzie w rezerwie ze 2 dni.[/QUOTE] Pokerku wiesz co jak bym mogła to bym Cię wyściskała tak mocno, że byś się dusiła :loveu::loveu::loveu: Quote
Avilia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Nowa wpłata na dziewczynki: [B] Moca35-50zł[/B] Dziękujemy! Quote
paulinken Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Avilia']Nowa wpłata na dziewczynki: [B] Moca35-50zł[/B] Dziękujemy![/QUOTE] Avilio, przekażesz konto monice083? żeby za imiona mogła przelać? Quote
Avilia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='paulinken']Avilio, przekażesz konto monice083? żeby za imiona mogła przelać?[/QUOTE] Jasne,właśnie miałam to robić. Konto zaraz poleci. Quote
Poker Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Czyli ja będę miała Vestę, pewnie zaraz 2. imię wymyślimy. Avilla , napisz coś o suniach.Jak jedzą, jak z czystością , czy wiesz jak do kotów? Quote
Avilia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Sunie utrzymują idealnie czystość w domu.Załatwiają się tylko na spacerkach. Cichutkie w domu,nawet podczas mojej nieobecności. Kluska (Livia) je wszystko.Suche,puszki,gotowane,to co spadnie jak robię jedzenie dla siebie,no po prostu wszystko. Vesta jest bardziej wybredna.Suche zje jak ma ochotę.Pięknie wcina puszki i gotowane,zazwyczaj nie dojada do końca.Zawsze coś na dnie musi zostawić. Kota olewają kompletnie,wygląda to tak jakby go w ogóle nie widziały.Jest im obojętny (ale mój kot to ewenement,jego wszyscy akceptują bądź olewają;)) Na spacerkach zdarzy im się obszczekać inne psy.Na smyczkach chodzą bardzo ładnie.Od początku nie było z tym problemów. Długo musiałam przekonywać Vestę,aby zaczęła sama wchodzić i schodzić po schodach na klatce.Teraz robi to idealnie;) Quote
lika1771 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Poker']Mam załatwiony DT u znajomej dla psiaka :multi::multi:, generalnie bezpłatny, dogadam jeszcze jak z karmą i wetem.Ale na razie niech dyszka będzie w rezerwie ze 2 dni.[/QUOTE] Pokerku jak ja Cie kocham:loveu::loveu: Quote
Plicha Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Wspaniałe wiadomości, aż brak mi słów :) Trzymam mocno kciuki za dzisiejszy dzień dla wszystkich psiaków :) Quote
Poker Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Avilia'] Vesta jest bardziej wybredna.Suche zje jak ma ochotę.Pięknie wcina puszki i gotowane,zazwyczaj nie dojada do końca.Zawsze coś na dnie musi zostawić. ;)[/QUOTE] Prawdziwa dama :evil_lol: Quote
yoko100 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 a ktore to suczki bo juz sie pogubilam:(? Quote
Avilia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='yoko100']a ktore to suczki bo juz sie pogubilam:(?[/QUOTE] Te dwie które są u mnie.Te których jest ten wątek. Quote
Recommended Posts