Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gonia66']CIoteczko!!!!Sto lat CIe nie widziałam:):);)
Nie nie...nie damy skrzywdzic chłopaczka...nie wiem, czy wypada mi, ale dzownie chyba zaraz do BUdryska...bo juz czuje niepokój w związku ze zbliżającym sie wielkimi krokami piatkiem..:(
Nie wiemy nawet o ktorej ta wywozka jest....moze trzeba z ranca zabierac biszkoptunie i samczyka....[/QUOTE]

Ano tak, bo dziewczyny nie wiedza jeszcze, że dla 3-iej suszki jest domek ...

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gonia66']CIoteczko!!!!Sto lat CIe nie widziałam:):);)
Nie nie...nie damy skrzywdzic chłopaczka...nie wiem, czy wypada mi, ale dzownie chyba zaraz do BUdryska...bo juz czuje niepokój w związku ze zbliżającym sie wielkimi krokami piatkiem..:(
Nie wiemy nawet o ktorej ta wywozka jest....moze trzeba z ranca zabierac biszkoptunie i samczyka....[/QUOTE]

...żeby tylko nie było niespodzianek...jestem teraz daleko i nie mogę pomóc. Dzięki za wiadomość ,okropnie boję się jutra.. Super że jedna z nich znalazła DS!!!!!

Posted

No prawie jak w bajce:-)
Agusia bierzesz wypracowaną nad mężem sunię, drugą bierze Poker a kto trzecią, bo zapomniałam, o ile nie pojedzie do domku?
Jak bardzo bardzo się cieszę, że to małe dziewczątko biszkoptowe znajdzie się w normalnym domu:-( i znowu ryczę.
Mam jej fotkę zgraną i co i rusz na nią patrzę.

A kto miał z domu od tej baby zabierać psy do wywozu??
Czy dziewczyny na pewno zdążą???

Posted

[quote name='Poker']jeszcze nie wiemy czy znalazła.[/QUOTE]No włąsnie...tego nie wiemy..
Pokerku, myslisz ze moge do BUDRYSka teraz dzwonić jeszcze..??:)

[quote name='Awit']No prawie jak w bajce:-)
Agusia bierzesz wypracowaną nad mężem sunię, drugą bierze Poker a kto trzecią, bo zapomniałam, o ile nie pojedzie do domku?
Jak bardzo bardzo się cieszę, że to małe dziewczątko biszkoptowe znajdzie się w normalnym domu:-( i znowu ryczę.

Czy dziewczyny na pewno zdążą???[/QUOTE]A trzecia sunia tez do Wrocka, do mojej córci i jej chłopaka:)

Posted

[quote name='...robaczek']Ano tak, bo dziewczyny nie wiedza jeszcze, że dla 3-iej suszki jest domek ...[/QUOTE]

Dziewczynki widzą, ale mają dzisiaj urwanie głowy. Ja czekam na informacje

Posted

[quote name='Awit']No prawie jak w bajce:-)

Czy dziewczyny na pewno zdążą???[/QUOTE]

Ja też bardzo się cieszę i już się nie mogę doczekać :lol:

Posted

Mam załatwiony DT u znajomej dla psiaka :multi::multi:, generalnie bezpłatny, dogadam jeszcze jak z karmą i wetem.Ale na razie niech dyszka będzie w rezerwie ze 2 dni.

Posted

[quote name='Poker']Mam załatwiony DT u znajomej dla psiaka :multi::multi:, generalnie bezpłatny, dogadam jeszcze jak z karmą i wetem.Ale na razie niech dyszka będzie w rezerwie ze 2 dni.[/QUOTE]

Pokerku wiesz co jak bym mogła to bym Cię wyściskała tak mocno, że byś się dusiła :loveu::loveu::loveu:

Posted

Czyli ja będę miała Vestę, pewnie zaraz 2. imię wymyślimy.
Avilla , napisz coś o suniach.Jak jedzą, jak z czystością , czy wiesz jak do kotów?

Posted

Sunie utrzymują idealnie czystość w domu.Załatwiają się tylko na spacerkach.
Cichutkie w domu,nawet podczas mojej nieobecności.
Kluska (Livia) je wszystko.Suche,puszki,gotowane,to co spadnie jak robię jedzenie dla siebie,no po prostu wszystko.
Vesta jest bardziej wybredna.Suche zje jak ma ochotę.Pięknie wcina puszki i gotowane,zazwyczaj nie dojada do końca.Zawsze coś na dnie musi zostawić.

Kota olewają kompletnie,wygląda to tak jakby go w ogóle nie widziały.Jest im obojętny (ale mój kot to ewenement,jego wszyscy akceptują bądź olewają;))
Na spacerkach zdarzy im się obszczekać inne psy.Na smyczkach chodzą bardzo ładnie.Od początku nie było z tym problemów.
Długo musiałam przekonywać Vestę,aby zaczęła sama wchodzić i schodzić po schodach na klatce.Teraz robi to idealnie;)

Posted

[quote name='Poker']Mam załatwiony DT u znajomej dla psiaka :multi::multi:, generalnie bezpłatny, dogadam jeszcze jak z karmą i wetem.Ale na razie niech dyszka będzie w rezerwie ze 2 dni.[/QUOTE]

Pokerku jak ja Cie kocham:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Avilia']
Vesta jest bardziej wybredna.Suche zje jak ma ochotę.Pięknie wcina puszki i gotowane,zazwyczaj nie dojada do końca.Zawsze coś na dnie musi zostawić.
;)[/QUOTE]
Prawdziwa dama :evil_lol: