Gusiaczek Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Doładowałam akumulatory na cały dzień niusami z domku Spajka, życzę dobrego dnia :) Quote
mala_czarna Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 Gusiaczku, dziękuję, i wzajemnie!! :) Quote
Nutusia Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Kama, pamiętasz naszą wyprawę z Dominikiem do hotelu Spajkosiowego (tego poprzedniego)? Nie wiedziałam, że aż tyle czasu zajmie szukanie domu temu przystojniakowi, ale teraz już z czystym sumieniem mogę powiedzieć: "A nie mówiłam?!" :D Udało się i to jest NAJWAŻNIEJSZE!!! Quote
mala_czarna Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 29 minut temu, Nutusia napisał: 29 minut temu, Nutusia napisał: Kama, pamiętasz naszą wyprawę z Dominikiem do hotelu Spajkosiowego (tego poprzedniego)? Nie wiedziałam, że aż tyle czasu zajmie szukanie domu temu przystojniakowi, ale teraz już z czystym sumieniem mogę powiedzieć: "A nie mówiłam?!" :D Udało się i to jest NAJWAŻNIEJSZE!!! Nutusiu, pewnie, że pamiętam!!! :) To u Donki byłysmy :) Wtedy byłam w 100% pewna, że znalezienie mu domu nie zajmie dużo czasu, a tu zobacz, 5 długich lat odkąd trafił do hotelu w Konstancinie :) No ale mam nadzieję, że naprawdę będzie dobrze, i że nie czeka mnie telefon żeby dziada odebrać :D Quote
mala_czarna Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 Dzisiaj od Pani Ani dostałam takiego smsa: "Witam pani Kamilo. Spajk czuje się świetnie, pięknie chodzi na spacerach, ale cały czas na smyczy. Koty go polubiły, a jeden to już nawet leżał z nim na kołderce. Jak przychodzę z pracy, to Spajk chce mnie zalizać na śmierć. Jest po prostu cudowny" :) 1 Quote
Nutusia Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 No, i o to właśnie Kama walczyła - do zwycięstwa! :D Quote
Ewa Marta Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Kama, najważniejsze, że po tylu latach czekania znalazł Ludzi, którzy docenią jego charakter i będą go kochać:) Z radością wykreślam Spajkusia ze swoich stałych deklaracji:) Quote
mala_czarna Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 Dziewczyny, mam fotki, ale z tableta nie wstawię :) Ewa to pewnie widziała na FB, a dla Nutusi i pozostałych wstawię w sobotę. Tak strasznie się cieszę, że dom w końcu znalazł, że I tak nadal w to nie mogę uwierzyć :D Quote
joaaa Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 W oczekiwaniu na nowe zdjęcia wstawię zaległe ode mnie, ze stycznia. Kama miała wstawić ale jakoś jej zeszło ;) Spajk, przyjaciel wszystkich, o co nowa pani jest zazdrosna. Quote
mala_czarna Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 Zamiast czekać do soboty, wrzuciłam zdjęcia z FB :) Zapomniałam jak się nazywa staruszka pekinka (niewidoma), a ta druga koleżanka Spajkulca, czarna, to Kora. Też już wiek sędziwy :) Quote
Nutusia Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Kama - dzięki, że pomyślałaś o mnie jako o wierniej przeciwniczce FB :D Faktycznie trudno uwierzyć, że to JUŻ, że Spajkuś wreszcie jest w pełni domny :) Quote
Kejciu Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 O kurcze przez przypadek znalazłam wątek i tak mi się przypomniał poszukiwany Willy - troszkę podobny ... powodzenia Spajk w nowym domku! Quote
Gusiaczek Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 SpajkSmutna, psia historia. Niepozorny, młodziutki kundelek,taki, jakich wokół nas setki. Na dniach stanie się kolejnym numerem w schronisku. Kolejnym, który zapomni dotyku ludzkiej ręki, ciepłego kącika we własnym domu, pełnej miski i tego, co najważniejsze: prawdziwej miłości. Quote
mala_czarna Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 6 godzin temu, Nutusia napisał: Kama - dzięki, że pomyślałaś o mnie jako o wierniej przeciwniczce FB :D Faktycznie trudno uwierzyć, że to JUŻ, że Spajkuś wreszcie jest w pełni domny :) Nutusi, powiem Ci szczerze, że mam już dosyć FB, tam jest jeszcze większe bagno niż w najgorszym momencie na drogo :( 1 godzinę temu, auraa napisał: przeraziłam się, że spajk zginął!!!! tu, T fu, wypluj to!!! 1 godzinę temu, auraa napisał: Quote
mala_czarna Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 Kejciu, na FB był do adopcji prawie brat bliźniak Spajka, niemal nie do odróżnienia! Wielkość, waga, te same znaczenia miał!! Quote
3 x Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 juz na fbpisalam, ale napiszę jeszcze tutaj - dobra robota Kama ! Spajk - szczęśćia chłopaku w nowym domu ! Quote
Kejciu Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 23 godzin temu, mala_czarna napisał: Kejciu, na FB był do adopcji prawie brat bliźniak Spajka, niemal nie do odróżnienia! Wielkość, waga, te same znaczenia miał!! Ten piesek ze zdjęcia jakie wstawiłam zaginął kilka lat temu ale cały czas mam go w głowie - podobny do mojego Cygana ale mój nie ma bialego krawata- zawsze jak byłam w okolicznych przytuliskach, schronie w NDM i w Chrcynnie rozglądałam się czy go tam nie ma ... Quote
Kejciu Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 O 19.02.2016o21:20, Gusiaczek napisał: SpajkSmutna, psia historia. Niepozorny, młodziutki kundelek,taki, jakich wokół nas setki. Na dniach stanie się kolejnym numerem w schronisku. Kolejnym, który zapomni dotyku ludzkiej ręki, ciepłego kącika we własnym domu, pełnej miski i tego, co najważniejsze: prawdziwej miłości. Zaginiony psiak miał 5 latek to przecież młodzież:) a wątek Spajka też kilka lat na dogo przecież ( dokładnie od 2010 roku ) :)ale z jednym co wytłuściłaś się zgodzę - takich wokół nas setki :) Quote
Aldrumka Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 jak miło patrzeć, że już się zadomowił ! Quote
mala_czarna Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 Powiem szczerze, że jak zadzwoniła Pani Ania w sprawie adopcji, to pomimo tego, że sensowna, że fajnie mi się rozmawiało, to pomyślałam, ot, telefon jak każdy, pewnie już nie oddzwoni, albo zapomni, albo wymyśli tysiąc innych powodów żeby nie przyjechać, a tu proszę, taka niespodzianka, i taki dobry dom!! :) Quote
Kejciu Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 26 minut temu, mala_czarna napisał: Powiem szczerze, że jak zadzwoniła Pani Ania w sprawie adopcji, to pomimo tego, że sensowna, że fajnie mi się rozmawiało, to pomyślałam, ot, telefon jak każdy, pewnie już nie oddzwoni, albo zapomni, albo wymyśli tysiąc innych powodów żeby nie przyjechać, a tu proszę, taka niespodzianka, i taki dobry dom!! :) super :) tak miało widocznie być :) Quote
Nutusia Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 O 22.02.2016o09:29, Kejciu napisał: super :) tak miało widocznie być :) Otóż to - tak było zapisane w górze ;) A teraz już czas najwyższy na... zmianę tytułu!!!! :D Quote
mala_czarna Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 3 godziny temu, Nutusia napisał: Otóż to - tak było zapisane w górze ;) A teraz już czas najwyższy na... zmianę tytułu!!!! :D Kurczę, ale ja sama chyba nie mogę zmienić :( spróbuję, ale kiedyś moderator mi pomagał. No nic, zaraz sprawdzę :) Quote
Recommended Posts