Ewa Marta Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Kama, deklaracji zostało tylko 50 zł??? Smutne:( Wpłaciłam swoją dzisiaj. Quote
mala_czarna Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 Czy bywają jeszcze moderatorzy na tym Forum? :( Zdałoby się zrobić pusty post - przenieść rozliczenia z tego roku do kolejnego, wtedy wszystko byłoby widoczne. W każdym razie - na dzień dzisiejszy, dysponujemy kwotą 375 zł. Quote
Ewa Marta Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 O 2/1/2016o20:10, mala_czarna napisał: Nie Ewunia, nie 50!!!!! Dopiero teraz załapałam, że pisałaś, że Ty masz deklaracje na 50 zł. Quote
mala_czarna Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Wyróżniłam Spajkulcowi OLX sms-em, powinno byc niedługo aktywne :) Quote
mala_czarna Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Już jest: Wyróżnione do 12 lutego :) http://olx.pl/oferta/spajk-czeka-na-swoja-szanse-CID103-IDbEHtX.html Quote
mala_czarna Posted February 8, 2016 Author Posted February 8, 2016 Napisałam na FB, ale wiem, że nie każdy ma tam konto, więc napiszę tutaj :) W tym tygodniu (mam nadzieję), jest wizyta przedadopcyjna dla Spajkusia - dom jednorodzinny na obrzeżach Krakowa, w zasadzie, przed zmianami administracyjnymi, niegdyś to był Kraków :) Starsze małżeństwo, z dwoma psiakami, już staruszkami. Od dawien dawna mieli psy, nawet te, które zgarnęli gdzieś podczas spacerów, przybłędy :) Quote
Ewa Marta Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 3 godziny temu, mala_czarna napisał: Napisałam na FB, ale wiem, że nie każdy ma tam konto, więc napiszę tutaj :) W tym tygodniu (mam nadzieję), jest wizyta przedadopcyjna dla Spajkusia - dom jednorodzinny na obrzeżach Krakowa, w zasadzie, przed zmianami administracyjnymi, niegdyś to był Kraków :) Starsze małżeństwo, z dwoma psiakami, już staruszkami. Od dawien dawna mieli psy, nawet te, które zgarnęli gdzieś podczas spacerów, przybłędy :) Bardzo mocno trzymam kciuki za wizytę! Czy Państwo poznali Spajka? Quote
mala_czarna Posted February 8, 2016 Author Posted February 8, 2016 Ewuś, Państwo chcieliby właśnie przyjechać w sobotę :) Jedno czego się boję, że Spajkuś się z tymi psiakami nie dogada, albo one z nim :( Ja nigdy nie oddawałam psiaka do domu, gdzie są inne psy, i to tej samej płci. Boję się strasznie, ale rozmawiałam z Joasią, i jej zdaniem Spajkuś powinien spokojnie się z nimi zgrać. Quote
mala_czarna Posted February 8, 2016 Author Posted February 8, 2016 No trzymajcie dziewczyny kciuki, a ta Pani to już dzwoni cały czas, dopytuje o wizytę, i pyta, czy się nie rozmyśliłam :) 1 Quote
UlaFeta Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 a na wizytę pa.masz już chetnych:) trzymam kciuki Quote
mala_czarna Posted February 8, 2016 Author Posted February 8, 2016 Godzinę temu, UlaFeta napisał: Godzinę temu, UlaFeta napisał: Godzinę temu, UlaFeta napisał: a na wizytę pa.masz już chetnych:) trzymam kciuki Dzisiaj będę wiedzieć, ale jeśli nie wypali, to muszę znaleźć jakąś zaufaną i doświadczoną osobę :( Ta miejscowość to Szczyglice, to takie rogatki Krakowa. Bardzo mi zależy żeby do soboty było wszystko dograne, i żeby ta osoba wymaglowała domek :( Quote
UlaFeta Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Trzymam kciuki i nie puszczam. Domek mu się należy jak psu micha:). Quote
mala_czarna Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 Wizyta przedadopcyjna dla Spajka umówiona na czwartek :) Przepraszam za wcześniejszą pomyłkę, jak pisałam, że w domu psiaki to samce, a jest staruszka pekinka niewidoma, i druga też starsza suczka :) Quote
hop! Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Trzymam kciuki i wierzę w dobre zakończenie. :-) Gdzie wypatrzono Spajka? Na FB, olx, w Dzienniku Polskim? Quote
mala_czarna Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 52 minut temu, hop! napisał: Trzymam kciuki i wierzę w dobre zakończenie. :-) Gdzie wypatrzono Spajka? Na FB, olx, w Dzienniku Polskim? Na olx :) Na FB to tylko mnóstwo pytań, zachwytów, ochów, achów, biadoleń, i na tym staneło ;) Quote
Nutusia Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Cud! Cud! A nie mówiłam, że są po to, by się zdarzać?! :D Quote
hop! Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 11 godzin temu, mala_czarna napisał: Na olx :) Na FB to tylko mnóstwo pytań, zachwytów, ochów, achów, biadoleń, i na tym staneło ;) Większość domów jest z ogłoszeń na olx. FB jest specyficzne. ;-)) Już jutro wizyta... Po tylu latach w końcu musi się Spajkowi udać. Quote
mala_czarna Posted February 11, 2016 Author Posted February 11, 2016 Jak już będę coś wiedziała to zaraz dam znać :) Quote
Gusiaczek Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Po kilku dniach mogłam w końcu i do Spajka zajrzeć, a tu TAKA wiadomość :) Trzymam kciuki z całych sił ! Quote
Recommended Posts