Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mala_czarna napisał(a):
Spajk został pozbawiony towarzystwa Malinki, bo poszła do adopcji :( Teraz i Łaciat poszedł do adopcji. Kto będzie chlastał Spajka po pysku?

Spoko, już go Nordi wychlastała :-)))

Posted

Spajk już po operacji!!! Wszystko przebiegło sprawnie, łapka zszyta, Spajk nawet na niej staje, ale guz poszedł do badania. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Spajk próbował ściągnąć sobie kołnierz, ale generalnie nie jest chyba źle. Kończy nam się karma niestety; jest troszkę na dnie :( Z kasą kiepsko, bo: za hotel jeszcze nie zapłaciłam, Spajk miał robioną morfologię, rtg no i operacja też kosztowała. Do tego dochodzi koszt badania hispatu (będzie za ok. 2 tygodni). Ja już wysłałam dużo wcześniej 300 zł, ale całkowity koszt poznam w sobotę jak pojadę do Tattoi. Czyli, najprościej rzecz ujmując, od sumy jaka figuruje w pierwszym poście już można odjąć 300 zł. Czyli mamy: 953,51-300 = 653,51 zł :(

Posted

Ciekawe, czy dziad jeden wyładniał trochę? ;) Powyrywałaś go Małgosiu do końca, czy jeszcze ma te łyse place? :) No i ja jestem bardzo ciekawa, jak on zareaguje w sobotę na nowe, żeńskie towarzystwo?!

Posted

wasabi81 napisał(a):
Jak sie czuje Spajk po operacji??
Wplacilam dzisiaj pare groszy na niego :-)

Dziękuję bardzo :)
Tattoi mówiła, że wszystko ok, a teraz czekamy tylko na wynik histopatologii. Jutro będę u niego z kolejnymi psiaczkami, więc wszystko napiszę po wizycie ;)

Posted

No kurde, pójdziemy z torbami jak Spajk rozwali kolejny kołnierz! :p Menda jedna rozwala kołnierze, zdejmuje sobie opatrunek i w ogóle jest niegrzeczny. Ja się obawiam, że Tattoi w końcu się zdenerwuje i zgubi w końcu gnojka gdzieś na spacerze w lesie :evil_lol:
Szajbus z niego kompletny, ale słodki. Już coraz fajniej wygląda, nie ma tych placków na sierści, ale chudy nadal jest. Na poniedziałek zamówię nową karmę, może ciut przytyje? Worek 20 kg kosztuje 84 zł, więc chyba nie jest tak źle? Spajk dzisiaj poznał nowe psiaki, które przywiozłam z Ostrowi. Szału nie było, ale nie zjadł na dzień dobry. Foczka warczała na niego schowana pod kanapą, a Miki troszkę się bał. Wiadomo, różnica znaczna w gabarytach.

No to lecimy z fotkami:

Posted

Fajnie chłopak zaczyna wyglądać.

Chciałabym wytłumaczyć się ze spóźnienia w przelewie- właśnie się dopatrzyłam,że przelałam nie na tego psiaka co chciałam.
Błąd naprawiony, moja skromna wpłata już "poszła" na konto Spajka.

Posted

kropka77 napisał(a):
Fajnie chłopak zaczyna wyglądać.

Chciałabym wytłumaczyć się ze spóźnienia w przelewie- właśnie się dopatrzyłam,że przelałam nie na tego psiaka co chciałam.
Błąd naprawiony, moja skromna wpłata już "poszła" na konto Spajka.

Nic nie szkodzi, pomyłki się zdarzają ;)

Posted

Jestem u Spajka. Cieszę się,że już po operacji, a hispat będzie ok na 100% czuję to !
Spajki pięknieje w oczach taki wielka, niedobra gapa z niego :)

P.S Tattoi wykrakałaś w tym moim wyjazdem z góry- 2 dni przeleżałem w wyrze z temperaturą 39 stopni myślałam,że już po mnie

Posted

Strasznie chciałabym podzękować wasabi, która przelała mi pieniążki do podziału dla Spajkusia i Ostrowiaków. Psiaki dostały po 38,11 zł.
I jak zwykle nieszpodzianka od ag2709, która przelała nam deklarację 20 zł na luty i dodatkowo, w ramach wczorajszych Walentynek, Spajki dostał 40 zł. No wiecie co, ja się wzruszyłam, naprawdę. Kochane jesteście!!

Posted

mala_czarna napisał(a):
Na dzień dzisiejszy stan konta wynosi 310 zł. Sam hotel 350 zł, więc generalnie juz na minusie jestem.

Gdzie dokladnie jest Spajki? Nie moglam znalesc...hotelik ale u kogo? Przyslijcie na pw konto i dane,,,moze cos wyskrobie ale sama potzrebuje deklaracji.

Macie moze link do klembowa podobno tam jest morelowy pudel...moze ktos cos slyszal....potzrebujemy info.

na 3 pudle ...starsze....zajrzyjcie prosze do emeryta PePe

http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STAROŚĆ-nie-Radość*-Młodość-nie-Wieczność***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16322399#post16322399